Kladno – Zlín 3:2 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:1 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:2 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 26.09.2021, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:38 Filip CHLAPÍK - 3:2
     
    63:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Sparťané se zabydleli v útočném pásmu a šťastný projektil FILIPA CHLAPÍKA skončil až za zády brněnského brankáře. Sparta poráží Kometu v prodloužení. Asistence: David Kaše.
     
    62:37
    Sparťanští trenéři si v témže čase berou oddechový čas na poradu, aby naordinovali pokyny svým svěřencům. Kometa se musí bránit.
     
    62:37
    Sparťané mají velkou šanci rozhodnout! Na trestnou lavici usedá útočník Alexandre Mallet (KOM), jenž dostává od sudích dvě minuty za podrážení.
     
    59:28
    Obrovská možnost pro Spartu v závěru třetí třetiny! Filip Chlapík obdržel přihrávku do tandemu, ale svou střelou těsně minul vzdálenější tyčku.
     
    57:02
    Teď ovšem mohlo být rozhodnuto! Útočník Mallet vložil hokejku do přihrávky od svého spoluhráče, ale Salák na poslední chvíli vytasil svoji lapačku.
     
    52:43
    Sparťané se dostali do útočného pásma a hned z toho bylo další nebezpečí pro brněnskou branku! Kašeho ránu nadvakrát zkrotil gólman Klimeš.
     
    51:50
    Bartejs nahodil kotouč za domácí branku a Brňané se usadili v pásmu. Muellerova rána z mezikruží mířila jen do připraveného Saláka.
     
    49:45
    Velká šance hostů! Bartejs dvakrát střílel na domácí branku, ale pokaždé trefil sparťanského gólmana Saláka. Skóre zůstává neměnné.
     
    47:33
    Na trestnou lavici usedá sparťanský obránce Ondřej Mikliš (SPA), který vyfasoval dvě minuty za sekání. Kometa hraje další přesilovou hru.
     
    45:05
    Další velká možnost na straně Sparty! Michal Řepík střílel z dobré pozice, ale brankář Klimeš si pohlídal bližší tyčku a zasáhl. Hra je přerušena.
     
    44:39
    Rozhodčí budou znovu vylučovat. Za Spartu jede pykat na trestnou lavici Miroslav Forman (SPA), na straně Komety je vyloučený Daniel Rákos (KOM).
     
    42:34
    Sparťané si v útočném pásmu připravili řadu velkých šancí! Horák chtěl střílet z první, ale rána mu příliš nesedla. Klimeš nemusel zasahovat.
    39:42 Roman HORÁK - 2:2
     
    39:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro hostující Kometu! Sparťané těsně před koncem druhé části vyrovnávají. Michal Řepík našel zpoza branky připraveného ROMANA HORÁKA, který zřejmě svou střelou překvapil bezmocného brankáře Klimeše. Asistence: Michal Řepík, Tomáš Dvořák.
     
    35:02
    Sparťané vymysleli pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál připravený Kaše. Sparťanský útočník chtěl střílet z první, ale rána mu příliš nesedla.
     
    33:27
    Ještě před vhazováním rozhodčí znovu vylučují, a to z řad hostující Komety. Na trestnou lavici usedá brněnský obránce Tomáš Bartejs (KOM) za hákování.
     
    31:59
    Hosté se dostali do dobrého tlaku v útočném pásmu a střela o modré čáry orazítkovala tyčku sparťanské branky. Velké štěstí pro domácí Spartu.
     
    28:14
    Velká šance Komety! Tomáš Vincour střílel v dobré pozici do odkryté branky, ale svým pokusem minul branku. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    26:24
    Kometa oslabení bez úhony přečkala a vzápětí mohla udeřit! Peter Mueller dorážel puk na brankovišti, ale svou hokejkou nasměroval puk mimo branku.
    25:39 Luboš HORKÝ - 1:2
     
    25:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pozor, hosté udeřili ve vlastním oslabení. Michal Krištof poslal od mantinelu přihrávku do dobré pozice LUBOŠI HORKÉMU, který svižnou střelou propálil Saláka. Asistence: Michal Krištof.
     
    23:49
    Sparta bude za chvíli hrát další přesilovou hru. Nedovoleným zákrokem se prezentoval útočník Daniel Rákos (KOM), který dostává dvě trestné minuty za sekání.
     
    19:19
    Salák nyní zlikvidoval dvě velké tutovky Brňanů! Vzápětí ovšem oslabuje svůj celek obránce Milan Jurčina (SPA), který si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    17:14
    Zdeněk Doležal (SPA) ve snaze zastavit brněnského útočníka zatáhl za záchranou brzdu, když podrazil jednoho z brněnských protihráčů. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    15:36
    Na trestnou lavici putuje útočník Luboš Horký (KOM), který od rozhodčích vyfasoval dvě trestné minuty za hákování. Sparťané hrají další přesilovou hru.
    13:19 Patrik PRYMULA - 1:1
     
    13:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané v průběhu první třetiny vyrovnávají! Po zmatcích před brankářem Klimešem se nejrychleji zorientoval PATRIK PRYMULA a sparťanský útočník zametl puk do branky. Asistence: Jan Buchtele.
     
    09:22
    Teď už se ovšem bude poprvé v utkání vylučovat. Na trestnou lavici za zdržování hry putuje obránce Rhett Holland (KOM). Sparta hraje přesilovku.
    08:32 Peter MUELLER - 0:1
     
    08:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brňané jdou poprvé v utkání do vedení! PETER MUELLER si krásně potáhl puk na pravém kruhu a přesnou střelou zakončil do horní části branky. Asistence: Petr Holík, Vladimír Roth.
     
    06:40
    Velmi slibná šance Komety! Brandon Magee v dobré pozici na pravé straně zkusil vystřelit do horních pater Salákovy branky, svou svou ranou přestřelil.
     
    03:15
    První velká šance na domácí straně! David Němeček si vybruslil na pravý kruh, odkud vypálil zápěstím, ale brankář Klimeš zasáhl svými betony.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 14. Prymula (Buchtele), 40. R. Horák (Řepík, Tomáš Dvořák), 64. F. Chlapík (D. Kaše) – 9. Mueller (P. Holík, Roth), 26. L. Horký (Krištof)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Moravčík, Mikliš, Němeček, Jurčina, Tomáš Dvořák, M. Jandus, Jeřábek – E. Thorell, R. Horák, Řepík – Z. Doležal, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele, Zikmund, M. Forman – Konečný, Vitouch, Prymula.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Tomek) – Ďaloga, Roth, Kučeřík, R. Holland, Gulaši, D. Mikyska, Bartejs – Zaťovič, P. Holík, Mueller – L. Horký, Krištof, Vincour – M. Haščák, Dočekal, R. Pavlík – Mallet, Rákos, Magee.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Ondráček, Špůr

    Diváci: 8 862
    bahis siteleri