Mallorca – Osasuna 2:3 (kon.) | Barcelona – Levante 3:0 (kon.) | Real Sociedad – Elche 1:0 (kon.)
Rayo Vallecano – Cádiz 3:1 (kon.) | Real Betis – Getafe 2:0 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
3:1 (2:1)
Cádiz CF
Neděle 26.09.2021, 18:30 • Campo de Fútbol de Vallecas, Madrid • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:40:59)
     
    Další program:

    Rayo Vallecano
    8. kolo – 2. 10. 2021, 14:00: Osasuna – Vallecano

    Cádiz CF
    8. kolo – 2. 10. 2021, 18:30: Cádiz – Valencia
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:1.
    Střely mimo: 3:5.
    Rohy: 4:3.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 11:11.
    Záběry z oslav gólů fotbalistů Vallecana
     
    Druhý poločas byl plný soubojů, tvrdých zákroků a faulů, i tak jsme ale nakonec viděli také zajímavé situace před brankami obou týmů. Cádiz toho směrem dopředu moc nevymyslel, přece jen se ale přes velmi disciplinovanou domácí obranu dostal ke gólovým příležitostem. V největší z nich skončil míč po hlavičce Alarcóna na tyči domácí branky. Definitivní rozhodnutí přišlo v 87. minutě, kdy Palazón krásnou ránou překonal bezmocného brankáře Cádizu. Domácí mohli poté svůj náskok dokonce ještě vylepšit, další branku už ale nepřidali. I tak se ale jejich dnešní výhra dá považovat za zaslouženou.

    Vallecano tak vyhrálo i třetí domácí zápas v sezoně a vyhrálo počtvrté z posledních pěti utkání. V průběžné tabulce španělské LaLigy se s 13 body posunulo dokonce už na páté místo. Cádiz má nadále jen 6 bodů a je na 14. místě.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Negredo se pokusil zaskočit domácího brankáře tvrdou střelou z levého křídla, z poměrně ostrého úhlu. Jeho rána skončila těsně nad domácí brankou.
     
    90+5
    Balliu si naběhl na přihrávku za obranu Cádizu a už v šestnáctce posunul míč na Nteku. Ten ho z první srazil do druhé vlny na dobíhajícího Comesañu, jehož technická střela přes několik hráčů hostujícího týmu skončila těsně mimo Ledesmovu branku.
     
    90+4
    Obrana Vallecana vyřešila dva centry z křídel a míč se pak dostal k domácím fotbalistům. Ti se pokoušejí získávat čas kombinací na vlastní polovině.
     
    90+3
    Žlutou kartu za nesportovní chování po odpískání faulu jednoho z hráčů Cádizu dostává Alberto Perea (Cádiz CF).
     
    90+2
    Hosté se až po téměř minutě dostali k míči a hned ho dostali na útočnou polovinu. Domácí se zatáhli dozadu a nadále disciplinovaně brání svůj náskok.
     
    90+1
    Domácí drží míč na útočné polovině u rohového praporku, kde se ho neúspěšně snaží získat hned trojice fotbalistů Cádizu.
     
    90
    Bude se hrát ještě sedm minut.
     
    87
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového náskoku! ISI PALAZÓN si zpracoval na útočné polovině přihrávku od Guardioly, navedl si míč před obloukem před šestnáctkou Cádizu na levačku a krásnou střelou poslal míč v pravém horním rohu od břevna do sítě. Krásný gól! Asistence: Sergi Guardiola.
     
    87
    Nákop od rohového praporku se stal snadnou kořistí pro brankáře Cádizu Ledesmu. Ten míč hned vykopl na útočnou polovinu, kde ho ale jeho spoluhráči vybojovat nedokázali.
     
    86
    Pokus Cádizu o útok se skončil ve středu pole, kde míč získal Guardiola. Ten chtěl hned vysunout do samostatného úniku Nteku, těsně před ním ale míč na poslední chvíli srazil na roh Harojan.
     
    85
    Salvi nedokázal odkopnout nákop na útočnou polovinu a v následném souboji o míč ho fauloval Guardiola. Kapitán hostů se jen těžce zvedá z trávníku.
     
    84
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází Sergi Guardiola.
     
    84
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Esteban Saveljich, přichází Nikola Maraš.

    Michal Sadlek

    Branky: 9. Á. García, 44. Falcao (Balliu), 87. Palazón (Guardiola) – 23. Harojan (Jönsson)

    Karty:   50. Palazón (VLL), 59. Balliu (VLL) – 45+1. Bastida (CAD), 48. Harojan (CAD), 56. Cala (CAD), 90+3. Perea (CAD)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:11.
    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, Saveljich (84. Maraš), Catena, F. García – Valentín (72. Ciss), Unai López (64. Comesaña) – Palazón, Trejo (C) (84. Guardiola), Á. García – Falcao (64. Nteka).
    Náhradníci: L. Zidane – Maraš, Mario Suárez, Comesaña, Nteka, Bébé, Martín, Guardiola, Kévin Rodrígues, Ciss, Pozo, Hernández.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo (77. Perea), Harojan, Cala, Espino – Salvi (C), Jönsson (46. Sobrino), Alarcón, Arzamendia (46. Jiménez) – Bastida (67. Lozano), Andone (67. Negredo).
    Náhradníci: Gil – Mauro López, Lozano, Perea, Jiménez, Negredo, Carcelén, Sobrino, Chapela, Calderón, Osmajić, Chust.

    Rozhodčí: Bengoetxea – González, Rojas

    Diváci: 5 903
    bahis siteleri