Ústí n/L – Havířov 4:3 (kon.) | Přerov – Vsetín 4:3 (3:0 po s.n.) | Vrchlabí – Jihlava 1:2 (1:2 po s.n.)
Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.) | Slavia – Šumperk 5:4 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Třebíč – Kolín 4:1 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
SK Trhači Kadaň
Sobota 25.09.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Kalich Areny pro dnešek vše, přeji hezký zbytek sobotního večera. (19:17:22)
     
    Trochu napínavější závěr třetí třetiny, alespoň, co se gólových tref týče. Nic to ale nezměnilo na tom, že litoměřický Stadion udržel vedení a v nové sezoně je stále doma nepokořen. Naopak Kadaň stále čeká na první vítězství a drží se v tabulce na posledním místě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Jiří Ticháček narušil kadaňskou přesilovkou souhru a rychle vyhodil kotouč k soupeřově brance.
     
    58:51
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Marek Berka – 2 min., hákování).
    58:32 Ondřej PROCHÁZKA - 5:2
     
    58:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V samém závěru utkání se utrhl pytel se vstřelenými góly! Rychlou kombinaci uklidil přesně za záda Adama Horáka ONDŘEJ PROCHÁZKA, který tak opět navýšil vedení domácího týmu. Asistence: Jaroslav Kracík a Martin Kadlec.
    57:53 Jakub ŠTOCHL - 4:2
     
    57:53
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Jeden samostatný únik a Kadaň snižuje už na rozdíl dvou branek. Středem ledové plochy si najel těsně před Královu branku JAKUB ŠTOCHL a celkem snadno umístil kotouč za jeho záda. Asistence: Marek Konášek a Zdeněk Zabloudil.
     
    57:27
    Záhy se ale Trhači museli vrátit k vlastní brance, kde otáleli s rozehrávkou.
     
    56:36
    Na puku jsou ovšem stále hráči Kadaně. Sám se do útočného pásma probil Tomáš Bernat. Cestu mu sice mezi kruhy zkřížili dva domácí hráči, puk se ale doklouzal až ke Královi, který ho přikryl u ledu.
     
    56:05
    Nepříjemnou ránu do hlavy schytal před brankou litoměřický kapitán Jan Výtisk. Už pro něj byly připravené nosítka, nakonec ale dokázal opustit ledovou plochu po svých, za což si vysloužil ovace od domácích fanoušků.
     
    55:41
    Martin Kadlec krouží s kotoučem v útočném pásmu a hledá vhodnou pozici pro střelecké zakončení.
    55:09 Luka ZORKO - 4:1
     
    55:09
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači ale rychle snižují! Po delším ostřelování litoměřické svatyně se z levého kruhu dostal k přesnému zakončení LUKA ZORKO, který pod velkým úhlem vymetl pavučiny za zády Tomáše Krále. Asistence: Matěj Zabloudil.
     
    53:54
    Souboj o kotouč u pravého mantinelu na dostřel Královy branky dlouhou nemohl najít svého vítěze. Až nakonec se Trhačům povedlo vyslat střelu na litoměřického gólmana, který ale kotouč celkem snadno zachytil.
    53:03 Riku SIHVONEN - 4:0
     
    53:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    První využitá přesilovka v utkání! Křižmo z levé strany dokázal procedit kotouč za záda kadaňského gólmana RIKU SIHVONEN, který si tak připisuje už druhou trefu v dnešním utkání. Asistence: Jaroslav Kracík a Jan Holý.
     
    52:15
    Lukáš Válek zblokoval v mezikruží přihrávku doleva od Matěje Zabloudila. Kališníci se posléze v pásmu osamostatnili a postupně vyjeli k soupeřově brance.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Chlubna (M. Kadlec, Válek), 20. Sihvonen (J. Holý, Válek), 40. Jebavý (Ticháček, Sihvonen), 54. Sihvonen (Kracík, J. Holý), 59. O. Procházka (Kracík, M. Kadlec) – 56. Zorko (M. Zabloudil), 58. Štochl (Konášek, Z. Zabloudil)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – Jebavý (A), Ticháček, Výtisk (C), J. Holý (A), Pinkas, Kottek, Černohorský – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, Kracík, M. Kadlec – Urban, Koláček, Konečný – Chlubna, Berka, Pajer.
    SK Trhači Kadaň: A. Horák (Gerstner) – M. Jáchym (C), Štochl (A), Zorko (A), O. Havlín, Kuboš, Hradecký – Kordule, Berčík, Routa – Bernat, S. Heffernan, M. Zabloudil – K. Heffernan, D. Čech, Z. Zabloudil – L. Koblížek, Švec, Konášek.

    Rozhodčí: Bejček, Čáp – Kokrment, Sedláček

    Diváci: 740
    thejrc.org