Plzeň – K. Vary 8:0 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 1:8 (kon.) | Salzburg – Motor ČB 0:0 (16:00)
Vítkovice – Olomouc 3:2 (kon.) | Třinec – Havířov 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:3 (1:2 po s.n.)
Sparta – Kladno 10:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
HC Litvínov
Úterý 28.09.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    59:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přece jen dostali puk do středního pásma, kde k němu u pravého mantinelu měl nejblíž DANIEL DEJ, který ještě před modrou trefil prázdnou domácí branku. Asistence: Prokop Limanovský.
     
    47:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme zaděláno na drama! Po několika zakázaných uvolněních na chomutovské straně si TOMÁŠ VYROUBAL počkal za hostující obranou, dostal přesnou přihrávku do jízdy a střelou z pravého kruhu do protější šibenice snížil. Asistence: Alen Jurak.
     
    36:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku přece jen využívají poté, co si MAREK KROCKER najel před branku na Dejův pas z rohu a zavěsil. Asistence: Daniel Dej a Lukáš Hocelík.
     
    32:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JAN VOPAT zavezl po pravém křídle puk do útočného pásma, kde našel z druhé vlny najíždějícího Fišera, jehož sice Pecháček vychytal, jenže následně se puk po malém nedorozumění v domácí obraně odrazil zpět k tvůrce celé akce, který z mezikruží trefil přesně šibenici a znovu posílá svůj tým do vedení. Bez asistence.
     
    21:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také domácí využivají svou druhou přesilovku v utkání. Svoboda krásně přes brankoviště našel FILIPA DÖRINGA, jenž tísněný obránce zametl puk do hostující branky. Asistence: Tadeáš Svoboda a Tomáš Šilar.
     
    18:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté vůbec poprvé v sezóně využívají přesilovku poté, co Slavík našel z levého kruhu křizným pasem na druhé straně DAVIDA SKUHROVCE a ten z první posílá Litvínov do vedení. Asistence: Marek Slavík a Ondřej Baláž.
     
    10:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Limanovský ustál v levém kruhu souboj s obráncem a přihrál k protější tyči JANU VOPATOVI, jenž procedil puk skrz přesouvajícího se Pecháčka. Asistence: Prokop Limanovský a David Skuhrovec.
     
    05:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Litvínovští sice dostali hned po buly puk do středního pásma, jenže tam ho dostal TOMÁŠ ŠILAR, který po pravém křídle vlétl do pásma a střelu z kruhu na vzdálenější tyč otevřel skóre zápasu. Asistence: Tomáš Vyroubal a Jan Janda.
    GSA

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. T. Šilar (Vyroubal, Janda), 21. F. Döring (T. Svoboda, T. Šilar), 48. Vyroubal (Jurak) – 11. Vopat (Limanovský, Skuhrovec), 19. Skuhrovec (Slavík, Baláž), 33. Vopat, 37. Krocker (Dej, Hocelík), 60. Dej (Limanovský)


    Piráti Chomutov: Pecháček (Tuček) – Cestr, Janda, Pöschl, Rykl, Pavlák – T. Šilar, Stárek, Titlbach, Čech, Jurak, T. Svoboda, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, Puczek, F. Döring.
    HC Litvínov: Čermák (Klika) – Hora, Baláž, Hocelík, Hák, Kroupa, Werner, Háva – Postl, Danielčák, Vopat, Limanovský, Dej, Fišer, Iljuk, Krocker, Skuhrovec, Slavík.

    Rozhodčí: Zubzanda – Ondráček, Sýkora
    thejrc.org