Ústí n/L – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 3:7 (kon.) | Sokolov – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Třebíč – Kadaň 5:1 (kon.) | Prostějov – Kolín 4:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 02.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Už za týden hraje Sokolov na svém ledě s jihlavskou Duklou a k přenosu jste opět zváti. Tentokrát už je to opravdu vše, a tak vám přeji příjemný sobotní večer. (19:28:51)
     
    Z vítězství se raduje Šumperk, který odehrál výbornou druhou periodu. Ve třetí části se už spíš bránil, jenomže Vojtěch Mokry vyslal kouzlo, jímž zmrazil hokejky domácích borců. Sokolov tak na vlastním ledě prohrává a bude muset zabrat v dalším kole.
     
    Konec zápasu.
    58:14 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:5
     
    58:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, jelikož hosté ujeli ve třech a proti sobě měli jediného beka! S přihrávkou dlouho otálel Daniel Vachutka, který viděl na pravé straně spoluhráče. LUKÁŠ ŽÁLČÍK už na nic nečekal a prostřelil bezmocného Oldřicha Cichoně. Asistence: Daniel Vachutka a Ondřej Hrachovský.
     
    57:08
    Ještě ze středního pásma nahazoval kotouč na branku Vít Jiskra, který hostujícího brankáře donutil k zákroku a ještě ho nenechal rozehrát.
     
    55:55
    Draci znovu ztratili puk těsně za modrou čárou, a tak se Sokolov vrátil rychle do pásma. Zleva vypálil Tomáš Šmerha, jenž hostujícího brankáře znovu nepřekonal.
     
    55:14
    V poslední dvacetiminutovce je Sokolov lepším mužstvem na ledové ploše, ale Šumperk stále vede o dva zásahy. Hlavním hrdinou duelu pak je Tomáš Vildumetz, jenž u bývalého zaměstnavatele zaznamenal dva góly a jednu asistenci.
     
    54:46
    Vyhození po mantinelu zachytil na modré čáře Adam Rulík, který neváhal a ihned vystřelil. Jenomže hostující brankář měl skvělý výhled a zasáhl lapačkou.
     
    54:08
    Vojtěch Tomi se marně natahoval po kotouči, který tak skončil na zakázaném uvolnění. Bude se vhazovat po pravici domácího brankáře.
     
    53:29
    Od levého mantinelu nahazoval puk proti brance Štěpán Dudycha, ovšem zastavil jej obránce Sokolova. právě Baník se pak s pukem schoval za bránu a střádá další útočné plány.
     
    52:48
    Sledujeme souboj, který rozhodně nenudí. Fanoušci Šumperku jistě toto nechtějí slyšet, ovšem snížení Baníku by nabídlo velmi zajímavou závěrečnou podívanou.
     
    52:38
    Od červené čáry přišlo nahození, které mířilo na branku. Vojtěch Mokry puk schoval do lapačky, ale nemohl rozehrát, protože k němu rychle přijeli útočníci Sokolova.
     
    51:48
    Hodně prostoru dostal na pravé straně útočného pásma Jakub Řezáč, jehož dělovka se jemně otřela o domácího brankáře a zamířila do tyče!
     
    50:38
    Nahození hostujícího mužstva skončilo v ochranné sítě. Bylo to bez cizí pomoci, a tak je hra vykázaná do středního pásma.
     
    49:53
    Po modré čáře se na levou stranu dostal Vojtěch Tomi, jehož pokus zamířil jen do prvního bránícího hráče. Šumperk hraje od druhé třetiny velmi pozorně.
     
    49:15
    Domácímu mužstvu už moc času nezbývá a stále prohrává o dvě trefy.
     
    48:24
    Po chybě Tomáše Vracovského se před branku Sokolova tlačil Rok Macuh, jenž předvedl dlouhou kličku a už se snažil přihrávat na dojíždějícího Tomáše Vildumetze. Jenomže skvěle zasáhl Oldřich Cichoň, který už ležel na břiše!
     
    47:51
    Tomáš Vracovský si obhodil soupeře, čímž vybojoval útočné pásmo. Následně to od modré čáry vyzkoušel Jan Novák, jehož pokus vyrazil Vojtěch Mokry.
     
    47:13
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Petr Antoníček – 2 min., sekání).
     
    46:39
    Vypadá to na problém s levou nohou Tomáše Drtila. Uvidíme, zda ještě zasáhne do dnešního souboje.
     
    46:39
    Po souboji u modré čáry zůstal ležet na ledové ploše Tomáš Drtil, který navíc potřebuje lékařskou pomoc. Doufejme, že hostující hráč bude v pořádku, protože tohle nevypadá nejlépe.
     
    46:20
    Dnešní utkání sleduje 607 diváků.
     
    45:25
    Pěknou akcí se prezentoval Daniel Vachutka, který se zleva natlačil až před branku. Místo střely volil ještě přihrávku, ale zakončení nepřišlo. Poté hra musela být přerušena, protože domácímu brankáři vypadl nůž z brusle!
     
    44:56
    Oldřich Cichoň zachytil další pokus ze strany. Mladý brankář chtěl rychle rozehrát, ovšem spoluhráč stejný zájem nejevil.
     
    44:31
    Baník se hnal o akce, kterou zastavili rozhodčí pro ofsajd. Na ledové ploše chvíli zůstal klečet Štěpán Dudycha, ovšem bude v pořádku.
     
    44:13
    Zleva to tentokrát zkoušel David Novotný, jenž trefil bojující dvojici hráčů před brankou. Kotouč byl znovu sražen do ochranné sítě, avšak se bude vhazovat před bránou Šumperka.
     
    43:52
    Před hostující svatyní bylo pořádně rušno! Na hranici brankoviště se nacházel důrazný Vojtěch Tomi, jemuž postupně přijížděli na pomoc spoluhráči. Ovšem kotouč brankovou čáru nepřešel, ikdyž Vojtěch Tomi ještě diskutuje s rozhodčím!
     
    43:04
    Z levého kruhu se zakončením prezentoval Tomáš Šmerha, jehož pokus zamířil jen těsně nad břevno. Sokolov výrazně přidal, ovšem kontaktní gól nepřichází.
     
    42:52
    Hned po vhazování vypálil od modré čáry Jan Pohl, jehož dělovku vyrazil hostující brankář do ochranné sítě.
     
    42:48
    Skákavé nahození mířilo do prostoru tří tyčí, avšak Vojtěch Mokry si situaci pohlídal, když zasáhl lapačkou.
     
    42:08
    Mezi kruhy nezkrotil kotouč Tomáš Vracovský, a tak Šumperk vyhodil až za branku soupeře. Oldřich Cichoň rychle rozehrával na spoluhráče.
     
    41:56
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Tomáš Drtil – 2 min., sekání).
     
    41:51
    Nahození od modré čáry hostujícímu brankáři vypadlo a o dorážky se pokoušeli Tomáš Rohan a Tomáš Šmerha. Ovšem ani jeden z nich kotouč za brankovou čáru nepropasíroval.
     
    40:22
    Lukáš Žálčík vybojoval kotouč u hrazení a následně jej poslal na branku. Ovšem střídající Oldřich Cichoň zapisuje první zákrok večera.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází Adam Beran, přichází Oldřich Cichoň.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Šumperk skvěle zvládl druhou třetinu a otočil stav zápasu na svou stranu. Domácí hráči hráli trochu profesorsky, a tak budou mít v závěrečné dvacetiminutovce co dělat. Baník musí výrazně přidat, jinak do tabulky nepřipíše žádné body.

    Střely na branku: 20:21.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:45 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:4
     
    39:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Ještě před závěrečnou sirénou druhé periody přichází další branka Šumperku! Nepřesnou přihrávku přes osu si vzal střelec z povolání LUKÁŠ ŽÁLČÍK, který se otočil a z vrcholu kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Rok Macuh a Tomáš Vildumetz.
     
    39:17
    Také Šumperk si zahraje ve dvojnásobné výhodě, která bude trvat minutu a jednadvacet vteřin.
     
    39:17
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Šmerha – 2 min., držení).
     
    38:38
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Beran – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Marek Sloboda.
     
    38:23
    Spíše propagačním pokusem se na druhé straně připomněl Otakar Šik, jehož zakončení přišlo z úhlu. Avšak hostující brankář zůstal přilepený u své tyče a zakročil.
     
    37:37
    Velmi pěkně to udělal Adam Scheuter, jenž přihrál do tandemu, kde se nacházel osamocený Daniel Spratek. Jeho zakončení z pravého kruhu mířilo na první tyčku, kde byl se zákrokem připravený Adam Beran.
     
    36:38
    Na druhé straně si připsal další zákrok Vojtěch Mokry, který zastavil tečovanou střelu a drží Šumperk ve vedení.
     
    36:09
    Na osu hrací plochy si nabruslil Rok Macuh, který se snažil vystřelit přes Nováka, ovšem trefil jen jeho brusli.
     
    34:55
    Na druhé straně zprava vystřelil Petr Antoníček, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě.
     
    34:13
    Tomáš Šmerha zajel za branku, odkud přihrál do levého kruhu pro vhazování. Odtud se tvrdou ránou prezentoval Jan Strejček, který trefil spoluhráče před brankou. Opuštěný puk pak po lapačku schoval hostující brankář.
     
    33:21
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Adam Rulík, jehož pokus zastavil Jan Bernovský. Právě pod ním zůstal kotouč, a tak se znovu přerušuje.
     
    33:06
    Na pravé straně se pohyboval Adam Křemen, který se dostal až před brankáře. Ovšem bekhendový pokus zamířil jen do připraveného gólmana.
     
    32:43
    Sokolov ve druhé části hry tahá za kratší konec provazu. Hráči v černých dresech si v útočném pásmu nevědí rady.
     
    31:34
    Od modré čáry vystřelil Tomáš Vildumetz, jenž se hattricku zatím nedočkal. Jeho zakončení totiž vyrazil betonem Adam Beran.
     
    30:49
    Další akce Baníku končí po ofsajdu, když na modré čáře byl přibrzděn Jaromír Kverka. Rozhodčí vykazují hru do středního pásma.
     
    30:11
    Ve druhé části už se nehraje tak plynule, další přerušení se píská pro ofsajd Sokolova.
     
    29:50
    Od modré čáry tentokrát vystřelil Ondřej Hrachovský, jehož pokus schoval do lapačky domácí maskovaný muž.
     
    29:46
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Strejček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Vojtěch Šilhavý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:32
    Před brankou se nacházel Adam Křemen, který druhým pokusem přestřelil odkrytou branku. Šumperk měl obrovské štěstí na své straně.
     
    29:22
    Na hrací ploše zůstal ležet Jan Bernovský, který byl přitlačen na mantinel. Hostující hráč bude v pořádku a bude pokračovat v utkání.
     
    28:28
    Sokolov nezachytil úvodní desetiminutovku druhé třetiny, naopak Šumperku se podařilo převážit misky vah na svou stranu.
    27:48 Vojtěch ŠILHAVÝ - 2:3
     
    27:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci udeřili při dvojnásobném oslabení, domácí brankář se pod maskou musí hodně červenat! Střední pásmo přejel VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který se napřáhl těsně před modrou čárou a ranou pod břevno nachytal Adama Berana. Asistence: Jakub Březák a Tomáš Drtil.
     
    27:19
    Pořádnou dělovku pod horní tyčku vyslal od modré čáry Jan Pohl, jehož pokus vyrazil ramenem Vojtěch Mokry. Ten se rychle vracel do branky, jelikož nevěděl, kde se černá guma nachází!
     
    26:52
    Sokolov bude hrát minutu a šest vteřin dvojnásobnou přesilovou hru!
     
    26:52
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Petr Antoníček.
     
    26:09
    Jan Pohl přihrával na levou stranu, odkud tvrdou ránu zpoza obránce vyslal Tomáš Šmerha. Zakončení mířilo doprostřed branky, kde byl připravený hostující brankář.
     
    25:57
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Daniel Spratek – 2 min., nesportovní chování).
     
    25:27
    Jaromír Kverka nahodil puk za branku a sám si jej dojel. Následně přišla přihrávka na modrou čáru, odkud se napřáhl Adam Rulík. Jeho snažení bylo ještě tečováno, avšak Vojtěch Mokry zakročil betonem.
    24:34 Tomáš VILDUMETZ - 2:2
     
    24:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Dlouhá přihrávka mířila až na útočnou modrou čáru, kde se nacházel Vojtěch Šilhavý, jenž kotouč přenechal na levém kruhu do tandemu. Střelou na zadní tyč se pak činil TOMÁŠ VILDUMETZ, který proti bývalým spoluhráčům znovu vyrovnává. Asistence: Vojtěch Šilhavý a Štěpán Dudycha.
     
    23:30
    Mezi kruhy si najížděl Petr Kratochvíl, který také převzal přihrávku od mantinelu. Hostující útočník byl blízko brankáři, kterého tak nepřekonal.
     
    23:06
    Na ose hrací plochy se nacházel Dávid Kohút, jehož pokus byl vyslán zpoza beka. Ovšem byl také sražen do ochranné sítě, Sokolov měl obrovskou porci štěstí.
     
    22:53
    Tomáš Vildumetz zachytil kotouč a pošetřil cenné vteřiny, až poté vyhodil za domácí branku.
     
    22:36
    Tomáš Vracovský chtěl zajet s pukem do pásma, ovšem narazil na prvního bránícího hráče, jemuž se povedlo vyhodit přes všechny čáry.
     
    21:52
    Před hostující brankou byl aktivní Vít Jiskra, který se snažil dorazit nahozený kotouč od modré čáry. Ovšem Vojtěch Mokry byl velmi rychlý a situaci zažehnal.
     
    21:21
    Od modré čáry zakončil Jan Pohl, jehož pokus před sebe vyrazil Vojtěch Mokry. Následně Šumperk vyhodil přes celé kluziště.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Rok Macuh – 2 min., držení).
     
    21:06
    Z levého kruhu zamířil na brankářovo rameno Tomáš Šmerha, jenž orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    20:30
    Šumperk se nastěhoval do pásma, kde předváděl lepší pohyb, ovšem nezakončil. Na druhou stranu se zase vydal Tomáš Šmerha, ale ani on branku neohrozil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sledovali jsme vyrovnanou periodu, ovšem Šumperk předvedl dvě hrubé chyby, které Sokolov proměnil, a tak jde do kabin s vedením 2:1. Nemůžeme rozhodně říci, že by Draci hráli hůře, jenomže předvádí chyby ve vlastním pásmu. Uvidíme, co se stane po změně stran.

    Střely na branku: 9:8.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:11
    Dávid Kohút chtěl najet do pásma, kam se ještě dříve dostal Petr Kratochvíl. Pro ofsajd se hra vrátí zpátky do středního pásma.
     
    18:16
    V předbrankovém prostoru se nacházel Marek Sloboda, jehož našel Tomáš Vracovský. První jmenovaný už byl blízko brankáři, kterého z dobré pozice neprostřelil.
     
    16:56
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Daniel Spratek – 2 min., podrážení).
    16:20 Vít JISKRA - 2:1
     
    16:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov v závěru třetiny opět uniká do vedení! Jeden z hostujících obránců nechal puk za sebou, a tak přišla přihrávka před branku, kde se nacházel osamocený VÍT JISKRA. Jeho pokus z jedné zamířil do pravé části branky. Asistence: Tomáš Jandus a Marek Sloboda.
     
    15:31
    Tomáš Vracovský protečoval kotouč za branku, kam se dostal jako první jeho spoluhráč. Sokolov následně vystřelil od mantinelu avšak pokus byl sražený do ochranné sítě.
     
    14:20
    Z vrcholu levého kruhu vypálil z jedné Ondřej Hrachovský, jehož pokus vyrazil pozorný Adam Beran. Stejný hráč dostal ještě příležitost k reparátu, ale mířil už pouze vedle.
     
    13:29
    Zakončení zprava bylo před brankou sražené bránícím hráčem. Domácí maskovaný muž měl obrovské starosti, aby se vrátil do správné pozice a zareagoval betonem.
     
    13:00
    Šumperk sice vyhrál vhazování, ovšem následná přihrávka byla na ose zachycena. Sokolovu se podařilo vyhodit.
     
    12:47
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Jandus – 2 min., podrážení).
    12:11 Tomáš VILDUMETZ - 1:1
     
    12:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Sokolov se poprvé nacházel pod tlakem a hned je z toho vyrovnávací branka! Dávid Kohút stáhl sebou obránce za branku, kde kotouč přenechal spoluhráči. Jan Bernovský následně přihrával před branku, kde zůstal osamocený TOMÁŠ VILDUMETZ. Asistence: Jan Bernovský a Dávid Kohút.
     
    11:31
    Mezi kruhy si najel Tomáš Vildumetz, který střelou přes obránce mířil mezi brankářovy betony. Adam Beran byl připravený znovu zasáhnout.
     
    11:23
    Šumperk se hnal do další akce, jenomže jej zastavil ofsajd. Hra je vykázaná zpátky do středního pásma.
     
    10:59
    Ve středním pásmu zachytil kotouč Štěpán Dudycha, jenž nahodil puk za branku Sokolova a odjel se spoluhráči na střídačku.
     
    09:31
    Jan Pohl přihrával přes osu hrací plochy, zleva pak vyslal nepovedený pokus Vojtěch Tomi. Puk se došoural k brankáři, jenž jej vyrazil do rohu.
     
    08:30
    Autor úvodního gólu si opět zapisuje střelecký pokus, který byl několikrát tečován. Ovšem Vojtěch Mokrý celou situaci zvládl a černou gumu vyrazil.
     
    08:07
    Do útočného pásma přejel Jaromír Kverka, jenž narazil na bránícího hráče, který mu kotouč sebral a vyhodil pře všechny čáry.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Dávid Kohút – 2 min., vražení na hrazení).
     
    06:25
    Ze středního pásma nahazoval kotouč na branku Vojtěch Šilhavý a Adam Beran jej vyrazil k mantinelu. Stejný hostující útočník situaci dojel a bojuje u hrazení.
     
    05:22
    Zatím se hraje velmi plynule a za branku Šumperku zamířil napadat Adam Křemen. Ovšem výbornou práci odvedl Jakub Březák, který otáčí kormidlem hry.
     
    04:31
    Draci si neporozuměli a raději vyhodili na zakázané uvolnění. Po vhazování si zákrok vyrážečkou připsal Vojtěch Mokrý.
     
    04:12
    Šumperk se pokusil vysunout do akce po pravé straně, jenomže kotouče se zmocnil Jan Novák. Avšak ani domácí celek toho v útočném snažení moc nepředvedl.
     
    03:22
    Za brankou Sokolova se nacházel Tomáš Vildumetz, který místní prostředí dobře zná. Ovšem v této akci upadl, a tak se hra otáčí na druhou stranu.
     
    02:11
    Do útočného pásma najel Rok Macuh, jehož pokus zamířil nad branku. Po chvíli si Adam Beran zapsal první zákrok, když vyrazil zakončení od mantinelu.
    01:00 Vojtěch TOMI - 1:0
     
    01:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu předvedl před vlastní brankou Jakub Březák. Sám na brankáře se pak hnal VOJTĚCH TOMI, který naznačil kličku do forhendu, ovšem stáhl si puk do bekhendu a po ledě přesně zamířil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    00:30
    Mezi kruhy si nabruslil Tomáš Vracovský, který rychle přihrával za sebe, kde se nacházel Tomáš Šmerha. Tomu dlouhou trvalo než kotouč zpracoval a dostal se ze střelecké pozice.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: A. Beran (Cichoň) – A. Rulík, J. Novák (A), J. Pohl, Strejček, Klikorka, Ra. Jeřábek, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Šmerha – Šik, T. Rohan (C), Tomi – T. Jandus, Jiskra, M. Sloboda – D. Novotný, Hašek, Křemen.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokrý (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, Řezáč, L. Rutar – Žálčík (C), Macuh, Vachutka – Bernovský, Šilhavý, Vildumetz – P. Kratochvíl, Kohút, A. Furch – Antoníček, Spratek, Scheuter.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment.
     
    Ještě jednou vítám všechny příznivce sokolovského a šumperského hokeje u souboje, který začne zhruba za třicet minut. Doufejme, že nás čeká velmi zajímavá podívaná, v níž padne i hodně branek. Pojďme se společně bavit prvoligovým hokejem.
     
    Při pohledu na tabulku zjistíme, že Sokolov se nachází na pěkném čtvrtém místě, když v šesti zápasech zaznamenal dvanáct bodů. Baník se prezentuje atraktivním hokejem, když v průměru dává skoro tři góly na zápas. V posledních třech duelech pak Západočeši vždy vyhráli, ikdyž naposledy ovládli střetnutí s Kolínem až v prodloužení. Těsně nad hranicí baráže se nachází Šumperk, který zapsal osm bodů. Ovšem jediné vítězství může Draky katapultovat až na pátou příčku, což dokazuje, jak je tabulka Chance ligy vyrovnaná. Také hostující celek dává téměř tři branky na zapas, ale stejný počet i inkasuje. V posledních dvou soubojích odešel Šumperk poražený, když nestačil na Třebíč a pražskou Slavii.
     
    NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI

    HC Baník Sokolov

    Tomáš Vracovský 6 bodů (2+4)
    Vojtěch Tomi 6 bodů (1+5)
    Vít Jiskra 5 bodů (3+2)

    DRACI PARS ŠUMPERK

    Rok Macuh 8 bodů (2+6)
    Tomáš Vildumetz 7 bodů (2+5)
    Denis Kindl 6 bodů (2+4)
     
    Vítám všechny hokejové příznivce u sedmého kola Chance ligy, v níž se proti sobě postaví HC Baník Sokolov a DRACI PARS ŠUMPERK. Dle následujících příspěvků poznáte, že velkým favoritem budou Západočeši. Úvodní vhazování přijde na řadu v 17 hodin, pojďme se společně bavit hokejem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Tomi, 17. Jiskra (T. Jandus, M. Sloboda) – 13. Vildumetz (Bernovský, Kohút), 25. Vildumetz (Šilhavý, Dudycha), 28. Šilhavý (Březák, Drtil), 40. Žálčík (Macuh, Vildumetz), 59. Žálčík (Vachutka, Hrachovský)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (41. Cichoň) – A. Rulík, J. Novák (A), J. Pohl, Strejček, Klikorka, Ra. Jeřábek, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Šmerha – Šik, T. Rohan (C), Tomi – T. Jandus, Jiskra, M. Sloboda – D. Novotný, Hašek, Křemen.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, Řezáč, L. Rutar – Žálčík (C), Macuh, Vachutka – Bernovský, Šilhavý, Vildumetz – P. Kratochvíl, Kohút, A. Furch – Antoníček, Spratek, Scheuter.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment

    Diváci: 607
    bahis siteleri