Vlci Žilina – Dubnica 8:2 (kon.) | Levice – Martin 2:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 2:4 (kon.)
Skalica – Topoľčany 0:0 (odl.)
konec
DOXXbet Vlci Žilina
8:2 (3:1, 3:0, 2:1)
TSS GROUP Dubnica
sk Pátek 24.09.2021, 17:30 • Zimný štadión Žilina • 1. liga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konštatovaním, že v druhom kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy víťazí Žilina na domácom ľade nad Dubnicou vysoko 8:2 sa s vami lúčim, ďakujem za pozornosť a želám príjemný zvyšok piatkového večera. Dočítania priatelia. (19:55:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:18
    Šimon Petráš sa šikovne cez trojicu hráčov hostí dostal do zakončenia, Matej Gabriš mu však dobrým zákrokom pokazil gólovú radosť.
     
    59:01
    Začala sa posledná minúta zápasu.
     
    58:40
    Strela Hegyiho spoza obrancu, Škorvánek puk vyrazil na ochrannú sieť.
     
    58:01
    Začali sa posledné dve minúty riadneho hracieho času.
     
    57:11
    Dubničania sú však proti, konkrétne teda skúsený Peter Sojčík, ktorý však ani tentoraz v zakončení recept na Škorvánka nenašiel.
     
    56:33
    Domáci síce vedú nad Dubnicou 8:2, ale zdá sa, že by ešte jeden gólik chceli dnes pridať.
     
    55:16
    Vylúčenie v tíme Vlci Žilina (Sloboda – 2 min., sekanie + 5 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme TSS GROUP Spartak Dubnica (Meszároš – 2 min., hrubosť).
     
    55:16
    V Žiline sa čaká na miestnych ľadárov, ktorí majú upevniť bránku hostí na pôvodné miesto. Zatiaľ sa však na ľade neukázali.
     
    55:16
    Po ďalšej akcii Vlkov tu máme pästnú výmenu, v ktorej je Sloboda s Meszárošom. Víťazom je asi hráč Dubnice, ktorý končí na ľade na svojom súperovi.
     
    55:01
    Začalo sa posledných 5 minút riadneho hracieho času. Žilina vedie nad Dubnicou 8:2. Hra je však teraz prerušená, na ľade ostáva ležať jeden z dubnických hokejistov. Ide o Haščáka, ktorý s bolestivou grimasou mieri následne na dubnickú striedačku.
     
    54:33
    Rýchly útok hostí, Dubeň našiel dobrou prihrávkou Jozefa Haščáka, ktorého strelu však krásnym zákrokom zlikvidoval Stanislav Škorvánek.
     
    54:15
    Domáci hokejisti v ďalšej šanci, ale príliš to pred Gabrišom prekombinovali.
     
    53:53
    Hra sa nám prelieva zo strany na stranu, je možné, že dnes ešte 1-2 góly uvidíme.
     
    53:31
    Hostia robia chybu v rozohrávke a veľmi lacno stratili puk, domáci sa však tentoraz ku strele nedostali.
     
    52:28
    Vlci Žilina dali gól! Nuž, s gólmi sa nám teraz roztrhlo vrece! Ján Nahálka vypálil od modrej čiary, ONDREJ MIKULA puk pred Gabrišom dokázal tečovať a je to 8:2! Asistencie: Ján Nahálka, Samuel Zahradník.
     
    51:48
    Dubnica dáva gól! Lukáš Dubeň našiel prihrávkou do ľavého kruhu LUKÁŠA TÁBIHO, ktorý strelou spoza obrancu Petrana prekvapil Stanislava Škorvánka. Asistencie: Lukáš Dubeň, Jozef Haščák.
     
    50:55
    Vlci Žilina dali gól! ADRIÁN SLOBODA dnes páli ako z dela, znovu vypálil od modrej čiary, Gabriš puk síce skúsil zastaviť, ale ten ho doslova preskočil a končí v bránke! Sloboda má dnes tak už bilanciu 2+2! Asistencie: Šimon Petráš, Jakub Cíger.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 8. Sloboda (Safaraleyev, Petráš), 11. Safaraleyev, 13. Šmída (Sloboda, Petráš Š.), 26. Jakubík (Petran, Myšiak), 28. Nahálka (Koyš, Skladaný), 35. Šimon (Mikula, Sloboda), 51. Sloboda (Petráš Š., Cíger), 53. Mikula (Nahálka, Zahradník) – 16. Ondruš (Sojčík, Kristín Mir.), 52. Tábi (Dubeň, Haščák)


    DOXXbet Vlci Žilina: Škorvánek (Mikoláš) – Sloboda, Pišoja, Nahálka, Drtina, Petran, Myšiak, Kocúr – Petráš Š., Šmída, Cíger – Koyš, Skladaný, Safaraleyev – Zahradník, S. Rehák, Mikula – Macek, Jakubík, Lopušan
    TSS GROUP Dubnica: Kristín (Gabriš) – Jarábek, Mikuš P., Cebák, Dubeň, Trška, Janík, Putala, Meszároš – Sojčík, Ďuriš, Kristín Mir. – Síkela, Ondruš, Andrisík – Tábi, Hegyi, Haščák J. – Maniaček, Korbel, Vaňo

    Rozhodčí: Kollár – Staššák, Drblík

    Diváci: 190
    ocianews.com