Kladno – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Olomouc
Čtvrtek 30.09.2021, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:13 Jakub NAVRÁTIL - 2:3
     
    57:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci svoji přesilovku pěti proti třem využívají. David Krejčí nabil Lukáši Nahodilovi, jehož rána se od horní tyče odrazila zpět do hry. K dorážce se ale dostal JAKUB NAVRÁTIL, pro kterého se jednalo o první trefu v sezoně. 2:3. Asistence: Lukáš Nahodil a David Krejčí.
    29:33 Jan KÁŇA - 2:2
     
    29:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají v početní výhodě. David Krejčí našel Jiřího Ondruška, který odvedl fantastickou práci. Kotouč zavezl blíže k bráně, navázal na sebe hráče a následně přihrál JANU KÁŇOVI. Útočník s číslem 9 na zádech vymetl z levého kruhu horní růžek. 2:2. Asistence: Jiří Ondrušek a David Krejčí.
    27:17 Cody DONAGHEY - 2:1
     
    27:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hned tři Rytíři vyrazili mezi dva olomoucké obránce. Račuk posunul puk na Dvořáčka, který ještě mezi kruhy vybídl CODYHO DONAGHEYE. Obránce Kladna zamířil naprosto přesně k zadní tyči, takže domácí se mohou radovat z toho, že poprvé v utkání vedou. 2:1. Asistence: David Dvořáček a Marek Račuk.
    25:19 Tomáš PLEKANEC - 1:1
     
    25:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři srovnávají! První lajna domácích se musela bránit, ale následně vyrazila do přečíslení dvou na jednoho. TOMÁŠ PLEKANEC nakonec vystřelil sám a udělal dobře. Lukáše překonal přízemní střelou mezi betony. 1:1. Asistence: Danny Kristo.
    12:35 Jiří ONDRUŠEK - 0:1
     
    12:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté dávají první branku utkání z velmi nepřehledné situace. Tomáš Černý nahodil černou gumu na bránu, před kterou se dokázali prosadit důrazní Michal Kunc spolu s JIŘÍM ONDRUŠKEM, kterému byl nakonec gól připsán. 0:1. Asistence: Michal Kunc a Tomáš Černý.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 26. Plekanec (Kristo), 28. Donaghey (Dvořáček, Račuk) – 13. Ondrušek (Kunc, T. Černý), 30. J. Káňa (Ondrušek, Krejčí), 58. Navrátil (Nahodil, Krejčí)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Dotchin (A), Kehar, Suchánek (A), Donaghey, Wood, Nilsen, Baránek – Jágr, Plekanec (C), Hlava – Kristo, Filip, J. Strnad – M. Beran, Račuk, Dvořáček – O. Bláha, Pitule, Hajný.
    HC Olomouc: Lukáš (J. Sedláček) – T. Černý, Ondrušek (C), Škůrek, Švrček, Dujsík, Řezníček, Rašner – Kucsera, Krejčí (A), J. Káňa – Navrátil, J. Knotek (A), Burian – Kunc, Nahodil, Klimek – Bambula, P. Kolouch, Strapáč.

    Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Brejcha, Votrubec
    thejrc.org