SHK Hodonín – Kopřivnice 2:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 2:1 (kon.) | Nová Paka – Letňany 5:4 (po pr.)
Příbram – Řisuty 7:2 (kon.) | Cheb – Tábor 8:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 2:5 (kon.)
Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 8:3 (kon.) | Bílina – Hronov 5:0 (kon.)
Opava – Žďár n/S 6:4 (kon.) | Nový Jičín – Kometa Brno B 5:3 (kon.) | Kobra – Písek 6:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
HC Klatovy
Sobota 25.09.2021, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté pravděpodobně pečetí své vítězství! Jiří Uhlík vyslal dopředu JOSEFA ROUBALA, který jel sám tváří v tvář domácího gólmana, kterého prostřelil prudkou a navíc přesně umístěnou ranou zápěstím! Asistence: Jiří Uhlík, Jindřich Sklenička.
     
    54:26
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Západočeši odskakují do dvoubrankového trháku! Využili špatné rozehrávky Havlíčkova Brodu, po které dostal přihrávku na levý kruh PETR ERET, a ten se v dobré pozici nemýlil. Svoji střelu zápěstím umístil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Beránek, Jakub Sysel.
     
    52:26
    Roman Čermák ve vlastní oslabení vyrazil dopředu, natlačil se za obránce a zkusil kličku do bekhendu, v tísni se mu ale nepodařilo zavěsit kotouč za brankářovy betony.
     
    51:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:26
    Jako bych to neříkal. Josef Roubal se dostal do další šance, ujížděl sám na gólmana! Únik zakončil střelou zápěstím, která prolétla těsně vedle levé tyče Havlíčkova Brodu.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Voříšek – 2 min., hákování).
     
    38:34
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté jdou poprvé do vedení! Západočeši vyhráli buly v útočném pásmu, poslali puk na modrou čáru, odkud přesně zamířil JAKUB SYSEL! Domácí brankář máchl lapačkou jen naprázdno. Asistence: Dominik Houdek, Petr Eret.
     
    36:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Čejka – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:16
    Hosté ujeli ve vlastním oslabení do přečíslení tří na jednoho, s tím ale naložili prachbídně. Z protiakce šli do přečíslení dvou na jednoho domácí. Petr Kuchta přihrál Vojtěchu Holendovi, Patrik Polívka se ovšem ukázkově přesunul a ránu vykopl pravým betonem!
     
    35:03
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Kolda – 2 min., podrážení).
     
    23:03
    Klatovy právě vstřelily branku!
    V Kotlině je znovu brzy vyrovnáno! Hosté po rychlém útoku po pravém křídle rozhodili domácí obranu. Pak se dostal puk mezi kruhy, kde si jej JOSEF ROUBAL ještě kousek potáhl a pak jej prudkou ranou zápěstím umístil přesně k levé tyči! Asistence: Jiří Uhlík, David Roubal.
     
    21:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se vrací do vedení! David Kalač nabil MICHALU KLIMENTOVI na modrou čáru. Havlíčkobrodskému obránci sedla rána znamenitě, Patrik Polívka na prudkou střelu nedokázal reagovat. Asistence: David Kalač, Petr Kuchta.
     
    20:37
    Jiří Uhlík dostal přihrávku za obranu a mířil sám na brankáře! Nevymýšlel žádnou kličku a vystřelil k pravé tyči, Ondřej Chaloupek na jeho ránu dokázal zareagovat vyrážečkou!
     
    15:17
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Fořt – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    10:23
    Cink! David Košťál zpoza brány naservíroval puk před brankoviště Jakubu Čejkovi. Ten se do něj opřel z první, zblízka ale orazítkoval jenom pravou tyč hostující brány.
     
    07:48
    Klatovy právě vstřelily branku!
    V Kotlině je rychle vyrovnáno! Josef Roubal zpoza brankové čáry poslal puk před brankoviště, kde zůstal úplně volný DAVID ROUBAL. Ten si s nabídnutou šancí věděl rady, střelu odrazil o beton přesouvajícího se brankáře do sítě. Asistence: Josef Roubal, Jiří Uhlík.
     
    06:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení po akci Romana Čermáka! Ten zavezl puk dopředu po pravém křídle a předložil puk k přední tyči PATRIKU VACÍKOVI, kterému stačilo nastavit hůl, aby usměrnil puk do sítě. Asistence: Marek Tecl, Jaroslav Ludvík.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 7. Vacík (Tecl, J. Ludvík), 22. Kliment (Kalač, Kuchta) – 8. D. Roubal (J. Roubal, Uhlík), 24. J. Roubal (Uhlík, D. Roubal), 39. Sysel (Houdek, Eret), 55. Eret (Beránek, Sysel), 59. J. Roubal (Uhlík, Sklenička)


    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Krejčí, Čermák, Nepokoj, Janoušek, Kliment, Najman – Čejka, D. Košťál, Bulín – Holenda, T. Ludvík (A), Voříšek (C) – Tecl, Kuchta (A), Kalač – Vacík, J. Ludvík
    HC Klatovy: Polívka (Pitel) – Sysel, Houdek, Sklenička, Kovářík Jánský – Kaiser, Kolda, Reitspies, J. Roubal, Fořt, Uhlík (A), Eret, D. Roubal (C), Kolář, Procházka, Beránek, Tulačka (A)

    Rozhodčí: Daniel Kraval – Tomáš Jiruška, Goran Jurak

    Diváci: 275
    thejrc.org