Magnitogorsk – Barys 4:3 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jokerit – Kazaň 4:3 (po pr.)
Minsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Omsk – Soči 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 1:0 (po pr.)
Riga – Čerepovec 0:2 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 4:3 (2:1 po s.n.) | Viťaz – Jaroslavl 1:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 29.09.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to už vše. Přeji pěkný večer. (20:48:17)
     
    Československá stopa:

    Utkání se nezúčastnil ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Zápas je u konce. Viťaz se k vyrovnání nakonec nezmohl a soupeř na jeho snížení zareagoval dvěma dalšími góly. Jaroslavl si tak z Moskevské oblasti odveze dva boby do tabulky. Navázala tak na výhru nad Omskem. Naopak domácí moc nebezpeční v dnešním zápase nebyli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Viťaz to už asi ani nebude zkoušet bez brankáře. Není se moc čemu divit. Navíc není jisté, jestli by jej k tomu soupeř vůbec pustil.
     
    58:22
    Hosté nepouštejí svého soupeře do svého pásma. Jsem si tak jistý, že o vítěz je díky dvěma gólům Jaroslavle v závěru už rozhodnuto.
    57:38 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:4
     
    57:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tohle už bude pojistka. PAVEL KRASKOVSKIJ dokázal šťastně bruslí tečovat přízemní nabídku svého spoluhráče a hostující tým vede už o tři branky. Asistence: Alexandr Polunin.
     
    57:26
    Viťaz zatím úplně nevypadá, že by dokázal zvednout a klást soupeři v závěru ještě nějaký větší odpor.
    56:54 Denis ALEXEJEV - 1:3
     
    56:54
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ofenzivní snaha Lokomotivu končí důležitou třetí brankou tři minuty před třetí sirénou. Ivanov hezky našel DENISE ALEXEJEVA, jehož tečovaný pokus z mezikruží propadl brankáři soupeře až so sítě. Asistence: Georgij Ivanov.
     
    56:07
    A nyní se v útočném pásmu navíc opět nachází Lokomotiv. jeho hráči se tak budou určit snažit hrát co nejdéle, aby ušetřili co nejvíc času.
     
    55:27
    Vhazování ovšem vyhráli hosté a Viťaz tak nedokázal využít možné únavy soupeře a jeho nemožnosti vystřídat. Čas se začíná krátit.
     
    55:08
    A ta skončila až nyní po necelých třech minutách zakázaným uvolněním hostujícího celku.
     
    53:55
    Rána z první z vrcholu levého kruhu na hostující bránu neletěla přesně. Opět nám začíná dlouhá pasáž bez přerušení.
     
    53:00
    Sedm minut mají domácí na to, aby vstřelili ještě alespoň jeden gól a vyrovnali tak stav zápasu. Před jejich přesilovkou se to moc reálné nezdálo, teď je to přece jen už blíže.
     
    52:15
    Lokomotiv se tak bude nyní muset o to více snažit. ve hře pět na pět totiž soupeře moc k ničemu nepouštěl. Po inkasovaném gólu v oslabení už ovšem vede jen o gól.
    51:52 Daniel AUDETTE - 1:2
     
    51:52
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí v útočném pásmu kombinovali i nadále a nakonec snižují. Po sérii přihrávek vypálil z osy hřiště DANIEL AUDETTE, který prostřelil vše a puk se zastavil až o síť. Asistence: Miro Aaltonen.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 52. Audette (M. Aaltonen) – 23. P. Kudrjavcev (A. Marčenko, Boucher), 25. Šalunov (Boucher), 57. De. Alexejev (Ge. Ivanov), 58. Kraskovskij (Polunin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (25. Kloberdanec) – Vi. Antipin, Voronkov, Jepišin, K. Ljamin (A), Borodkin, D. Musin, Rydčenko – Ojamäki, M. Aaltonen (A), Audette – Indrašis, N. Gončarov, Jaremčuk – V. Popov, Smolin, Malychin (C) – Zinčenko, Ivaňuženkov, Nesterov – Laričev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – A. Marčenko (C), Rafikov (A), Jelesin, Barancev, M. Osipov (A), Čerepanov, Misjul – Boucher, Šalunov, P. Kudrjavcev – Kraskovskij, Polunin, Korškov – Ge. Ivanov, Kajumov, De. Alexejev – Ťutněv, Ar. Iljenko, M. Beljajev – Berjozkin.

    Rozhodčí: Olenin, Fatejev – Antonov, Šišlo
    bahis siteleri