Zlín – Mountfield HK 6:5 (3:2 po s.n.) | Salzburg – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:4 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:4 (kon.) | Slavia – Sparta 2:8 (kon.)
Jihlava – Kladno 5:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 0:11 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:11 (0:1, 0:5, 0:5)
HC Škoda Plzeň
Pátek 24.09.2021, 18:30 • ROCKNET ARÉNA (malá hala), Chomutov • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    55:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši nemají stále dost a znovu se radují! Do samostatného úniku ujel VÁCLAV ADAMEC, který byl sice obtěžován obráncem, přesto skulinu v brankářově výbavě nalezl. Asistence: Marcel Marcel a Dominik Soukup.
     
    54:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chomutovští si musejí připadat jako na kolotoči, podruhé v sezóně inkasují deset branek, když se z pravého kruhu prosadil ADAM DVOŘÁK. Asistence: Stanislav Vajner a Vlastimil Kvasnička.
     
    50:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chomutovští znovu zaspali, čehož využil ADAM DVOŘÁK, který také dává třetí branku v zápase. Bez asistence.
     
    50:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sotva Plzeň začala zkrácenou početní výhodu, už se raduje poosmé! Před brankou zůstal nikým nehlídaný JOSEF DÁŇA, který nejprve zamířil do Tučka a následnou dorážku poslal po břevno. Asistence: Václav Adamec a Jan Slanina.
     
    45:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Malák, jehož pokus ještě tečoval před brankou JOSEF DÁŇA, jenž zkompletoval hattrick. Asistence: Daniel Malák a Dominik Soukup.
     
    36:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň doslova rozebrala chomutovskou obranu! Ženíšek přebral kotouč na pravé straně, počkal na spoluhráče ze druhé vlny a připravil vyloženou situaci.JOSEF DÁŇA pak z mezikruží zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Adam Ženíšek a Matěj Korčák.
     
    32:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají početní výhodu, když se střelou od modré prezentoval ADAM DVOŘÁK, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Soukup a Daniel Malák.
     
    30:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásnou individuální akcí se předvedl ADAM DVOŘÁK, který se dostal až před branku a zakončil pod víko. Asistence: Václav Adamec.
     
    29:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští přidali a odskakují také ve skóre zápasu! Přesnou střelou se totiž prezentoval JOSEF DÁŇA. Asistence: Daniel Malák a Dominik Soukup.
     
    26:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další branku inkasují Piráti z hranice brankoviště, kde se nacházel velmi důrazný ADAM EREMIÁŠ, jenž z blízka propálil chomutovského brankáře. Asistence: Jakub Hamšík a Jan Slanina.
     
    04:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Před domácí branku si najel JAN SLANINA, který byl na brankovišti velmi důrazný a otevírá skóre zápasu. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Slanina, 27. Eremiáš (Hamšík, Slanina), 30. Dáňa (Malák, D. Soukup), 31. Dvořák (Adamec), 33. Dvořák (Soukup, Malák), 37. Dáňa (Ženíšek, Korčák), 46. Dáňa (Malák, D. Soukup), 51. Dáňa (Adamec, Slanina), 51. Dvořák, 55. Dvořák (Vajner, Kvasnička), 56. Adamec (Marcel, D. Soukup)


    Piráti Chomutov: Pechaček (33. Tuček) – Petrásek (C), Cestr, Pöschl, Pavlák, Dominik Badinka, Birhanzl – T. Šilar, Stárek, Čech (A), Jurak, T. Svoboda (A), Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, Puczek, F. Döring
    HC Škoda Plzeň: Němeček (Vondraš) – Dolhý, Hamšík, Pánek, Vajner, Malák (C) – Kvasnička, Eremiáš, Kopic (A), Adamec, Korčák, Dvořák, Slanina (A), Marcel, M. Soukup, D. Soukup, Ženíšek, Dáňa

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Pěkný
    thejrc.org