Juventus – Sampdoria 3:2 (kon.) | Empoli – Bologna 4:2 (kon.) | Sassuolo – Salernitana 1:0 (kon.)
Udinese – Fiorentina 0:1 (kon.) | Lazio – AS Řím 3:2 (kon.) | Neapol – Cagliari 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
3:2 (2:1)
UC Sampdoria
Neděle 26.09.2021, 12:30Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:2. Druhý poločas už nepřinesl tak atraktivní podívanou, přesto jsme se dočkali další branky, o kterou se postaral domácí Locatelli. Sampdoria tak musela dotahovat dvoubrankové manko, na což měla hodně času. Snížení přeci jenom přišlo, jenomže Juventus si jednobrankové vedení dokázal pohlídat. (14:25:15)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 20:16.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jsme za polovinou nastaveného času. S centrem si nyní dokázal poradit obránce de Ligt, který ho ovšem neodvracel ideálně.
     
    90+2
    Sampdoria se znovu poměrně jednoduše dostala na druhou stranu, kde momentálně sledujeme dlouhou kombinaci.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Stará dáma se nyní nachází na polovině soupeře, což jí pochopitelně vyhovuje.
     
    87
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Morten Thorsby, přichází Kristoffer Askildsen.
     
    87
    Perin zachytil padající míč, který se mu následně povedlo rozehrát výhozem do strany, kde se mu ke spolupráci nabídl kolega McKennie.
     
    86
    Kean byl pozdě v souboji a rovněž uviděl kartu.
     
    85
    Sampdoria poměrně dlouho pracovala s míčem na polovině soupeře, kde nakonec situaci dokázal zvládnout Bonucci, který vybojoval vhazování.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Leonardo Bonucci (Juventus FC).
    83. Antonio CANDREVA - 3:2
     
    83
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Ono to bude ještě zajímavé! Hosté se nenápadně dostávali na druhou stranu, kde z levé strany přiletěla do pokutového území nabídka přímo proti noze ANTONIU CANDREVOVI, který dělovkou nedal Perinovu šanci.
     
    83
    Cuadrado mohl vhazovat z pravé strany a míč se mu povedlo poslat do přehuštěného prostoru, kde ovšem uspěl hostující Damsgaard.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Moise Kean.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Rodrigo Bentancur, přichází Weston McKennie.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Hosté jsou v závěru zápasu o něco aktivnější, k šancím to přesto nevede.
     
    79
    Hosté chvíli pracovali s míčem na vlastní obranné polovině, načež jsme sledovali zadovku až k brankáři Auderovi, jenž rychle rozehrával.
     
    78
    Torregrossa šel do hlavičkového souboje hodně agresivně, a nakonec si podle sudího počínal nedovoleně. Perin bude odkopávat od své branky.

    David Suchý

    Branky: 10. Dybala (Locatelli), 43. Bonucci (pen.), 57. Locatelli (Kulusevski) – 44. Jošida (Candreva), 83. Candreva (Adrien Silva)

    Karty:   53. Bentancur (JUV), 66. J. Cuadrado (JUV), 84. Bonucci (JUV), 86. Kean (JUV) – 28. Thorsby (SMD), 41. Murru (SMD), 45+2. Ekdal (SMD)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 20:16.
    Juventus FC: Perin – J. Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Sandro – Chiesa (70. Chiellini), Locatelli, Bentancur (82. McKennie), Bernardeschi (70. Ramsey) – Dybala (C) (21. Kulusevski), Morata (82. Kean).
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczęsny – Kulusevski, Pellegrini, De Sciglio, McKennie, Chiellini, Danilo, Ramsey, Rugani, Kean.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszynski, Jošida, Colley, Murru (59. Augello) – Depaoli (59. Damsgaard), Thorsby (87. Askildsen), Ekdal (59. Adrien Silva), Candreva – Caputo (71. Torregrossa), Quagliarella (C).
    Náhradníci: N. Ravaglia, Falcone – Askildsen, Augello, Trimboli, Adrien Silva, Chabot, A. Ferrari, Dragusin, Torregrossa, Damsgaard, Ciervo.

    Rozhodčí: Ayroldi – Di Vuolo, Lombardi
    thejrc.org