Benátky n/J – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 3:5 (kon.) | Vsetín – Vrchlabí 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 3:4 (po pr.) | Kolín – Sokolov 2:3 (po pr.) | Šumperk – Třebíč 2:3 (kon.)
Kadaň – Slavia 1:6 (kon.) | Poruba 2011 – Přerov 6:5 (po pr.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 29.09.2021, 18:00 • Škoda Aréna, Šumperk • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu konec! Třebíč uhájila jednobrankové vedení, které si do posledního dějství přivezla z prvních 40-ti minut a Drakům se i přes velkou snahu vyrovnat nepodařilo.

    Poslední třetina přinesla hodně ostrý hokej, vyloučení zřejmě mohlo být i dvakrát tolik, nicméně rozhodčí se snažili držet hru plynule. Třebíč tak zůstává dále neporažena a Šumperk si připisuje první domácí prohru v sezóně.

    Loučíme se s Vámi ze šumperské Škoda Arény, někdy příště, nashledanou. (20:32:03)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Už to vypadá, že se nic zásadního nestane. Draci obklopují útočné pásmo, snaží se střílet, ale Pavel Jekel drží tři body pro svůj tým. Ještě jedno vhazování u hostující brány.
     
    59:05
    Vojtěch Mokry zůstává na střídačce a Draci to jdou zkusit v šesti!
     
    59:05
    Obrovskou šanci, ve které se teď vyskytli domácí borci, nedokázali přetavit ve vyrovnávací branku! Vypadalo to na Roka Macuha, který se snažil dorážet z bezprostřední blízkosti! Následuje oddechový čas.
     
    58:20
    Rozběhly se nám poslední dvě minuty základní hrací doby a Draci se snaží obstřelovat hostující svatyni.
     
    57:27
    Dvě a půl minuty do konce základní hrací doby, Šumperk nyní v plném počtu a myslím, že teď začne hodně přiostřovat.
     
    56:40
    Další zákrok domácího brankáře po střele Václava Krliše, který se pokusil vstřelit čtvrtou branku hostí od modré čáry.
     
    56:10
    Draci ale zatím zvládají obrannou hru na jedničku. Další vyhození a hosté budou mít co dělat, aby se dostali zpět do útočného pásma.
     
    55:27
    Domácí fanoušci vypískávají rozhodčí a ti to asi budou mít při odchodu z ledu hodně složité. Daniel Vachutka si odpyká další trest v této třetině.
     
    55:27
    Třebíč je nyní v plném počtu, nicméně to se nedá říct o domácích. Další trest je na cestě.
     
    54:30
    Další hraniční zákroky hostujících hráčů vedly až k zisku puku, který byl následně vyhozen až do obranného pásma Šumperka. Draci tak začínají od začátku.
     
    53:36
    Draci jsou navíc nyní v plném počtu a může tak začít tlak v útočném pásmu! Do konce základní hrací doby ještě zbývá dost času na vyrovnání.
     
    53:07
    Hosté v druhé polovině třetí třetiny hodně přitvrdili, i když to zatím na jejich trestné lavici nebylo znát. Nyní se už ale trestu nevyknul konkrétně Daniel Poizl, který jde pykat na dvě minuty za sekání.
     
    52:50
    Nedvídkova přihrávka přes celké útočné pásmo našla volného Šťovíčka, tomu ale střelu vychytal vynikající Vojtěch Mokry!
     
    51:29
    Denis Kindl nejprve zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej Draci rychle ztratili. Nicméně poté přišel údajný faul domácího Daniela Vachutky, který tak svůj tým na dvě minuty oslabil.
     
    50:48
    To, že hosté nyní nejsou v nejlepším rozpoložení, dokazuje další zakázané uvolnění z jejich holí. Následovat bude vhazování v jejich obranném pásmu.
     
    50:36
    Draci ale zapnuli útočnou snahu na maximum a jsou z toho šance v útočném pásmu. Nejprve Drtilova zablokovaná střela, následně přerušení hry a buly u Pavla Jekela.
    Marken.cz

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 28. Žálčík (Vildumetz), 34. Drtil (D. Kindl, Vachutka) – 3. Dočekal (M. Furch), 16. Krliš (Nedvídek, M. Furch), 32. Kusko (Dočekal, Ferda)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, L. Rutar – Vachutka, D. Kindl (C), Vildumetz – Žálčík (A), Macuh, P. Kratochvíl – A. Furch, Kohút, Bernovský – Antoníček, Šilhavý, Scheuter – J. Horký.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Hunkes, L. Doudera, Poizl, L. Forman, M. Furch, Mlčák, Tureček – Psota, L. Bittner (C), Šťovíček – Střondala, Nedvídek, Krliš – Vodný, Dočekal, Kusko – Ferda (A), Michálek, Křehlík (A).

    Rozhodčí: Veselý, Šudoma – Hranoš, Grančařík
    thejrc.org