Ústí n/L – Havířov 4:3 (kon.) | Přerov – Vsetín 4:3 (3:0 po s.n.) | Vrchlabí – Jihlava 1:2 (1:2 po s.n.)
Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.) | Slavia – Šumperk 5:4 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Třebíč – Kolín 4:1 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
AZ Havířov
Sobota 25.09.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:34 Martin TŮMA - 4:3
     
    54:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan se ujímá vedení! Vítězslav Bílek vyjel na pravém kruhu a vystřelil na branku hostů. Před brankou jeho střelu ještě tečoval MARTIN TŮMA a nedal Štipčákovi šanci 4:3! Asistence: Vítězslav Bílek.
    47:56 Vlastimil DOSTÁLEK - 3:3
     
    47:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Hosté teď předvedli krásnou, rychlou a přímočarou akci. Nejdřív Doktor vyslal do úniku Jana Hudáčka, který si ještě na druhé straně všiml VLASTIMILA DOSTÁLKA a nabídl mu krásnou přihrávku před prázdnou branku. Nejlepší střelec hostů se nemýlil 3:3! Asistence: Jan Hudáček a Jakub Doktor.
    40:46 Jan HUDEČEK - 3:2
     
    40:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    A Havířov snižuje na rozdíl jedné branky! JAN HUDEČEK si natáhl puk do středu pásma a vypálil do pravého rohu. Hamalčík byl na jeho pokus krátký 3:2! Bez asistence.
    36:39 Martin TŮMA - 3:1
     
    36:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan jde do vedení o dvě branky! Teď už se fantastická přihrávka Vrdlovcovi povedla. Někde z levého kruhu našel v mezikruží volného MARTINA TŮMU, který zakončil přesně do levého rohu 3:1! Asistence: Daniel Vrdlovec.
    14:52 Daniel VRDLOVEC - 2:1
     
    14:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla naprosto skvostná akce od domácích! David Tůma dostal do útočného pásma přihrávku od Michala Trávníčka, poté si položil obránce a předložil puk na volného DANIELA VRDLOVCE, který brankáře poslal na druhou stranu a zakončil do prázdné branky 2:1! Asistence: David Tůma a Michal Trávníček.
    08:42 Vlastimil DOSTÁLEK - 1:1
     
    08:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Jan Hudeček nahodil puk na branku z od modré čáry, kde byl připravený tečovat VLASTIMIL DOSTÁLEK, který dostal puk za Hamalčíka záda 1:1! Asistence: Jan Hudeček a Tomáš Pastor.
    05:10 Vítězslav BÍLEK - 1:0
     
    05:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A domácí přesilovku využívají a jdou do vedení! Jan Milfait si před brankou všiml výborně najetého VÍTĚZSLAVA BÍLKA, který se trefil přesně mezi betony Štipčáka 1:0! Asistence: Jan Milfait a David Tůma.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 6. V. Bílek (Milfait, D. Tůma), 15. Vrdlovec (D. Tůma, Trávníček), 37. Tůma (Vrdlovec), 55. Tůma (V. Bílek) – 9. Dostálek (Hudeček, D. Pastor), 41. Hudeček, 48. Dostálek (Hudeček, J. Doktor)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Trefný, Vladimír Brož (A), Přindiš, Weinhold, L. Chalupa – Trávníček (C), Vrdlovec, D. Tůma – Tůma, Milfait, V. Bílek – Š. Bláha, T. Čermák, Severa – Ouřada, Grim, Jouza.
    AZ Havířov: Štipčák (Kořének) – Chroboček, M. Hlaváč, Mrowiec, Lytvynov, Valenta, Korím – Kabelka, D. Pastor, Maruna (C) – Pechanec, Dostálek, Hudeček (A) – J. Doktor, Damašek, Paś – L. Bednář, Mrva, Becher.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Michal Kostourek – Daniel Horažďovský, Stanislav Hnát
    thejrc.org