Ústí n/L – Havířov 4:3 (kon.) | Přerov – Vsetín 4:3 (3:0 po s.n.) | Vrchlabí – Jihlava 1:2 (1:2 po s.n.)
Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.) | Slavia – Šumperk 5:4 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Třebíč – Kolín 4:1 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
po s.n. (3:0)
HC ZUBR Přerov
4:3 (1:0, 1:3, 1:0 - 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 25.09.2021, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roman PŠURNÝ - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov.
    Autorem vítězné branky je ROMAN PŠURNÝ.
    50:00 Matouš KRATOCHVIL - 3:3
     
    50:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesně v čase 50:00 je opět srovnáno! Zubři uspěli na vhazování v útočném pásmu po vsetínském icingu a puk si ke střele do chumlu před Málkem natáhl na modré čáře Hrdinka. Kotouč dokázal svojí holí v letu zasáhnout MATOUŠ KRATOCHVIL, který napodobil Dvořáka z druhé třetiny a tečí srovnal na 3:3! Asistence: František Hrdinka.
    33:05 Roman PŮČEK - 2:3
     
    33:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá další přesilovou hru a dostává se do vedení! Gólem jako přes kopírák zapisuje třetí branku hostů ROMAN PŮČEK, který Petráska prostřelil z podobné pozice jako před chvílí Berger, tedy z levého kruhu. Asistence: Miroslav Indrák.
    28:27 Jan BERGER - 2:2
     
    28:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po velmi přísném vyloučení a následné přesilovce Vsetín srovnává! A s odpáleným dělobuchem atmosféra na stadionu houstne. Petrásek inkasoval tvrdou ránu do masky, nato ale sudí nezareagovali a hra mohla pokračovat. Vsetín tak získal čas a prostor ke srovnání z hokejky JANA BERGERA, jenž domácího brankáře prostřelil z levého kruhu! Asistence: Tomáš Ondračka.
    26:28 Filip DVOŘÁK - 2:1
     
    26:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Do vedení se ale dostávají zpátky přerovští hokejisté! Třetí lajna se usídlila v útočném pásmu a zahustila prostor před Málkem, čehož zkusil využít domácí kapitán Krisl tvrdou střelou z dálky. Do trajektorie jeho střely vložil hůl FILIP DVOŘÁK, který protečoval puk za záda hostujícího brankáře! Asistence: Jiří Krisl, Vít Seemann.
    21:52 David VÍTEK - 1:1
     
    21:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Zubři už chtěli opouštět obranné pásmo, ale Kucharczyk špatnou přihrávku zachytil a vrátil puk zpátky na hole Vsetína za domácí obranu, konkrétně tedy na osamoceného DAVIDA VÍTKA, jenž ujížděl na Petráska. Toho s klidem prostřelil a obstaral první branku Valachů v tomto zápase. Asistence: Radim Kucharczyk.
    19:58 Jan SVOBODA - 1:0
     
    19:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nakonec se branky přecijen dočkáme, a to v samotném závěru první třetiny, dvě vteřiny před sirénou! Zubři zvládli rychlý přechod do útoku a využili zmatku před Málkem, který se ocitl v pozici, ve které neměl jak zasahovat! Puk se z chaosu vyvalil do strany, na které byl volný JAN SVOBODA a doklepl puk do odkryté branky! Asistence: Jakub Kubeš, Matouš Kratochvil.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 20. Jan Svoboda (Kubeš, M. Kratochvil), 27. F. Dvořák (Krisl, Seemann), 50. M. Kratochvil (Hrdinka), rozh. náj. Pšurný – 22. Vítek (Kucharczyk), 29. Berger (Ondračka), 34. R. Půček (M. Indrák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Roman Pšurný (PRE)
    1:0   Jan Berger (VSE)
    2. série:
    1:0   Matěj Novák (PRE)
    1:0   Miroslav Indrák (VSE)
    3. série:
    2:0   Jan Svoboda (PRE)
    2:0   Michal Gago (VSE)
    4. série:
    3:0   Matěj Svoboda (PRE)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – R. Černý, Hrabal, Kubeš, Hrdinka, Krisl, Seemann, Gréč – T. Doležal, Pšurný, Süss – Jan Svoboda, M. Kratochvil, Tadeáš Král – Matěj Svoboda, F. Dvořák, M. Novák – Fencl, Karafiát.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Š. Jenáček, Smetana, J. Jenáček, Hryciow, Ondračka, Vosátko – Jonák, M. Indrák, Majdan – Gago, R. Vlach, Berger – R. Půček, Kucharczyk, Apolenář – Hořanský, D. Březina, Vítek.

    Rozhodčí: Petružálek, Šudoma – Hanzlík, Komínek
    thejrc.org