Salzburg – Bratislava Capitals 5:2 (kon.) | Bolzano – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
HC Bolzano
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 26.09.2021, 18:30 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Orli to zkusí bez gólmana. Kantor prchá na střídačku.
     
    50:13
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Southorn – 2 min., držení).
     
    47:39
    Southorn se nyní dostal ke střele zblízka, ale Fazio si s nebezpečně vypadající situací věděl rady. Orli tak alespoň vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    46:33
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Matuš – 2 min., napadání rozhodčích). Matuš nyní před vhazováním po gólu utrousil nějakou poznámku, která se nelíbila hlavnímu rozhodčímu a bude za ni pykat na trestné lavici.
     
    46:33
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Soupeř však odpovídá velmi rychle. BRETT FINDLAY dostal přihrávku zpoza branky a z mezikruží prostřelil Kantora, který přes obránce nic neviděl. Asistence: Dustin Gazley, Keegan Lowe.
     
    45:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak teď už se to počítat bude! Znojmo se dostalo do protiútoku, Filip Ahl přenechal puk před brankou Vojtěchu Němcovi, který bez váhání zakončil za překvapeného Fazia. Asistence: Filip Ahl, Tomáš Svoboda.
     
    43:17
    Tak pozor! Gól nakonec neplatí, protože celé akci předcházelo postavení mimo hru, které čároví rozhodčí neodpískali.
     
    43:17
    Bolzano si vezme trenérskou výzvu. Rozhodčí tak odjíždí zkoumat celou situaci na video.
     
    43:17
    Znojmo se dočkalo! Adam Sedlák pálil od modré čáry, Fazio zvládl puk pouze vyrazit, dostal se k němu HUNTER FEJES, kterému již nedělalo problém zasunout jej do odkryté klece.
     
    38:51
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Matuš – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování). Orli se nyní zbytečně nechali poslat do čtyř, když byl Matuš opakovaně napomínán při vhazování v útočném pásmu.
     
    36:16
    Pokus o přesilovkový reparát odstartoval střelou švihem z pravého kruhu Culkin. Fazio se však včas přesunul a puk choval pod výstroj. Bude se vhazovat.
     
    35:54
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Halmo – 2 min., sekání).
     
    33:45
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Lowe – 2 min., vražení na hrazení).
     
    33:45
    Culkin dostal přesnou přihrávku do jízdy a nikým nehlídaný se z prostoru mezi kruhy snažil prostřelit Fazia. Ten však zůstává i nyní neomylný. Bude se však vylučovat na straně domácích.
     
    31:24
    Domácí se nyní stáhli a ohání se v obranném pásmu. Tlak Znojma roste. Kotouč nebezpečně poskakuje v brankovišti, ale ani Tomáš Svoboda jej nedokázal usměrnit za brankovou čáru.
     
    23:57
    Orli mohli snížit! Culkin najížděl před Fazia, dostal křižnou přihrávku a z první vystřelil. Domácí gólman se však včas přesunul a puk vyrazil tělem.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Insam – 2 min., krosček).
     
    13:14
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Pitschieler – 2 min., podrážení).
     
    03:35
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Tohle pro Orly nevypadá dobře. Bolzano využívá i druhou přesilovku. Dustin Galzley poslal křižnou přihrávku na BRETTA FINDLAYE, který si najížděl před branku. Znojemský gólman se nestihl včas přesunout a inkasuje po šestnácti vteřinách druhý dnešní gól. Asistence: Dustin Gazley, Joseph Emanuele Mizzi.
     
    03:28
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Ahl – 2 min., podrážení).
     
    03:19
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že Znojmo zvládne tohle oslabení bez újmy, ale z posledního protiútoku se dokázal prosadil ANTON BERNARD, kterému namazal puk přímo na hůl jeden z hostující Southorn a střelou švihem pokořil Kantora. Bez asistence.
     
    01:24
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Brittain – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:09
    Po úvodním oťukávání se Orli dostali do přečíslení dva na jednoho. Fejes obdržel křižnou přihrávku a pálil z prostoru mezi kruhy, ale Fazio puk vyrazil za sebe.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 4. Bernard, 4. Findlay (Gazley, Mizzi), 47. Findlay (Gazley, Lowe) – 46. Němec (Ahl, Svoboda T.)


    HC Bolzano: Fazio (Boyle) – Dehaas, Plastino, Lowe, Maione, Di Perma, Trivellato – Frank, Findlay, Gazley – Halmo, Catenacci, Miceli – Frigo, Bernard, Mizzi – Pitschieler, Alberga, Insam – Glück
    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Southorn, Haman, Bartko, Tejnor, Stránský – Svoboda T., Němec, Ahl – Luciani, Brittain, Fejes – Gorčík, Prokeš, Matuš – Kvasnica, Köver, Oščádal – Svoboda O.

    Rozhodčí: Bulovec, Trilar – Hribart, Rigoni
    thejrc.org