Znojmo – EC-KAC 6:0 (kon.) | Moser Medical Graz 99ers – Bratislava Capitals 5:6 (po pr.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
KAC Klagenfurt
Pátek 24.09.2021, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Je tu šestý gól v síti hostujícího mužstva. ADAM SEDLÁK se zmocnil puku u modré lajny a čistým průstřelem z dálky překonal Dahma, který toho zřejmě moc neviděl. Také pro tohoto obránce je to první gól v sezóně.
    Asistence: Ryan Culkin a Filip Ahl.
     
    45:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se zřejmě provinili hákováním, ale hra pokračovala, což bylo pro Orly dobře. Köver vystřelil tvrdě od levého mantinelu, Dahm vyrazil kotouč před sebe pouze k dojíždějícímu VLADIMÍROVI OŠČÁDALOVI, jenž dorazil černý kus gumy do odkryté části svatyně rakouského mužstva.
    Asistence: Jakub Köver.
     
    26:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí teď doslova ukolíbali hostující hokejisty a poté po krásné přihrávce přes celé kluziště udeřil ANTHONY LUCIANI z bezprostřední blízkosti.
    Asistence: Joshua Brittain, Dominik Tejnor.
     
    23:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Dělová rána příklepem TOMÁŠE SVOBODY z mezikruží a domácí jdou do tříbrankového vedení!
    Bez asistence.
     
    11:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Dlouhá pasáž hry bez přerušení končí druhým gólem v síti Klagenfurtu! Puk zavezl do útočné třetiny Tomáš Svoboda a po sérii odrazů na něj nejlépe zareagoval FILIP AHL. Orli se ujímají dvoubrankového vedení.
    Asistence: Svoboda Tomáš, Jan Bartko.
     
    04:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Nádhernou kombinaci Orlů napříč celou třetinou zakončil pohotově TOMÁŠ SVOBODA. Dahm se proti jeho střele nestihl přemístit. Domácí jdou do vedení 1:0.
    Asistence: Ryan Culkin, Filip Ahl.

    Marek Hruška

    Branky a nahrávky: 5. Svoboda (Ahl), 12. Ahl (Fejes, Bartko), 24. Svoboda, 27. Luciani (Brittain, Tejnor), 46. Oščádal (Köver), 53. Sedlák (Culkin, Ahl)


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Kantor) – Sedlák, Culkin, Southorn, Haman, Bartko, Tejnor, Stránský – Svoboda T., Němec, Ahl – Luciani, Brittain, Fejes – Gorčík, Prokeš, Matuš – Kvasnica, Köver, Oščádal – Svoboda O.
    KAC Klagenfurt: Dahm (Holzer) – Schumnig, Strong, Bruggisser, Unterweger, Steffler, Vallant, Witting, Tialler – Bischofberger, Hundertpfund, Sticha – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Ticar, Petersen – Geier S., Obersteiner, Geier M.

    Rozhodčí: Bulovec, Piragic – Gatol, Riecken

    Diváci: 2354
    bahis siteleri