Kladno – Zlín 3:2 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:1 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:2 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 26.09.2021, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec, hosté dnes byli lepším týmem a po zásluze si odnášejí tři body. Motor dnes měl také pár střeleckých příležitostí, nicméně ztroskotal na efektivitě a také na dobře chytajícím Růžičkovi, který dnes nastoupil teprve do druhého duelu v sezoně.

    Nejlepším hráčem domácího týmu byl zvolen Milan Gulaš, za hosty pak Pavel Kousal.

    Z Budvar arény je to tedy pro dnešek vše. Budeme se těšit u dalších extraligových soubojů. (19:26:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Percy poslal přihrávku na volného Milana Gulaše. Ten zkusil své štěstí z nápřahu, nicméně našel jen prostředek branky, kde byl opět připravený Růžička, dnešní zápas pomalu končí.
     
    59:02
    Lukáš Pech poslal šikovně kotouč před branku, kde k němu měl blízko Ondráček. Růžička se položil na led a puk za svá záda nepropustil. Kotouč naopak přikryl pod výstrojí. Bude se tak vhazovat v obranné třetině domácích.
     
    58:34
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jan Dufek – 2 min., hrubost).
     
    57:20
    Na dnešní zápas si našlo cestu 5807 fanoušků.
     
    56:46
    Zápas se pomalu blíží ke svému konci. Oba týmy už jsou smířeny s tím, jak dnešní duel dopadne. Sympaticky působí kotle obou fanoušků. Domácí stále fandí, stejně tak se po celé utkání výrazně prezentují i hostující příznivci.
     
    55:32
    Jiří Ondráček se sympaticky dral dopředu. Jeho následná střela, kdy ukořistil puk, šla do horního růžku. Ovšem Růžička si tento nebezpečný pokus pohlídal a puk vyráží mimo.
    55:05 Pavel PÝCHA - 1:6
     
    55:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nůžky mezi domácím a hostujícím týmem se rozevírají. David Šťastný našel exbudějovického PAVLA PÝCHU, a ten se trefil výstavně. Asistence: David Šťastný.
     
    54:21
    Hostující celek je již nastěhován v útočném pásmu a rozjíždí přesilovkovou kombinaci. Uvidíme, zda se dočkáme šesté branky v českobudějovické kleci.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Matouš Venkrbec – 2 min., napadení).
     
    53:20
    Českobudějovičtí hokejisté se budou muset bránit. Bude se vhazovat po pravé ruce gólmana Strmeně.
    51:28 Jan DUFEK - 1:5
     
    51:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Claireaux vybojoval kotouč nedaleko brankoviště, pak ho poslal na najíždějícího JANA DUFKA, který bez problémů Strmeně propálil. Asistence: Valentin Claireaux.
     
    50:46
    Jindřich Abdul působí dnes velmi aktivním dojmem. Najíždí si napřihrávky, bojuje o kotouč. Zatím to ale na kýženou přesnou trefu nestačí. Nyní poslal zpoza branky přihrávku, ovšem nikdo z jeho spoluhráčů nestál, jak by bylo potřeba.
     
    49:45
    Na ledové ploše toho nyní není moc k vidění. Oba týmy se nemohou udržet v útočném pásmu. Ani jeden z brankářů tak nemusí být v pohotovostí.
     
    48:32
    Pláněk využil prostoru na modré čáře, a tak vystřelil směrem na Strmeně. Ten ale nakonec zasahovat nemusí, neboť puk neprošel přes val clonících hráčů.
     
    47:34
    Jindřich Abdul nabral parádní rychlost a snažil se najet si na přihrávku. Tu málem dostal, ovšem spoluhráč mu ji neadresoval příliš přesně.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 31. M. Hanzl (Gulaš) – 4. Kotala (Pýcha), 7. P. Kousal (Jan Eberle), 25. Bičevskis, 37. O. Najman (P. Kousal, Bernad), 52. J. Dufek (Claireaux), 56. Pýcha (Šťastný)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina – Štencel, Percy, Bindulis, Vráblík, Piskáček, Bučko, Štich – J. Ondráček, Pech, Gulaš – Abdul, M. Hanzl, Vondrka – Venkrbec, D. Voženílek, Karabáček – M. Beránek, Toman, Valský.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Pýcha, Ševc, D. Moravec, Pláněk, Bernad, Fillman, Vacík – Kelemen, Adam Raška I, Šťastný – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, J. Dufek – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský.

    Rozhodčí: Hodek, Pilný – Ganger, Klouček
    ocianews.com