Zlín – K. Vary 0:3 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:6 (0:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 3:2 (kon.) | Kladno – Třinec 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 24.09.2021, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:39 Matej PAULOVIČ - 3:2
     
    54:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté otáčí skóre ve svůj prospěch a poprvé v utkání se dostávají do vedení! Hrachovinovi vypadl puk za jeho záda a dobré dvě vteřiny ležel v brankovišti. Ze skrumáže se nikdo vymanit nedokázal, první u kotouče byl, který pohotovou dorážkou dostal Dynamo do vedení MATEJ PAULOVIČ – 3:2! Asistence: Patrik Poulíček a Juraj Mikuš.
    42:56 Robert ŘÍČKA - 2:2
     
    42:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Naprosto ukázkově sehraná kombinace v přesilové hře znamená druhé vyrovnání pro Pardubice! Po křižném pasu se do puku opřel ROBERT ŘÍČKA, který prostřelil bezmocně se přesouvajícího Hrachovinu – 2:2! Asistence: Jan Košťálek a David Cienciala.
    41:33 Jiří ONDRÁČEK - 1:2
     
    41:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže jen jediný pokus stačil hostům k tomu, aby se vrátili do vedení! Vteřinu poté, co se Jan Zdráhal vrátil na ledovou plochu, přišel nástřel Pecha, který těsně před brankou tečoval za branku JIŘÍ ONDRÁČEK – 1:2! Asistence: Lukáš Pech a Ondřej Slováček.
    39:59 Matěj BLÜMEL - 1:1
     
    39:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr druhé třetiny, který hostující Motor vůbec nezvládl! Nechal za sebou zcela osamoceného MATĚJE BLÜMELA, který se rozjel sám na Hrachovinu. Když byl na půlící čáře, zbývaly na časomíře čtyři vteřiny. Nakonec vypálil téměř se sirénou a prostřelil Hrachovinu mezi nohama! Branku ještě posvětil videorozhodčím – 1:1! Asistence: Jakub Nakládal.
    29:49 Michal VONDRKA - 0:1
     
    29:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Předchozí tvrzení už ale neplatí, protože další chyba v přesilové hře již byla pro Pardubice osudová! Za obranou Dynama se zjevil bývalý hráč Pardubic MICHAL VONDRKA, který prokázal své zkušenosti a svižnou ranou do horního růžku posílá Motor v oslabení do vedení – 0:1! Asistence: Daniel Voženílek.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 40. Blümel (Nakládal), 43. Říčka (Košťálek, Cienciala), 55. Paulovič (Poulíček, Mikuš) – 30. Vondrka (D. Voženílek), 42. J. Ondráček (Pech, Slováček)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – Košťálek, Robertson, J. Kolář, Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, Hrádek – Říčka, Cienciala, A. Musil – Paulovič, Poulíček, Blümel – Hecl, R. Kousal, Camara – Koffer, Anděl, Rohlík.
    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (55.–55. Strmeň) – Bučko, Piskáček, Bindulis, Vráblík, Slováček, Štich, Percy – D. Voženílek, Valský, Pech – J. Ondráček, Gulaš (C), Abdul – M. Hanzl, Vondrka, Toman – M. Beránek, Holec, Venkrbec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Kajínek, Axman

    Diváci: 7580
    thejrc.org