Zlín – Mountfield HK 6:5 (3:2 po s.n.) | Salzburg – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:4 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:4 (kon.) | Slavia – Sparta 2:8 (kon.)
Jihlava – Kladno 5:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 0:11 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Rytíři Kladno
Pátek 24.09.2021, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího kola Extraligy juniorů. V rámci pátečního programu zavítá nejvyšší juniorská soutěž poprvé v letošní sezoně do CZ LOKO Arény, jelikož Dukla má odehrány zatím čtyři zápasy, ale všechny venku. Od 18 hodin tedy HC Dukla Jihlava vyzve v domácím špílu Rytíře Kladno a bude se snažit získat další tři body. Ovšem bodovat potřebují i Rytíři, kteří mají při dvou zápasech na kontě nulu a skóre 2:8.
     
    HC Dukla Jihlava:
    Domácí celek prošel změnou v realizačním týmu, na místo nového trenéra přišel "mimojihlavský" kouč, bývalý vynikající reprezentant a někdejší mistr světa Michal Broš. Se svými svěřenci najel na jiný typ přípravy a až průběh sezony ukáže, zda to byla správná volba. Mladí Dukláci zatím mají na svém kontě tři body za výhru ve Zlíně, ale mohlo jich být mnohem více. V prvním kole padli na ledě Komety 2:3 až brankou v samotném závěru zápasu a také ve třetím kole na ledě Liberce nebyli daleko k bodům. Dukle tak zatím patří dvanácté místo, když je ve skupině týmů od deváté do čtrnácté pozice, jenž mají všichni tři body.

    Poslední zápasy Dukly:
    Mladá Boleslav – Dukla 6:2
    Liberec – Dukla 5:3
    Zlín – Dukla 1:2
    Kometa – Dukla 3:2

    Nejproduktivnější hráč: Matouš Menšík, 4 zápasy, 6 bodů (4+2)
    Nejlepší střelec: Matouš Menšík, 4 zápasy, 4 góly.
     
    Rytíři Kladno:
    Kladenští hokejisté v dosavadním průběhu zápasu odehráli pouze dva špíly. V prvních dvou kolech totiž Rytířům vystavila stopka karanténa, takže zápasy proti Chomutovu a Litvínovu byly přeloženy. Následoval domácí kladenský dvojzápas – a když říkáme domácí, tak opravdu domácí, na malé hale ČEZ Stadionu. Kladno na něj ale vzpomínat dobře nebude. Od Komety dostalo výprask 1:5 a ani mač proti Zlínu nebyl o mnoho lepší, jelikož Berani vyhráli 3:1. Nutno ale říct, že Kladenští nastoupili v opravdu malém počtu hráčů.

    Poslední zápasy Kladna:
    Kladno – Zlín 1:3
    Kladno – Kometa 1:5

    Nejproduktivnější hráč: David Kočka, 1 zápas, 1 bod (1+0)
    Nejlepší střelec: David Kočka, 1 zápas, 1 gól.
     
    Poslední vzájemné zápasy:
    V loňském předčasně zrušeném ročníku se oba týmy utkat nestihly, proto se poslední zápasy datují do ročníku 2019/2020, kdy se hrála dlouhodobá část O pohár DHL. Kladno nejprve na svém ledě porazilo Duklu poměrem 6:3 a ani na jihlavském ledě se červenožlutým nedařilo lépe, když padli se soupeřem 0:3.

    Pokud se podíváme o další čtyři sezony zpět, ani tehdy Jihlava na svého soka ani v jednom případě nevyzrála. Kladno tak s Duklou jistě hraje rádo, neboť jí porazilo desetkrát v řadě.

    Poslední výhra Dukly nad Rytíři se datuje na 8. leden 2015, kdy červenožlutí doma smázli Kladno 5:2 a například dvakrát se trefili Lukášové Anděl a Jícha. Jediný hráč, který zůstal v jedné či druhé organizaci, je kladenský forvard Jakub Hajný, jenž dával gól na 1:3.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Sapík (A), Vovsík, Zeman, Šabatka, Kerber, Matějíček – Jungwirth, Menšík (A), Rauš – Nevšímal, Doležal, Čermák – Straka, Báťa, Bulík – Pavelec, Vyvial (C). Trenér: Michal Broš

    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Funk (C), Kohlíček, Staněk (A), Strnad, Koštoval, Perný, Hvězda – Šimek, Hrabík, Sýkora – Vimmer, Kočka, Holeček – Kuzďas, Šíma, Kleveta. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Mejzlík – Zídek, Polák.
     
    Kladenští hokejisté nastupují na ledovou plochu, čeká se už jen na domácí tým.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hned na úvod je zde zásah kladenského brankáře Burdy, který schoval kotouč ve své moci.
     
    01:50
    Jihlavští propadli ve středním pásmu a na modré dostal přesnou přihrávku Tomáš Šíma. V situaci dva na téměř nikoho nahrál před brankou Tomáši Holečkovi, který si vylámal zuby na výborném zákroku Maláče!
     
    02:28
    A znovu Kladno. Po pravé straně zatáhl puk agilní Šíma, jehož bekhendové zakončení zastavil pravý beton Maláče. Puk pak směřoval kolem jeho tyčky, kde na něj nedosáhl najíždějící kladenský hráč.
     
    03:08
    Dukla se stěhuje před branku Burdy po zakázaném uvolnění.
     
    03:12
    Další zakázané uvolnění Rytířů, které přišlo hned po buly.
     
    03:14
    Po vyhraném buly zakončil z levé strany Jungwirth. Na jeho střelu byl Burda připraven.
     
    04:08
    Jungwirthovu zpětnou přihrávku zpoza branky minul Rauš a mezi třemi tyčemi se tak ke kotouči dostal Matouš Menšík, který zakončil o metr vedle.
     
    04:36
    Souboj o puk v levém rohu za brankou Kladna vyhrála Dukla, která zůstává v útočném pásmu.
     
    04:55
    Dobrá rána Matyáše Sapíka od modré prošla jen těsně vedle tyče.
     
    05:08
    David Kohlíček oslabuje na začátku zápasu svůj tým, když dostává dvě minuty za podrážení.
     
    05:33
    Dukla se nakonec i přes některé ne zcela přesné přihrávky dostala k zakončení. Pavelcovu střelu z levého kruhu udržel před sebou Burda a Jungwirthova dorážka přes beton gólmana neprošla.
     
    05:40
    Kladno se hned po buly osvobozuje vyhozením puku na druhou stranu k Maláčovi.
     
    06:12
    Matěj Vovsík nejprve výborně vystihl vyhození Kladna, poté ale neukočíroval puk na modré a hosté se málem dostali do rychlého protiútoku. Ale svou chybu napravil včas.
     
    06:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá. Zeman nahrál na modrou a PATRIK ČERMÁK si počkal na parádní střelu, kterou vymetl pavučinky rytířské klece. Kluci z Bítovčic holt umí dávat góly jak v hokeji, tak ve fotbalu, a pokud se Patrikova babička, paní Musilová, dívá na onlajn v bítovčickém zařízení, jistě objedná rundu. Asistence: Patrik Zeman.
     
    07:10
    Také Kladýnko bylo blízko k brance. Po trmě vrmě před brankou proklouzal puk kolem levé tyčky Maláče.
     
    09:06
    Hosté přidali za brankou Dukly na důrazu a domácím přece jen trošku trvalo, než se dokázali zmocnit puku a vyvézt ho pryč.
     
    09:36
    Na druhé straně musel Maxmilián Burda zasáhnout proti dobré a umístěné střele Straky na bližší tyč.
     
    10:27
    Domácí se zřejmě poučili z úvodu zápasu a nyní pracují v defenzívě na obranné modré výrazně jistěji.
     
    11:07
    Kapitán domácích Josef Vyvial měl na holi druhou branku. Dostal totiž výbornou přihrávku mezi kruhy od Jiřího Doležala, jenže ve výborné pozici máchl do prázdna.
     
    11:44
    Doležal nyní dobře zapracoval na obranné modré a poslal puk do středního pásma.
     
    12:14
    David Kočka získal na modré kotouč, udělal pár rychlých kroků a sjel si před branku ke střele, kterou Maláč zkrotil betonem.
     
    12:38
    Hned po buly v jihlavském obranném pásmu přišel další Maláčův zákrok.
     
    12:47
    Jan Nevšímal si mezi kruhy počkal na přihrávku Kladna, kterou vystihl, a už s kotoučem jede na druhou stranu.
     
    13:16
    Filip Šimek si nabruslil na levý kruh a zkusil hodně dobrou střelu na vzdálenější tyčku, kde Maláč neméně povedeně zasáhl vyrážečkou.
     
    13:25
    Kladno jde do druhého oslabení a to je opět šance pro Duklu na využití přesilovky. Vojtěch Kuzďas v obranném pásmu musel podrazit soupeře, aby uhasil začínající nebezpečí.
     
    13:36
    Ladislav Funk, kapitán Rytířů, který hraje už i za A-tým, oslabuje svůj tým. Duklu čeká 1:49 minuty dlouhá přesilovka pět na tři po jeho sekání.
     
    13:49
    Kombinace Dukly hned po buly nebyla špatná, ale střela Josefa Vyviala z vrcholu pravého byla sražena hosty do ochranné sítě.
     
    14:21
    Jihlavští hokejisté svírají soupeře v předbrankovém prostoru. Měli několik slibných možností ke střele, ale zatím to vypadá, že chtějí zavést puk kombinačně až do kuchyně. Následnou ránu Menšíka zlikvidoval Burda.
     
    14:50
    Menšík hledal na pravé straně Jungwirtha, jenže ten už byl ve velkém uhlu a proti jeho zakončení nastavil Burda beton.
     
    15:19
    Dlouhá přesilovka pět na tři zřejmě využita nebude, domácím z ní zbývá už jen šest sekudn a po ztečovaném kladenském vyhození bude buly znovu před Burdou.
     
    15:28
    Pokus Vyviala od modré Burda viděl a lapil. Rytíři už jsou ve čtyřech.
     
    15:36
    A nyní i v pěti. Jihlavští rozhodně v přesilovce pět na tři měli možnost, jak skóre navýšit, ale bez zužitkování.
     
    16:10
    Jiří Doležal hezky projel po pravé straně na kruh a z tohoto prostoru zakončil. Také Maxmilián Burda ukázal, že nemá vyrážečku jen tak na ozdobu.
     
    16:54
    Nevšímala v jihlavském obranném pásmu dobře napadal dorostenec Tomáš Holeček, ale hráč domácích, který je na soupisce A-týmu, se obrat o puk nenechal. Vzápětí zapsal Maláč další úspěšný zákrok.
     
    17:09
    Strnadova ztečovaná střela od modré prošla těsně vedle levé tyčky Maláče.
     
    17:44
    Přichází také vyloučení na domácí straně, Kladno zatím hraje výhodu, Burda míří na střídačku a Láďa Funk na modré získal puk.
     
    17:48
    Matěj Vovsík mezi kruhy držel soupeře a po zásluze si jde odsedět dvě minuty.
     
    18:00
    Jihlavští hokejisté se osvobodili vyhozením a Jiří Doležal řádně provětral obranu Kladna. Moc nechybělo, aby mezi kruhy přihrál spoluhráči.
     
    18:26
    Nejprve přišel dobrý zákrok Maláče, po kterém se puk dostal znovu na kladenské hole. Jenže Michar Kerber se zaskvěl dobrým blokem, což se na této úrovni ne zcela vidí. Poté sice Martinu Matějíčkovi trošku trvalo, než vyhodil puk, ovšem domácí se i tak osvobodili.
     
    19:20
    Lukáš Sýkora promarnil dvě šance. Nejprve z kruhů trefil připraveného Sapíka na blok, poté se ještě blíže dostal k druhému zakončení. Tak kam to chceš?, mohl se zeptat Maláče. Odpověď nepřišla a ani nebyla třeba, jelikož netrefil zařízení!
     
    19:48
    Jihlava je v pěti.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a Dukla vede 1:0. Kladno mělo více ze hry, ale své šance nevyužilo. Poté přišla jihlavská přesilovka a úspěšná rána od modré Patrika Čermáka. Jihlava pak měla téměř dvouminutovou přesilovku pět na tři, leč bez zužitkování. Na konci třetiny hrozili i hosté ze své první přesilové hry, ale Maláč i za pomocí bloků svých obránců nekapituloval – 1:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Za hymny IIHF mistrovství světa nastupují hráči do druhé třetiny.
     
    21:00
    A zřejmě IIHF song domácí hodně nabudil, jelikož od úvodu třetiny nepouští soupeře z pásma.
     
    21:30
    Martin Matějíček se dostal na ose hřiště k zakončení, ovšem jeho střela byla sražena mimo tři tyče.
     
    21:52
    Jihlavští bleskově najeli do útočného pásma a po levé straně vyslal střelu na branku Jan Nevšímal. Burda byl pozorný a puk lapil.
     
    23:13
    Nyní se již hodně dlouho bojuje o puk v útočném pásmu Dukly u mantinelu, kde je chumel hráčů. Přerušovat se zatím nebude, jelikož bystré oko sudích a zejména Tomáše Mejzlíka vidí snad i jehlu v kupce sena. A hra je vzápětí přerušena.
     
    24:00
    Jihlava je opět v útočném pásmu soupeře, leč další šance zatím nepřichází.
     
    24:28
    Vovsíkovo nahození Burda viděl a nechal provětrat svou lapačku.
     
    25:18
    Štěpán Šabatka získal puk na modré po dobré přihrávce od Zemana. Připravil se ke střele a puk prošel jen těsně vedle levé tyčky Burdy!
     
    26:36
    Kladno se poprvé pokusilo vstoupit do autonomní oblasti, což pro ně ve druhé třetině prostor před brankou Jihlavy zatím opravdu je. Pokud by nyní skončila třetina, nemuseli by jihlavští ajsmajstři, rozuměj ledaři, upravovat na této části kluziště led.
     
    27:15
    Před brankou Burdy bylo pořádně rušno, domácí hráči ale nedokázali dostrkat puk za brankovou čáru.
     
    27:51
    Matouš Menšík zkusil z nulového úhlu z pravé strany překvapit Burdu, který dobře zareagoval a vytěsnil puk.
     
    28:59
    Nyní už se Kladno poprvé vážněji dostalo před branku Maláče, jenž zapisuje dva zákroky.
     
    29:12
    David Straka spolehlivě vyčistli prostor před svou klecí a Jihlava se vzápětí osvobozuje.
     
    29:59
    Jihlavští šli do akce dva na jednoho, ale vzápětí svou přímočarost trošku uťali. Nicméně i tak se Dukla dostala do zakončení. Menšík byl sám před brankou, kde zkoušel vykvedlat Burdu, ovšem svůj pátý gól v pátém utkání nepřidal. Kotouč prošel těsně vedle.
     
    31:30
    Druhá třetina je zatím jasně ve znamení Jihlavy, která je lepším týmem. Nicméně branku na odskočení zatím nedokáže přidat.
     
    31:58
    Zakázaná uvolnění na obou stranách. Nejprve u Kladna, poté na jihlavské straně.
     
    32:11
    Domácí se znovu dostali do zakončení, po přímočarém přesunu do útočného pásma střílel od modré Matěj Vovsík. Také on si připravil puk na střelu, která byla zblokována do ochranné sítě.
     
    32:58
    Rázem mohlo udeřit na druhé straně. V situaci dva na jednoho získal puk mezi kruhy Filip Šimek, jehož tvrdou ránu s vypětím všech sil vyrazil Filip Maláč. Chvilku nevěděl, kam se po jeho výborném zákroku dostal puk. Ten byl za brankou, kde hostům trvalo o něco déle, než si ho zpracovali, a poté už se Maláč stihl vrátit to gólmanského postavení.
     
    33:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dukla byla prakticky celou druhou třetinu lepší, nicméně v poslední minutě Rytíři uzamkli soupeře v obranném pásmu. Po kombinaci přišla střela z osy hřiště, po které se prosadil TOMÁŠ HOLEČEK, jediný dorostenec v sestavě Kladna. Asistence: David Kohlíček, David Kočka.
     
    34:32
    Dukla se snažila rázem odpovědět, ale pokus Daniela Pavelce z pravého kruhu skončil na betonu Burdy.
     
    35:02
    Zakázané uvolnění Kladna.
     
    35:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní to bude v Bítovčicích u Čermákovic jen poloviční objednávka. Patrik Čermák, který už vstřelil góly i za A-tým Dukly, vyslal ukázkovou kolmičkou do brejku JOSEFA VYVIALA a ten předvedl tváří v tvář Burdovi brilantní koupačku. Pojď sem, kam jdeš? No tak já ti ho k tyči šoupnu. Asistence: Patrik Čermák, Jiří Doležal.
     
    37:14
    Rytíři se snaží o odpověď, Maláč ale jistě zastavil kotouč ve výstroji.
     
    37:42
    Střela obránce Zemana byla ztečovaná na branku, kde měl Burda hodně co dělat. Následně se Zeman dostal k puku znovu a forvard hostí Sýkora ho nejenže povalil na led, ale ještě ležícího na ledě dvakrát krosčekoval. To je bohužel nešvar, který je poslední dobou vidět na kluzištích čím dál častěji – trefovat bezbranného protihráče ležícího na ledě.
     
    37:59
    Nezlobte se na mne, ale tohle je částečné zatmění Lukáše Sýkory. Nejenže za svůj hodně nerytířský čin dostává pět minut a do konce utkání, ale při odchodu do kabiny si ještě vylil zlost na dveřích jihlavské kabiny. Snad je nebude třeba opravit. A ještě doplňme, že pět minut si půjde odsedět za spoluhráče Adam Hvězda.
     
    38:56
    Jihlavští hokejisté kombinují před brankou soupeře, jenže mehzi kruhy se ke sraženému puku dostal Michal Koštoval, jenž ho posílá hned pryč.
     
    39:35
    Další sražená přihrávka. Tentokrát si na puk počkal Filip Staněk a také on vyhodil puk ven o obranného pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je minulostí. Jihlavští hráči měli pratkicky více jak polovinu této části hry převahu, ale nedokázali jí gólově zužitkovat. Proto přišel trest. Kladenští hokejisté uzamkli soupeře před jeho brankou a i když Maláč předvedl nejprve dobrý zákrok, vzápětí po střele Tomáše Holečka kapituloval. Jihlava našla odpověď za dvě minuty, kdy Čermák vyslal do úniku Josefa Vyviala a ten vykoupal Burdu.

    V čase 37:59 oslabil Rytíře na pět minut Lukáš Sýkora, který nejprve povalil Zemana na led a pak jej ještě trefil do hlavy, za což dostal pět minut a do konce zápasu – 2:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:31.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:35
    Jihlavští hráči se nadále snaží svému soupeři odskočit, ale Kladno brání pozorně a drží se na kontaktním odstupu.
     
    42:11
    I nyní udržel Burda jihlavské střelce na uzdě, Rytíři se vzápětí osvobozují.
     
    42:59
    Rytíři hrají v plném počtu.
     
    43:19
    Dukla jela do situace dva na jednoho, Doležal hledal před brankou spoluhráče, který v zakončení promáchl.
     
    43:58
    Na druhé straně zasáhl Maláč pravým betonem proti přízemnímu zakončení bekhendem.
     
    45:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už se domácí do dvoubrankového vedení dostávají a prsty v něm má nejproduktivnější domácí hráč Matouš Menšík, který zapisuje sedmý bod v pátém mači. V předbrankovém prostoru vyslal k zakončení DANIELA PAVELCE, který jeho nabídkou nepohrdl a trefou zblízka svůj tým částečně uklidňuje. Asistence: Matouš Menšík, David Straka.
     
    47:26
    Jihlava mohla jít do trháku. Pavelec dobře zapracoval v předbrankovém prostoru a puk nakonec prošel až k levé tyči, kde byl zcela volný Matouš Menšík. Další útočník fotbalových Bítovčic už chtěl puk zamést do branky, jenže zlotřilý puk mu přeskočil čepel. A z následného Menšíkova nespokojeného projevu zní známé slovíčko na písmeno k.
     
    49:22
    Dukla neustále operuje před brankou Kladna, Maxmilián Burda tak určitě bude na zítřejší zápas na ledě Slavie řádně rozchytán, pokud tedy nastoupí.
     
    50:00
    Ze třetí třetiny je ukrojena polovina, domácí zatím drží dvoubrankový náskok a směřují za třemi body.
     
    50:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    PATRIK ČERMÁK dává dnes svůj druhý gól, k tomu jedna asistence. V Bítovčicích, odkud tento talentovaný synek je, bude dneska hodně veselo. Po ráně Sapíka puk skotačil před brankou a to, co se před chvílí nepovedlo Menšíkovi, nyní "Čermi" dokončil se vší parádou. Důraz v předbrankovém prostoru Dukle dnes prostě nechybí. Asistence: Matyáš Sapík.
     
    52:26
    Hosté se snažili dostat do útočného pásma, nicméně pozorná obrana jim to znemožnila. Zatím je to u Kladna nepříliš veselý večer. Áčko "doma" prohrává 1:3 se silným Třincem, junioři drží brankový průměr ze svých dosavadních dvou zápasů (2:8) a prohrávají s Jihlavou 1:4.
     
    53:25
    Utkání se nyní už spíše dohrává, Jihlavští se snaží neudělat žádnou chybu, kterou by dali Kladnu ještě jakous takous naději.
     
    54:01
    Další jihlavská dobrá práce před brankou, nyní se ale Rytíři ubránili.
     
    54:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Deset zápasů v řadě poráželo Kladno své jihlavské juniorské souputníky, nyní ale dělá Jihlava řádnou průtrž této sérii. V CZ LOKO Aréně po trefě JANA NEVŠÍMALA odbíjí kladenská pátá. Asistence: Štěpán Šabatka, Josef Vyvial.
     
    54:16
    Rytíři střídají gólmana, pět gólů je na Maxmiliána Burdu hodně. Do klece jde místo něj na závěrečné minuty Ondřej Gabriška.
     
    55:01
    Dobré Menšíkovo zakončení si pohlídal Gabriška téže dobrým zákrokem, kdy puk vytěsnil koncem betonu.
     
    56:15
    Teprve druhé jihlavské vyloučení v zápasu. Patrik Zeman dostává dvě minuty za podrážení.
     
    56:35
    Dukla mohla ujet do protiútoku dva na jednoho, ale špatné zpracování puku celou akci zastavilo.
     
    57:26
    Z vrcholu kruhu se prezentoval dobrou střelou Ondřej Hrabík, ale i nyní byl Maláč pozorný.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a také celého mače.
     
    58:15
    Dukla hraje v pěti, Patrik Zeman je na ledě.
     
    58:28
    Adam Rauš měl na holi šestou branku, kotouč skákal brankovištěm, ale nakonec nešel tam, kde by ho odchovanec havlíčkobrodského hokeje rád viděl.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina už byla jihlavským koncertem. Dukla nejenže udržela vedení 2:1, ale ještě ho třikrát navýšila. Trefil se totiž Daniel Pavelec, následně na něj navázal svým druhým gólem v utkání Patrik Čermák a finální podobu skóre stanovil Jan Nevšímal. Jihlava tak bere z prvního domácího zápasu plné tři body a poráží Kladno jasně 5:1.
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava porazila Rytíře Kladno doma vcelku jasně 5:1 a zítra nastoupí proti silné Spartě, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (00:20:58)
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Čermák (Zeman), 36. Vyvial (Čermák, Doležal), 46. Pavelec (Menšík, Straka), 51. Čermák (Sapík), 55. Nevšímal (Šabatka, Vyvial) – 34. Holeček (Kohlíček, Kočka)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Sapík (A), Vovsík, Zeman, Šabatka, Kerber, Matějíček – Jungwirth, Menšík (A), Rauš – Nevšímal, Doležal, Čermák – Straka, Báťa, Bulík – Pavelec, Vyvial (C). Trenér: Michal Broš
    Rytíři Kladno: Burda (55. Gabriška) – Funk (C), Kohlíček, Staněk (A), Strnad, Koštoval, Perný, Hvězda – Šimek, Hrabík, Sýkora – Vimmer, Kočka, Holeček – Kuzďas, Šíma, Kleveta. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Mejzlík – Zídek, Polák
    thejrc.org