Ústí n/L – Havířov 4:3 (kon.) | Přerov – Vsetín 4:3 (3:0 po s.n.) | Vrchlabí – Jihlava 1:2 (1:2 po s.n.)
Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.) | Slavia – Šumperk 5:4 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Třebíč – Kolín 4:1 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:4 (3:1, 0:3, 2:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 25.09.2021, 17:00Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Robin VŠETEČKA - 5:4
     
    58:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se ani ne dvě minuty před vypršením základní hrací doby vrací do vedení! Krejčí rozjel z obranného pásma rychlý protiútok, který po sérii přihrávek skončil u ROBINA VŠETEČKY, který neměl před odkrytou brankou těžkou úlohu! Asistence: Daniel Kružík a Filip Vlček.
    52:26 Filip VLČEK - 4:4
     
    52:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté v přesilové hře necelých osm minut před koncem vyrovnávají! Po střele z voleje se k puku dostal Všetečka, který v pádu dokázal za vyjetým brankářem nahrát FILIPU VLČKOVI, a ten trefil zcela odkrytou klec! Asistence: Robin Všetečka a Daniel Kružík.
    33:09 Daniel VACHUTKA - 3:4
     
    33:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk ve druhé třetině otáčí skóre na svoji stranu! V přečíslení se nejlépe zorientoval Kindl, který puk poslal do druhé vlny k DANIELU VACHUTKOVI, který z mezikruží trefil přesně k pravé tyčce! Asistence: Denis Kindl a Rok Macuh.
    22:45 Denis KINDL - 3:3
     
    22:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Ani ne po třech minutách druhé části je srovnáno! Slávistická obrana úplně zapomněla na DENISE KINDLA, kterého do úniku vyslal parádním pasem Vildumetz a zkušený šumperský útočník se prudkou střelou nad lapačku nemýlil! Asistence: Tomáš Vildumetz a Martin Pěnčík.
    20:59 Vojtěch ŠILHAVÝ - 3:2
     
    20:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Už je to jen o gól! Slávistická obrana nebyla na brankovišti důrazná, čehož využil Macuh, který puk přistrčil VOJTĚCHU ŠILHAVÉMU, a ten bez váhání poslal kotouč do odkryté klece! Asistence: Rok Macuh a Tomáš Vildumetz.
    18:39 Rok MACUH - 3:1
     
    18:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperku se daří odpovědět! ROK MACUH se dostal ke střele z levé strany, kterou sice Michajlov dokázal vyrazit, jeden z dobruslujících slávistů si však nešťastně puk skopl do vlastní klece! Asistence: Aleš Furch a Petr Kratochvíl.
    17:52 Tomáš PŠENIČKA - 3:0
     
    17:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ještě před koncem první třetiny přidávají slávisté třetí trefu! TOMÁŠ PŠENIČKA dostal puk do rychlosti ve středním pásmu, objel bezradného obránce a po krátké kličce poslal puk mezi Holíkovy betony! Asistence: Martin Ondráček a Jindřich Barák.
    05:50 Lukáš ŽEJDL - 2:0
     
    05:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané velmi rychle odskakují do dvoubrankového vedení! Havel našel z obranného pásma dlouhou přihrávkou volného LUKÁŠE ŽEJDLA, který v úniku propálil Horkého mezi betony! Asistence: Radek Havel.
    03:05 Daniel KREJČÍ - 1:0
     
    03:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se velmi rychle ujímají vedení! Po střele z pravé strany se puk odrazil k DANIELU KREJČÍMU, který okamžitě z úhlu vypálil! Puk prolétl nad ramenem brankáře, který zároveň při snaze o zákrok posunul branku, gól však podle pravidel platí! Bez asistence.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 4. D. Krejčí, 6. Žejdl (R. Havel), 18. Pšenička (M. Ondráček, Barák), 53. Vlček (Všetečka, Kružík), 59. Všetečka (Kružík, Vlček) – 19. Macuh (A. Furch, P. Kratochvíl), 21. Šilhavý (Macuh, Vildumetz), 23. D. Kindl (Vildumetz, Pěnčík), 34. Vachutka (D. Kindl, Macuh)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – D. Krejčí, Veber, Barák, Zelingr, T. Duda, R. Havel – Kafka (C), T. Knotek, Kružík – Poletín, Žejdl, Michnáč – Všetečka, Vlček, Kern – J. Doležal (A), Pšenička, M. Ondráček.
    DRACI PARS ŠUMPERK: M. Holík (21. Mokry) – Pěnčík, Drtil, L. Rutar, Hrachovský, Březák, Dudycha – Vildumetz, D. Kindl, Vachutka – Šilhavý, Macuh, Scheuter – P. Kratochvíl, Kohút, A. Furch – J. Horký, Spratek, Antoníček.

    Rozhodčí: Wagner, Jechoutek – Maštalíř, Dědek
    thejrc.org