Southampton – Wolverhampton 0:1 (kon.) | Arsenal – Tottenham 3:1 (kon.)
konec
Southampton FC
0:1 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 26.09.2021, 15:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:04:14)
     
    Statistiky:
    Střely celkem. 18 – 5
    Střely na branku: 6 – 3
    Držení míče: 57 % – 43 %
    Rohové kopy: 5 – 5
    Ofsajdy: 3 – 1
    Fauly: 12 – 8
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    Southampton je po šesti kolech bez výhry na šestnáctém místě, příště navíc narazí na silnou Chelsea. Wolverhampton se před něj posunul na příčku třináctkou a hrát bude s Newcastlem.
     
    Je dobojováno! Southampton byl ve druhé půli lepším týmem, ale kvůli jednomu jedinému prohranému souboji Jana Bednarka s Raúlem Jiménezem nebere z šestého kola ani bod. Mexický útočník rozhodl o výhře hostujících barev v 61. minutě bezprostředně z výkopu brankáře Sá. Byla to pro něj první ligová trefa po téměř roční odmlce, při které se potýkal s vážným zraněním hlavy. Svatí své šance neproměnili. Mrzet musí hlavy ty od Livramenta a Elyounoussiho, ke kterým došlo krátce před inkasovaným gólem. Závěrečnou půlhodinu si Wanderers precizně odbránili.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Moussa Djenepo se na levém křídle nezbavil Hoevera. Nezískal faul ani roh, před odkopem Sá se navíc vleže nachází Moutinho.
    90+5. Raúl Jiménez (WOS)
     
    90+5
    Raúl Jiménez se ocitl v šanci, která v mnohém připomínala jeho gól z 61. minuty. Po dlouhém nákopu z obrany si odmítl Romeua, ale ve finále z bezprostřední blízkosti napálil u bližší tyče stojícího McCarthyho.
     
    90+4
    Bednarek se už zdržuje mezi útočníky. Právě na něj teď letěl jeden míč, jenž si k jeho smůle pohodlně sebral portugalský gólman José Sá.
     
    90+3
    Marçal si počínal v rozporu s pravidly. Standardku rozehrávající James Ward-Prowse však neodhadl razanci kopu a způsobil zbytečnou ztrátu.
     
    90+2
    Mohamed Elyounoussi s přibývajícím časem ze hřiště vymizel. Teď neúspěšně bojoval u postranní čáry, konat se bude další aut Wanderers.
     
    90+1
    Vlčí smečka používá všemožné způsoby k bezpečnému zkrácení zbývajícího času. Fernando Marçal si před svým autem poležel s údajnými křečemi.
     
    90
    Milé zjištění pro domácí družinu. Podle tabule čtvrtého rozhodčího se nastavuje hned šest minut!
     
    89
    Naopak Traoré se po svém příchodu moc předvést nemohl. S míčem se prakticky nepotkává, spoluhráčova přihrávka mu nyní utekla mimo výseč.
     
    88
    Příchod Djenepa domácí hru výrazně oživil. Zleva nyní čepoval míč do ohně, ale v tom se nacházel pouze bránící Conor Coady.
     
    88
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Hwang Hi-čchan, přichází Rúben Neves.
     
    87
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Nélson Semedo, přichází Ki-Jana Hoever.
     
    86
    James Ward-Prowse si musel na exekuci rohového kopu dobré dvě minuty počkat. Poblíž hostující branky vyrostl ze všech nejvýše Raúl Jiménez.
     
    85
    Semedovi se ze hřiště nechce, i když ho rozhodčí Andy Madley žene i s realizačním týmem do zámezí. Záměr je jasný – přibrzdit nápor „The Saints“.

    Michal Břuchanský

    Branky: 61. Jiménez (J. Sá)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:0. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:8.
    Southampton FC: A. McCarthy – Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters (74. S. Long) – M. Elyounoussi, Romeu, Ward-Prowse (C), Redmond (64. Djenepo) – Adams (64. Broja), A. Armstrong.
    Náhradníci: Forster – Broja, Diallo, Djenepo, S. Long, Lyanco, Perraud, Tella, Valery.

    Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Kilman, Coady (C), Saïss – N. Semedo (87. Hoever), Dendoncker, Moutinho, Marçal – Hwang Hi-čchan (88. Neves), Jiménez, Podence (71. Traoré).
    Náhradníci: Ruddy, Moulden – Boly, Cundle, Hoever, Neves, F. Silva, Traoré, Trincão.

    Rozhodčí: Madley – West, Scholes

    Diváci: 28 002
    ocianews.com