SHK Hodonín – Kopřivnice 2:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 2:1 (kon.) | Nová Paka – Letňany 5:4 (po pr.)
Příbram – Řisuty 7:2 (kon.) | Cheb – Tábor 8:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 2:5 (kon.)
Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 8:3 (kon.) | Bílina – Hronov 5:0 (kon.)
Opava – Žďár n/S 6:4 (kon.) | Nový Jičín – Kometa Brno B 5:3 (kon.) | Kobra – Písek 6:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
HC Klatovy
Sobota 25.09.2021, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z havlíčkobrodské Kotliny pro dnešek vše, přejeme krásný zbytek sobotního večera. (19:15:48)
     
    Hosté si ve třetí třetině vypracovaný náskok nenechali vzít, naopak jej ještě navýšili. K vítězství je výrazně přiblížil gól z pětapadesáté minuty. Před koncem pak přidali ještě pátou branku, která dala výsledku definitivní podobu. Bruslaři tak přišli o domácí neporazitelnost, která trvala od 5. srpna, Klatovy naopak získaly první tři body v sezóně ze hřiště soupeře.

    Střely na bránu: 37:47
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Zřejmě v poslední šanci utkání se ocitl Jakub Čejka, který si ještě od mantinelu najel do pravého kruhu, odtud ale hostující bránu přestřelil.
     
    59:13
    Domácí hokejisté už jezdí po ledě se sklopenými hlavami. Z části za to může také fakt, že jejich poslední rozehrávka skončila zakázaným uvolněním.
     
    58:51
    Hosté kontrolují hru. Nastěhovali se do pásma Havlíčkova Brodu a Ondřej Chaloupek musí znovu zasahovat. Do lapačky ukryl střelu od modré čáry.
     
    58:17
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté pravděpodobně pečetí své vítězství! Jiří Uhlík vyslal dopředu JOSEFA ROUBALA, který jel sám tváří v tvář domácího gólmana, kterého prostřelil prudkou a navíc přesně umístěnou ranou zápěstím! Asistence: Jiří Uhlík, Jindřich Sklenička.
     
    57:58
    Bruslaři se drží na kotouči, nemohou se ale dostat přes střední pásmo. Martin Nepokoj tak alespoň nahodil puk na bránu. Patrik Polívka jej zastavil a nechal přerušit hru, ta se tak posune do pásma hostů.
     
    56:53
    Domácí jsou v křeči. Hosté už se spíše jen brání, Havlíčkovu Brodu se ale nedaří. Patrik Vacík teď sice posunul puk do levého křídla na Marka Tecla, který hledal před bránu najíždějícího Davida Košťála, ten byl ale zablokovaný.
     
    55:26
    Hosté znovu vlétli do pásma Havlíčkova Brodu po pohledné akci. Na jejím konci stál Jiří Uhlík, jeho střelu z levého kruhu však Ondřej Chaloupek zastavil.
     
    54:26
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Západočeši odskakují do dvoubrankového trháku! Využili špatné rozehrávky Havlíčkova Brodu, po které dostal přihrávku na levý kruh PETR ERET, a ten se v dobré pozici nemýlil. Svoji střelu zápěstím umístil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Beránek, Jakub Sysel.
     
    53:40
    Domácí v plném počtu.
     
    53:38
    Hosté se znovu tlačili do brankoviště, kde zakročil Michal Kliment. Odstrčil hostujícího obránce pryč od Ondřeje Chaloupka, hosté to nesou nelibě.
     
    53:26
    Jakub Procházka se hned po buly ve středním pásmu natlačil do pravého kruhu ke střele, Ondřej Chaloupek vyrazil puk levým ramenem.
     
    52:26
    Roman Čermák ve vlastní oslabení vyrazil dopředu, natlačil se za obránce a zkusil kličku do bekhendu, v tísni se mu ale nepodařilo zavěsit kotouč za brankářovy betony.
     
    51:52
    Hosté sice sebrali puk z buly, Havlíčkobrodští je o něj ale rychle připravili a dlouhým vyhozením se osvobodili.
     
    51:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:50
    Domácí obránci těsně před Ondřejem Chaloupkem nepříjemně tečovali soupeřovu střelu od modré čáry, domácí brankář ale dokázal reflexivně zakročit.
     
    50:23
    David Košťál vedl útočnou akci po pravém křídle, do tandemu mu ještě najížděl Vojtěch Holenda. Prvně jmenovaný útočník vzal situaci na sebe, nevystřelil ale přesně.
     
    49:34
    Klatovy jsou v tlaku a drží svého soupeře v jeho pásmu. Jiří Uhlík těsně před bránou tečoval puk, Ondřej Chaloupek se ale v brankovišti roztáhl a puk vyrazil betony.
     
    48:24
    Nad ledem se začíná zvedat mlha. Toho mohl od modré čáry využít Martin Nepokoj, jeho rána ale skončila v lapačce Patrika Polívky.
     
    47:28
    V těchto chvílích ale nic nenasvědčuje tomu, že by se blížilo vyrovnání Havlíčkova Brodu. Spíše naopak. Aktivnější jsou hosté a více zákroků si v této části hry určitě připsal Ondřej Chaloupek.
     
    47:10
    Pasáž hry, kdy se oba týmy marně snažily o založení útoku, přerušil až Jakub Procházka. Ten byl sice v dobré pozici před bránou, puk měl ale na bekhend, Ondřej Chaloupek si tak dokázal poradit.
     
    45:21
    Hra se znovu přerušuje po zákroku Ondřeje Chaloupka. Tentokrát si poradil se střelou Matěje Koldy z pravého křídla.
     
    44:57
    Filip Kolář se prohnal po levé straně, s jeho střelou z kruhu si ovšem Ondřej Chaloupek poradil. Schoval ji do lapačky a nechal přerušit hru.
     
    44:31
    Po nepřesnostech na obou stranách se puk odrazil mezi kruhy k úplně volnému Petru Eretovi, ten ale z ideální pozice netrefil bránu.
     
    43:26
    Jako bych to neříkal. Josef Roubal se dostal do další šance, ujížděl sám na gólmana! Únik zakončil střelou zápěstím, která prolétla těsně vedle levé tyče Havlíčkova Brodu.
     
    42:40
    Josef Roubal je snad všude. Mám pocit, jako by měl prsty ve všech vážnějších situacích. I teď si sjížděl sám mezi kruhy, nedostal ale přesnou přihrávku.
     
    41:42
    Přečíslení hostů zkazila nepřesná přihrávka na brusle, na druhé straně si ani domácí nevedli o moc lépe. Patrik Polívka zastavil volný puk.
     
    41:34
    Domácí v plném počtu.
     
    41:12
    Domácí se teď v poklidu brání. Tomáš Janoušek obral soupeře o kotouč a vyhodil jej přes všechny čáry.
     
    40:27
    Josef Roubal špatně přihrál na modrou čáru a Vojtěch Holenda spěchal za volným kotoučem, k tomu měl ale blíž Patrik Polívka, který vyjel z brankoviště až na kruhy.
     
    40:15
    Hosté se znovu hned po buly okamžitě prodrali do útočného pásma. Ondřej Chaloupek nadvakrát zastavil střelu Jindřicha Skleničky od modré čáry.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Havlíčkův Brod se krátce po přestávce znovu ujal vedení. Ani tentokrát mu ale dlouho nevydrželo. Hosté vyrovnali za minutu a jedenáct sekund, odpověď tak přišla jen o dvě sekundy později než v úvodním dějství. Hra byla i nadále vyrovnaná, v závěru ovšem Klatovy využily přesilovou hru a dostaly se do vedení. Udrží si hubený náskok i ve třetí třetině, která začne přibližně v 18:35?

    Střely po druhé třetině: 29:28.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Klatovy stihly ještě jednu střelu. Kotouč prošel na pravý kruh k Jiřímu Uhlíkovi, ani jeho střela zápěstím ale nemířila přesně. Domácí brankář bez potíží zasahuje.
     
    39:38
    Hosté byli znovu úspěšnější na buly, neztráceli čas a tlačili se do střely. Tu vyslal od modré čáry Josef Roubal. Mířil ale doprostředka brány, kde byl Ondřej Chaloupek připravený.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Voříšek – 2 min., hákování).
     
    38:34
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté jdou poprvé do vedení! Západočeši vyhráli buly v útočném pásmu, poslali puk na modrou čáru, odkud přesně zamířil JAKUB SYSEL! Domácí brankář máchl lapačkou jen naprázdno. Asistence: Dominik Houdek, Petr Eret.
     
    38:08
    Domácí se brání dobře. Teď trochu se štěstím prošel puk až na modrou čáru, kde si Josef Roubal udělal prostor ke střele, ta ale těsně minula domácí bránu.
     
    37:22
    Před bránou Havlíčkova Brodu teď vznikly zmatky, ty ale vyřešil Ondřej Chaloupek. Našel kotouč v brankovišti, přikryl ho lapačkou a nechal přerušit hru.
     
    37:03
    Hosté v plném počtu.
     
    36:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Čejka – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:16
    Hosté ujeli ve vlastním oslabení do přečíslení tří na jednoho, s tím ale naložili prachbídně. Z protiakce šli do přečíslení dvou na jednoho domácí. Petr Kuchta přihrál Vojtěchu Holendovi, Patrik Polívka se ovšem ukázkově přesunul a ránu vykopl pravým betonem!
     
    35:22
    Petr Kuchta teď vymyslel krásnou přihrávku přes šířku pásma na úplně volného Luboše Voříška, ta ale nebyla úplně přesná a domácí kapitán kotouč minul.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Kolda – 2 min., podrážení).
     
    34:37
    Hosté teď jakoby nevěděli kudy projít dopředu, Martin Jánský se tak opřel na půlce hřiště do puku a nahodil jej dopředu. Ozvala se jen rána o zadní hrazení.
     
    33:30
    Marek Tecl vystihl rozehrávku Patrika Polívky a rozehrál na modrou čáru, střela Tomáše Janouška ale skončila v lapačce hostujícího gólmana.
     
    33:14
    Klatovy zaútočily po vyhrané buly v pásmu soupeře. Jiří Uhlík hbitě vystřelil z levého kruhu, proti jeho ráně se ale bleskově mihla lapačka Ondřeje Chaloupka.
     
    32:53
    Hosté se i přes napadání Havlíčkova Brodu dostali do útoku. Z levé strany vystřelil Jindřich Sklenička, jehož ránu vytěsnil Ondřej Chaloupek vyrážečkou.
     
    31:48
    Domácí získali puk před modrou čárou, Jan Bulín ale musel udělat kličku před modrou čárou, Jakub Čejka tak přejel do ofsajdu. Hra je přerušena.
     
    30:56
    Patrik Vacík šel dopředu po levé straně, Patrik Polívka ale vyjel daleko z brankoviště a zmenšil tak střelecký úhel, střelu domácího juniora tak zastavil na své hrudi.
     
    30:09
    Hosté přežili krátký nápor Havlíčkova Brodu a sami vyrazili do útoku. David Roubal se natlačil před brankoviště a dostal se ke dvěma střelám, pokaždé ale ztroskotal na betonech Ondřeje Chaloupka.
     
    29:24
    David Košťál rozehrál na modrou čáru. Střelu Jiřího Najmana nebezpečně tečoval Jan Bulín, kotouč ale zamířil těsně vedle hostující brány.
     
    28:51
    Neúnavný Petr Kuchta vyrazil do útoku po pravém křídle. Přichystal si kotouč na forhend, jeho ránu ale zablokoval Jakub Sysel do ochranné sítě.
     
    28:29
    Hosté se dlouho drželi na kotouči a měli optickou převahu, nedostali se ale k žádné střele. Až teď musel Ondřej Chaloupek zasahovat, střela by ale bylo silné slovo.
     
    27:19
    Klatovy předvedly krásnou kombinaci na jeden dotyk. Třemi rychlými přihrávkami se dostali až před brankoviště, kde Jiří Uhlík zblízka provětral brankářovy betony.
     
    26:15
    David Kalač teď zbytečně přišel o puk ve vlastním pásmu, svoji chybu ale napravil. Klekl si do rány hostujícího obránce a puk zablokoval.
     
    25:10
    Martin Nepokoj z posledních sil ujel dopředu, kde se nabízel Vojtěchu Holendovi. Ten mu dokázal přihrát, domácí obránce už se ale dostal mimo střeleckou pozici.
     
    24:25
    Tomáš Ludvík udržel soupeře na zádech, puk ale vedl pouze jednou rukou, jeho zakončení tak nemělo potřebnou razanci.
     
    23:03
    Klatovy právě vstřelily branku!
    V Kotlině je znovu brzy vyrovnáno! Hosté po rychlém útoku po pravém křídle rozhodili domácí obranu. Pak se dostal puk mezi kruhy, kde si jej JOSEF ROUBAL ještě kousek potáhl a pak jej prudkou ranou zápěstím umístil přesně k levé tyči! Asistence: Jiří Uhlík, David Roubal.
     
    22:42
    Tomáš Janoušek má útočné choutky. Vyrazil po levém křídle dopředu, přešel přes jednoho protihráče, další už mu puk ale sebral.
     
    21:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se vrací do vedení! David Kalač nabil MICHALU KLIMENTOVI na modrou čáru. Havlíčkobrodskému obránci sedla rána znamenitě, Patrik Polívka na prudkou střelu nedokázal reagovat. Asistence: David Kalač, Petr Kuchta.
     
    21:22
    Petr Kuchta vybojoval kotouč v pásmu soupeře, pak ale poslal pomalou přihrávku na Davida Kalače. Ten na puk čekal, ale nedočkal se. Zasáhla obrana hostů.
     
    20:37
    Jiří Uhlík dostal přihrávku za obranu a mířil sám na brankáře! Nevymýšlel žádnou kličku a vystřelil k pravé tyči, Ondřej Chaloupek na jeho ránu dokázal zareagovat vyrážečkou!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Čtyřminutová přesilová hra Havlíčkova Brodu v závěru prvního dějství může budit dojem, že domácí mají více ze hry, jinak ale byla úvodní část hry poměrně vyrovnaná. Tomu odpovídá také stav zápasu. Bruslaři se dostali do vedení, Klatovy však za minutu a devět sekund vyrovnaly. Do druhé periody, která začne přibližně v 17:47, tak půjdou mužstva za nerozhodného stavu.

    Střely po první třetině: 20:10.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Josef Roubal se z úhlu snažil trefit prostor nad levým ramenem Ondřeje Chaloupka. Po něm se ještě do dobré šance dostal David Roubal, ten ale těsně minul domácí svatyni.
     
    19:17
    Hosté v plném počtu.
     
    18:59
    Až teď se hosté dokázali osvobodit. Pak se jim podařilo také zavřít střední pásmo, domácí marně dobývají útočnou třetinu.
     
    18:41
    Bruslaři jsou během přesilové hry stále nastěhovaní před Patrikem Polívkou, kompaktní čtveřice bránících hráčů ale odvádí dobrou práci.
     
    18:03
    Patrik Polívka vyrazil střelu Romana Čermáka jen nad sebe, díky čemuž mohl dorážet Tomáš Ludvík, zblízka a v tísni hostujícího beka ale nezakončil přesně.
     
    16:59
    Domácí hrají přesilovou hru v pohybu, snaží se rozhodit soupeřovu obranu, to se jim ale zatím příliš nedaří. Klatovy úspěšně blokují střely Havlíčkova Brodu. Patrik Polívka zatím zasahovat nemusí.
     
    16:09
    Bruslaři se i nadále drží v pásmu soupeře. Po další ráně od modré čáře dorážel zblízka Tomáš Ludvík, narazil ale na připravené betony Patrika Polívky.
     
    15:35
    Martin Nepokoj dostal přihrávku na modrou čáru, kde si udělal prostor ke střele, ta byla ale zblokovaná a na bránu neprošla.
     
    15:17
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Fořt – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    14:43
    Jakub Čejka mezi kruhy tečoval střelu Jiřího Najmana od modré čáry. Patrik Polívka byl ovšem dobře postavený a se změnou trajektorie si poradil.
     
    14:18
    David Kalač s Petrem Kuchtou odvedli vynikající obrannou práci, když nepustili soupeře do zakončení. Toho mohl využít Martin Nepokoj, který vyvezl kotouč a následně našel v dobré pozici Marka Tecla, jeho zblokovaná rána z pravého kruhu ale vyletěla jen do ochranné sítě.
     
    13:06
    Tomáš Ludvík zavezl puk do pásma, objel bránu a přenechal puk Romanu Čermákovi. Ten jej pak poslal do levého kruhu na Vojtěcha Holendu, s jeho pokusem si opět Patrik Polívka poradil.
     
    12:18
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, rozehráli na beka, a Jiří Najman bez přípravy vystřelil. Patrik Polívka jeho ránu ovšem dobře viděl a v klidu ji vyrazil do rohu kluziště.
     
    11:43
    Josef Roubal nabral rychlost a osou hřiště vlétl do útočné třetiny. Moc nechybělo, aby se dostal do úniku, bleskově se k němu ale vrátil Marek Tecl a kotouč mu vypíchl.
     
    11:05
    Bruslaři se i nadále drželi v tlaku, z něj ale vážnější ohrožení hostující brány nevytěžili. Nahození od modré čáry se stalo snadnou kořistí Patrika Polívky.
     
    10:23
    Cink! David Košťál zpoza brány naservíroval puk před brankoviště Jakubu Čejkovi. Ten se do něj opřel z první, zblízka ale orazítkoval jenom pravou tyč hostující brány.
     
    09:45
    Michal Kliment uviděl na pravém kruhu volného Jakuba Čejku, k němu ale hostující obrana rychle přistoupila a jeho ránu zablokovala.
     
    09:20
    David Kalač se dostal k odraženému kotouči a vedl akci po pravém křídle. Snažil se o střelu přes obránce, protihráč ale jeho pokus zablokoval.
     
    07:48
    Klatovy právě vstřelily branku!
    V Kotlině je rychle vyrovnáno! Josef Roubal zpoza brankové čáry poslal puk před brankoviště, kde zůstal úplně volný DAVID ROUBAL. Ten si s nabídnutou šancí věděl rady, střelu odrazil o beton přesouvajícího se brankáře do sítě. Asistence: Josef Roubal, Jiří Uhlík.
     
    06:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení po akci Romana Čermáka! Ten zavezl puk dopředu po pravém křídle a předložil puk k přední tyči PATRIKU VACÍKOVI, kterému stačilo nastavit hůl, aby usměrnil puk do sítě. Asistence: Marek Tecl, Jaroslav Ludvík.
     
    06:16
    Matěj Kolda se znovu individuálně dostal ke střele, Ondřej Chaloupek byl znovu pozorný. Odražený puk získali domácí, kteří mohou vyrazit do protiútoku.
     
    05:43
    Matěj Kolda se proháčkoval z pravé strany ke střele, ta byla ale domácí obranou sražená mimo tři tyče. Puk se pak ještě odrazil před brankoviště, kde jej Ondřej Chaloupek raději přikryl lapačkou.
     
    04:38
    Tomáš Janoušek po napadání chyběl vzadu, kde zůstal jen Martin Nepokoj. Přes něj prošla přihrávka na Petra Ereta, ten si ale vylámal zuby na lapačce Ondřeje Chaloupka.
     
    03:23
    Luboš Voříšek střelou z úhlu Patrika Polívku nepřekvapil, výraznější šanci si tak vytvořili hosté. Josef Roubal uvolnil před brankovištěm volného Jiřího Uhlíka, ten ale zblízka trefil jen brankářovy betony.
     
    03:03
    Útočná akce Klatov byla zastavena hned v jejím počátku, ani domácí se ale daleko nedostali. Na modré čáře je zastavil ofsajd.
     
    02:32
    Michal Kliment udělal na modré čáře dva kroky do pravé strany a vytvořil si prostor pro střelu, tu vyrazil Patrik Polívka do ochranné sítě.
     
    02:08
    Marek Tecl se protáhl kolem bránícího hráče u pravého hrazení, dostal se ale mimo střeleckou pozici. Puku se ujali hosté.
     
    01:21
    Bruslaři se poprvé podívali od útočného pásma, akci zakončil střelou od modré čáry Martin Nepokoj. První úspěšný zákrok si tak připisuje také Patrik Polívka.
     
    00:56
    Jakub Procházka si najel mezi kruhy a řekl si o přihrávku, v poslední chvíli před ním vypíchl kotouč Matěj Krejčí.
     
    00:13
    Hosté začali s vervou, okamžitě po buly se dostali do útočného pásma a zaměstnali Ondřeje Chaloupka střelou od modré čáry. Domácím se následně nepovedlo rozehrát, píská se zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Krejčí, Čermák, Nepokoj, Janoušek, Kliment, Najman – Čejka, D. Košťál, Bulín – Holenda, T. Ludvík (A), Voříšek (C) – Tecl, Kuchta (A), Kalač – Vacík, J. Ludvík

    SHC Klatovy: Polívka (Pitel) – Sysel, Houdek, Sklenička, Kovářík Jánský – Kaiser, Kolda, Reitspies, J. Roubal, Fořt, Uhlík (A), Eret, D. Roubal (C), Kolář, Procházka, Beránek, Tulačka (A)

    Rozhodčí: Daniel Kraval – Tomáš Jiruška, Goran Jurak.
     
     BK Havlíčkův Brod

    Mužstvo z Vysočiny má stejnou bilanci jako jeho soupeř, jen k ní došel opačně. V prvním kole splnil roli favorita a porazil v Kotlině Řistuy. Vítězství se nerodilo kvůli řadě neproměněných šancí úplně hladce, tři body mu po výsledku 4:2 ale nikdo nesebere.

    Ve druhém kole jeli havlíčkobrodští hokejisté do Tábora v odlišné roli. Čekal se triumf domácích. Předzápasová predikce se nakonec naplnila, i když tomu první půlka zápasu nenasvědčovala. Bruslaři v ní byli o něco lepší a vypracovali si dvoubrankový náskok. Pak ale Jihočeši zabrali a po zásluze otočili skóre na konečných 3:2.

    Prodlouží svěřenci Michala Konečného domácí neporazitelnost, kterou drží od 5. srpna?
     
     SHC Klatovy

    Úvodní kola naznačila, jak bude skupina Jih vyrovnaná. Kromě Tábora a Řisut mají všichni na kontě po jedné porážce a jednom vítězství. Stejně tak jsou na tom i Klatovy.

    Přestože svěřenci Michala Straky v prvním kole vedli na ledě Příbrami o dva góly, nakonec vstoupili do sezony porážkou 4:6. Náladu si zlepšili hned v dalším utkání. Doma porazili Cheb, Patrik Polívka si výsledek 3:0 osladil čistým kontem.

    Získají Západočeši první body z venkovního kluziště?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu třetího kola 2. ligy, ve kterém se střetne domácí BK Havlíčkův Brod s mužstvem SHC Klatovy. Utkání na ledě Kotliny začíná v 17:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 7. Vacík (Tecl, J. Ludvík), 22. Kliment (Kalač, Kuchta) – 8. D. Roubal (J. Roubal, Uhlík), 24. J. Roubal (Uhlík, D. Roubal), 39. Sysel (Houdek, Eret), 55. Eret (Beránek, Sysel), 59. J. Roubal (Uhlík, Sklenička)


    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Krejčí, Čermák, Nepokoj, Janoušek, Kliment, Najman – Čejka, D. Košťál, Bulín – Holenda, T. Ludvík (A), Voříšek (C) – Tecl, Kuchta (A), Kalač – Vacík, J. Ludvík
    HC Klatovy: Polívka (Pitel) – Sysel, Houdek, Sklenička, Kovářík Jánský – Kaiser, Kolda, Reitspies, J. Roubal, Fořt, Uhlík (A), Eret, D. Roubal (C), Kolář, Procházka, Beránek, Tulačka (A)

    Rozhodčí: Daniel Kraval – Tomáš Jiruška, Goran Jurak

    Diváci: 275
    ocianews.com