Salzburg – Bratislava Capitals 5:2 (kon.) | Bolzano – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
HC Bolzano
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 26.09.2021, 18:30 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:33
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Soupeř však odpovídá velmi rychle. BRETT FINDLAY dostal přihrávku zpoza branky a z mezikruží prostřelil Kantora, který přes obránce nic neviděl. Asistence: Dustin Gazley, Keegan Lowe.
     
    45:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak teď už se to počítat bude! Znojmo se dostalo do protiútoku, Filip Ahl přenechal puk před brankou Vojtěchu Němcovi, který bez váhání zakončil za překvapeného Fazia. Asistence: Filip Ahl, Tomáš Svoboda.
     
    03:35
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Tohle pro Orly nevypadá dobře. Bolzano využívá i druhou přesilovku. Dustin Galzley poslal křižnou přihrávku na BRETTA FINDLAYE, který si najížděl před branku. Znojemský gólman se nestihl včas přesunout a inkasuje po šestnácti vteřinách druhý dnešní gól. Asistence: Dustin Gazley, Joseph Emanuele Mizzi.
     
    03:19
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že Znojmo zvládne tohle oslabení bez újmy, ale z posledního protiútoku se dokázal prosadil ANTON BERNARD, kterému namazal puk přímo na hůl jeden z hostující Southorn a střelou švihem pokořil Kantora. Bez asistence.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 4. Bernard, 4. Findlay (Gazley, Mizzi), 47. Findlay (Gazley, Lowe) – 46. Němec (Ahl, Svoboda T.)


    HC Bolzano: Fazio (Boyle) – Dehaas, Plastino, Lowe, Maione, Di Perma, Trivellato – Frank, Findlay, Gazley – Halmo, Catenacci, Miceli – Frigo, Bernard, Mizzi – Pitschieler, Alberga, Insam – Glück
    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Southorn, Haman, Bartko, Tejnor, Stránský – Svoboda T., Němec, Ahl – Luciani, Brittain, Fejes – Gorčík, Prokeš, Matuš – Kvasnica, Köver, Oščádal – Svoboda O.

    Rozhodčí: Bulovec, Trilar – Hribart, Rigoni
    thejrc.org