Sparta – Litvínov 6:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 23.09.2021, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Tomáš POSPÍŠIL - 6:4
     
    54:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle byla doslova paráda z hokejek litvínovských hráčů! V okamžiku, kdy vyloučený Tomek šel zpět na ledovou plochu, se hosté prosazují. Viktor Hübl poslal křižnou přihrávku na TOMÁŠE POSPÍŠILA a druhý jmenovaný ranou z první prostřelil Saláka. Asistence: Viktor Hübl, Uvis Janis Balinskis.
    51:13 Zdeněk DOLEŽAL - 6:3
     
    51:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu šestou branku domácí Sparty. Útočník ZDENĚK DOLEŽAL přihrával z levé strany do brankoviště a kotouč si do branky nešťastně srazil jeden z hostů. Sparťané vedou už o tři branky. Asistence: David Kaše.
    47:18 Erik THORELL - 5:3
     
    47:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    V O2 areně zní poprvé v nové sezoně "Pátá!" Sparťané se dostali do útočného pásma a ERIK THORELL se zapisuje podruhé v utkání na střeleckou listinu. Asistence: Martin Jandus.
    45:08 Andrej KUDRNA - 4:3
     
    45:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní už byl však Salák krátký a inkasuje potřetí v utkání! Po zmatcích před sparťanským brankovištěm doklepl kotouč do branky bývalý sparťanský útočník ANDREJ KUDRNA. Asistence: Patrik Zdráhal.
    39:06 Michal ŘEPÍK - 4:2
     
    39:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle byla paráda z domácí strany! Kotouč putoval přes Davida Kašeho a Michala Moravčíka až na levý kruh k MICHALU ŘEPÍKOVI, jenž tvrdou ranou propálil Zajíčka! Asistence: Michal Moravčík, David Kaše.
    31:12 Erik THORELL - 3:2
     
    31:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ovšem vzápětí se sparťané vrací zpět do vedení! ERIK THORELL se prezentoval pohlednou individuální akcí, když si vybruslil od mantinelu až před Zajíčka, kterého překonal svou pohotovou střelou. Asistence: Michal Řepík.
    28:08 Giorgio ESTEPHAN - 2:2
     
    28:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krátce před polovinou utkání máme v O2 areně znovu vyrovnáno! Balinskis posunul kotouč na levý kruh, kde už stál připravený GIORGIO ESTEPHAN a litvínovský forvard nedal Salákovi šanci zasáhnout. Asistence: Uvis Janis Balinskis, Richard Jarůšek.
    19:46 Roman HORÁK - 2:1
     
    19:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velká chyba v obraně Vervy znamená další vstřelený gól na straně Sparty! ROMAN HORÁK v signalizované výhodě unikl všem obráncům a tváří v tvář překonal Zajíčka střelou mezi betony. Asistence: Michal Řepík.
    04:48 Aaron IRVING - 1:1
     
    04:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A v O2 areně máme vyrovnáno! AARON IRVING se dostal ke kotouči na pravém kruhu a pohotovou ranou dorazil kotouč do branky. Asistence: Richard Jarůšek, Marek Hrbas.
    01:56 Miroslav FORMAN - 1:0
     
    01:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Uběhly necelé dvě minuty a sparťané jdou do vedení! MIROSLAV FORMAN si najel do prostoru před brankou a pohotovou střelou překonal brankáře Zajíčka poprvé v tomto utkání. Asistence: David Vitouch, Jan Buchtele.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 2. M. Forman (Vitouch, Buchtele), 20. R. Horák (Řepík), 32. E. Thorell (Řepík), 40. Řepík (Moravčík, D. Kaše), 48. E. Thorell (M. Jandus), 52. Z. Doležal (D. Kaše) – 5. Irving (Jarůšek, Hrbas), 29. Estephan (Balinskis, Jarůšek), 46. Kudrna (P. Zdráhal), 55. Pospíšil (V. Hübl, Balinskis)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Moravčík, Mikliš, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Jeřábek, Tomek – E. Thorell, R. Horák, Řepík (C) – Sobotka, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele (A), Vitouch, M. Forman (A) – Z. Doležal, Zikmund, Prymula.
    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, D. Zeman, O. Baláž – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – Straka (A), Jícha, Jarůšek – L. Stehlík, M. Havelka, Zygmunt.

    Rozhodčí: Pešina, Hejduk – Frodl, Komárek

    Diváci: 4 752
    thejrc.org