Třinec – Olomouc 1:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:8 (kon.)
Slavia – Kladno 0:1 (0:2 po s.n.) | Zlín – Pardubice 3:6 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Salzburg – Liberec 2:6 (kon.) | Jihlava – Sparta 6:3 (kon.)
HC Litvínov – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:6 (2:1, 0:3, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 25.09.2021, 12:15 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    57:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se ještě zkusili vrátit do hry za pomoci hry bez brankáře, ale to se jim nevyplatilo! Pardubice se totiž osvobodily, následně vyhrály souboj ve středním pásmu a MICHAL ROUHA tak mohl dovézt puk do odkryté klece. Asistence: Jakub Lichtag.
     
    49:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice opět vedou o dvě branky! Kaplan výborným pasem našel v pravém kruhu FRANTIŠKA FORMÁNKA, který nechytatelně vymetl pravou šibenici. Asistence: Robin Kaplan.
     
    40:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tady nás čeká pořádné drama, protože Berani snižují na rozdíl jediného gólu! Přesilovku bleskově využil DOMINIK LUŽA, který si po vyhraném buly najel do ideální pozice a trefil se přesně nad rameno Borovičky. Asistence: Tadeáš Talafa, Lukáš Chludil.
     
    31:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají první přesilovku a vedou už o dva góly! Tvrdík dokonalou přihrávkou přenesl hru na DANIELA HERČÍKA, který střelou z první nedovolil Šarmanovi dostatečně rychlý přesun. Asistence: Vojtěch Tvrdík, Ondřej Chabada.
     
    27:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se poprvé v dnešním utkání ujímají vedení! KALE COSTA využil dalšího zaváhání domácí defenzivy, protože se k němu dostal kotouč v mezikruží. Odtud ho poslal přímo pod horní tyč. Asistence: Michal Rouha, Jakub Lichtag.
     
    22:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Opět platí vyrovnaný stav! Rouha vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře, následně tak před brankou uvolnil KALEA COSTU, který Synkovi nedal šanci k zákroku. Asistence: Michal Rouha.
     
    16:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří strhávají vedení zpátky na svou stranu! Luža se na modré čáře ukázkově otočil, díky čemuž mohl do úniku poslat LUKÁŠE CHLUDILA, jenž překonal Borovičku přesnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Dominik Luža, Jan Ramert.
     
    10:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice i přes svou pasivitu srovnávají krok! O to se postaral kapitán hostů JAKUB LICHTAG, který po přihrávce Michala Rouhy zakončoval do odkryté klece. Asistence: Michal Rouha, Kale Costa.
     
    03:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se brzy dostávají do vedení! Pěknou kombinaci jedné ze zlínských formací ukázkově zakončil ŠIMON FRÖMEL. Asistence: Lukáš Chludil, Dominik Luža.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Frömel (Chludil, Luža), 17. Chludil (Luža, Ramert), 41. Luža (Talafa, Chludil) – 11. Lichtag (Rouha, Costa), 23. Costa (Rouha), 28. Costa (Rouha, Lichtag), 32. Herčík (Tvrdík, Chabada), 50. Formánek (Kaplan), 58. Rouha (Lichtag)


    Berani Zlín: Synek (28. Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Mikulík, Talafa, Riedl (C), Kráčalík – Ramert, Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Frömel, Luža (A), Chludil, Laciga.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Kadlc) – Kubíček (A), Nedelka, Tvrdík, Chabada, Koudelka, Kaštánek – Štetka, Pavlata, Lichtag (C), Rouha, Costa, Herčík, Paleček, Kloz, Šťastný, Kaplan, Formánek.

    Rozhodčí: Vaněk – Gebauer, Peluha
    bahis siteleri