Ústí n/L – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 3:7 (kon.) | Sokolov – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Třebíč – Kadaň 5:1 (kon.) | Prostějov – Kolín 4:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 02.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:5
     
    58:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, jelikož hosté ujeli ve třech a proti sobě měli jediného beka! S přihrávkou dlouho otálel Daniel Vachutka, který viděl na pravé straně spoluhráče. LUKÁŠ ŽÁLČÍK už na nic nečekal a prostřelil bezmocného Oldřicha Cichoně. Asistence: Daniel Vachutka a Ondřej Hrachovský.
    39:45 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:4
     
    39:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Ještě před závěrečnou sirénou druhé periody přichází další branka Šumperku! Nepřesnou přihrávku přes osu si vzal střelec z povolání LUKÁŠ ŽÁLČÍK, který se otočil a z vrcholu kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Rok Macuh a Tomáš Vildumetz.
    27:48 Vojtěch ŠILHAVÝ - 2:3
     
    27:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci udeřili při dvojnásobném oslabení, domácí brankář se pod maskou musí hodně červenat! Střední pásmo přejel VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který se napřáhl těsně před modrou čárou a ranou pod břevno nachytal Adama Berana. Asistence: Jakub Březák a Tomáš Drtil.
    24:34 Tomáš VILDUMETZ - 2:2
     
    24:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Dlouhá přihrávka mířila až na útočnou modrou čáru, kde se nacházel Vojtěch Šilhavý, jenž kotouč přenechal na levém kruhu do tandemu. Střelou na zadní tyč se pak činil TOMÁŠ VILDUMETZ, který proti bývalým spoluhráčům znovu vyrovnává. Asistence: Vojtěch Šilhavý a Štěpán Dudycha.
    16:20 Vít JISKRA - 2:1
     
    16:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov v závěru třetiny opět uniká do vedení! Jeden z hostujících obránců nechal puk za sebou, a tak přišla přihrávka před branku, kde se nacházel osamocený VÍT JISKRA. Jeho pokus z jedné zamířil do pravé části branky. Asistence: Tomáš Jandus a Marek Sloboda.
    12:11 Tomáš VILDUMETZ - 1:1
     
    12:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Sokolov se poprvé nacházel pod tlakem a hned je z toho vyrovnávací branka! Dávid Kohút stáhl sebou obránce za branku, kde kotouč přenechal spoluhráči. Jan Bernovský následně přihrával před branku, kde zůstal osamocený TOMÁŠ VILDUMETZ. Asistence: Jan Bernovský a Dávid Kohút.
    01:00 Vojtěch TOMI - 1:0
     
    01:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu předvedl před vlastní brankou Jakub Březák. Sám na brankáře se pak hnal VOJTĚCH TOMI, který naznačil kličku do forhendu, ovšem stáhl si puk do bekhendu a po ledě přesně zamířil za brankovou čáru. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Tomi, 17. Jiskra (T. Jandus, M. Sloboda) – 13. Vildumetz (Bernovský, Kohút), 25. Vildumetz (Šilhavý, Dudycha), 28. Šilhavý (Březák, Drtil), 40. Žálčík (Macuh, Vildumetz), 59. Žálčík (Vachutka, Hrachovský)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (41. Cichoň) – A. Rulík, J. Novák (A), J. Pohl, Strejček, Klikorka, Ra. Jeřábek, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Šmerha – Šik, T. Rohan (C), Tomi – T. Jandus, Jiskra, M. Sloboda – D. Novotný, Hašek, Křemen.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, Řezáč, L. Rutar – Žálčík (C), Macuh, Vachutka – Bernovský, Šilhavý, Vildumetz – P. Kratochvíl, Kohút, A. Furch – Antoníček, Spratek, Scheuter.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment

    Diváci: 607
    bahis siteleri