Sparta – Litvínov 6:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 23.09.2021, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny! Mezitím brankář Zajíček opustil své pracoviště a litvínovští hokejisté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
    54:36 Tomáš POSPÍŠIL - 6:4
     
    54:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle byla doslova paráda z hokejek litvínovských hráčů! V okamžiku, kdy vyloučený Tomek šel zpět na ledovou plochu, se hosté prosazují. Viktor Hübl poslal křižnou přihrávku na TOMÁŠE POSPÍŠILA a druhý jmenovaný ranou z první prostřelil Saláka. Asistence: Viktor Hübl, Uvis Janis Balinskis.
     
    52:36
    Na trestnou lavici usedá mladičký obránce Tomáš Tomek (SPA), jenž vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za držení.
     
    51:52
    Sparťané stále nemají dost a nadále útočí. Útočník Patrik Prymula střílel z mezikruží, ale svou ranou mířil nad branku. Hra je vzápětí přerušena.
    51:13 Zdeněk DOLEŽAL - 6:3
     
    51:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu šestou branku domácí Sparty. Útočník ZDENĚK DOLEŽAL přihrával z levé strany do brankoviště a kotouč si do branky nešťastně srazil jeden z hostů. Sparťané vedou už o tři branky. Asistence: David Kaše.
     
    49:54
    Litvínovští mohli vzápětí znovu snížit! Josef Jícha střílel z mezikruží, ale svou prudkou ranou mířil nepřesně. Brankář Salák svou klec uhájil.
    47:18 Erik THORELL - 5:3
     
    47:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    V O2 areně zní poprvé v nové sezoně "Pátá!" Sparťané se dostali do útočného pásma a ERIK THORELL se zapisuje podruhé v utkání na střeleckou listinu. Asistence: Martin Jandus.
     
    46:44
    Verva se ve vlastním oslabení dostala do útoku! Andrej Kudrna ujel sparťanské obraně, ale brankář Salák zasáhl a udržel sparťanské vedení.
     
    45:49
    Vzápětí ovšem budou mít sparťané dobrou možnost na vstřelení gólu. Na trestnou lavici odjíždí pykat litvínovský útočník Richard Jarůšek (LIT) za podrážení.
    45:08 Andrej KUDRNA - 4:3
     
    45:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní už byl však Salák krátký a inkasuje potřetí v utkání! Po zmatcích před sparťanským brankovištěm doklepl kotouč do branky bývalý sparťanský útočník ANDREJ KUDRNA. Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    44:47
    Sympatický pokus z litvínovské strany! Giorgio Estephan vyslal svižnou ránu zápěstím z pravé strany, ale Salák pohotově zasáhl svým ramenem.
     
    43:37
    Hosté mají další šanci na snížení aktuálního skóre. Obránce Ondřej Mikliš (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hru vysokou holí.
    39:06 Michal ŘEPÍK - 4:2
     
    39:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle byla paráda z domácí strany! Kotouč putoval přes Davida Kašeho a Michala Moravčíka až na levý kruh k MICHALU ŘEPÍKOVI, jenž tvrdou ranou propálil Zajíčka! Asistence: Michal Moravčík, David Kaše.
     
    38:56
    Další nebezpečný atak z domácí strany! Filip Chlapík vystřelil od modré čáry a Zajíček jeho prudkou ránu vyrazil až do ochranné sítě.
     
    37:31
    Sparťané budou v závěrečných minutách druhé třetiny hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje na dvě minuty útočník Petr Straka (LIT) za vysokou hůl.
     
    32:34
    Patrik Zdráhal se rozjel velmi rychle, ale svou střelou neuspěl. Salák své betony sklapl včas a nepřipustil další vyrovnání. Následuje komerční přestávka.
     
    32:34
    Útočník Patrik Zdráhal ujel do samostatného úniku, ale v poslední chvíli ho sekl vracející se obránce Tomáš Dvořák (SPA). Rozhodčí nařizuje trestné střílení!
    31:12 Erik THORELL - 3:2
     
    31:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ovšem vzápětí se sparťané vrací zpět do vedení! ERIK THORELL se prezentoval pohlednou individuální akcí, když si vybruslil od mantinelu až před Zajíčka, kterého překonal svou pohotovou střelou. Asistence: Michal Řepík.
    28:08 Giorgio ESTEPHAN - 2:2
     
    28:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krátce před polovinou utkání máme v O2 areně znovu vyrovnáno! Balinskis posunul kotouč na levý kruh, kde už stál připravený GIORGIO ESTEPHAN a litvínovský forvard nedal Salákovi šanci zasáhnout. Asistence: Uvis Janis Balinskis, Richard Jarůšek.
     
    24:59
    Velká šance Sparty! Chlapík naservíroval kotouč Jandusovi a před ním se otevřel dobrý prostor na střelu. Rána sparťanského beka byla nepřesná.
     
    24:12
    Sotva se Verva ubránila, nyní putuje na trestnou lavici znovu útočník Tomáš Pospíšil (LIT), který tentokrát vyfasoval menší trest za nedovolené bránění.
     
    21:53
    Sparťané měli ponechanou výhodu, nyní se bude vylučovat. Na trestnou lavici odjíždí za sekání útočník Tomáš Pospíšil (LIT). Verva se musí bránit.
    19:46 Roman HORÁK - 2:1
     
    19:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velká chyba v obraně Vervy znamená další vstřelený gól na straně Sparty! ROMAN HORÁK v signalizované výhodě unikl všem obráncům a tváří v tvář překonal Zajíčka střelou mezi betony. Asistence: Michal Řepík.
     
    18:23
    Další dobrý pokus Vervy! Zdráhal po projetí do útočného pásma udělal výhybku na střed kluziště, ale jeho následná rána mířila těsně mimo branku.
     
    16:36
    Poprvé v utkání budou mít k dispozici přesilovou hru Litvínovští. Za faul loktem míří na trestnou lavici obránce David Němeček (SPA), který oslabuje svůj tým.
     
    12:04
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Za hákování putuje na trestnou lavici útočník Martin Havelka (LIT). Sparťané budou po komerční přestávce hrát přesilovku.
     
    11:04
    Litvínov i nadále tlačí a snaží se vstřelit další branku. Gólman Alexander Salák střelu od modré čáry neviděl a kotouč nakonec lízl boční síťku.
     
    10:19
    Další nebezpečný moment v obranném pásmu Sparty! Josef Jícha se ocitl v samostatném úniku, ale v tísni zakončil pouze do brankáře Saláka.
     
    08:11
    Dobrá šance Vervy! Matěj Stříteský se opřel do střely od modré čáry, ale Salák si proti jeho prudké ráně vyjel a zneškodnil ji. Skóre se nemění.
     
    05:42
    Hosté mohli jít do vedení! Jeden z litvínovských hráčů dorážel kotouč v bezprostřední blízkosti brankáře Saláka, ale puk končí v rohu kluziště.
    04:48 Aaron IRVING - 1:1
     
    04:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A v O2 areně máme vyrovnáno! AARON IRVING se dostal ke kotouči na pravém kruhu a pohotovou ranou dorazil kotouč do branky. Asistence: Richard Jarůšek, Marek Hrbas.
     
    03:51
    Teď to bylo ještě nebezpečnější! Andrej Kudrna dorážel na brankovišti, ale svou hokejkou nasměroval kotouč mimo branku. Velké štěstí pro domácí.
    01:56 Miroslav FORMAN - 1:0
     
    01:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Uběhly necelé dvě minuty a sparťané jdou do vedení! MIROSLAV FORMAN si najel do prostoru před brankou a pohotovou střelou překonal brankáře Zajíčka poprvé v tomto utkání. Asistence: David Vitouch, Jan Buchtele.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 2. M. Forman (Vitouch, Buchtele), 20. R. Horák (Řepík), 32. E. Thorell (Řepík), 40. Řepík (Moravčík, D. Kaše), 48. E. Thorell (M. Jandus), 52. Z. Doležal (D. Kaše) – 5. Irving (Jarůšek, Hrbas), 29. Estephan (Balinskis, Jarůšek), 46. Kudrna (P. Zdráhal), 55. Pospíšil (V. Hübl, Balinskis)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Moravčík, Mikliš, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Jeřábek, Tomek – E. Thorell, R. Horák, Řepík (C) – Sobotka, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele (A), Vitouch, M. Forman (A) – Z. Doležal, Zikmund, Prymula.
    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, D. Zeman, O. Baláž – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – Straka (A), Jícha, Jarůšek – L. Stehlík, M. Havelka, Zygmunt.

    Rozhodčí: Pešina, Hejduk – Frodl, Komárek

    Diváci: 4 752
    bahis siteleri