Ústí n/L – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 3:7 (kon.) | Sokolov – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Třebíč – Kadaň 5:1 (kon.) | Prostějov – Kolín 4:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 02.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:5
     
    58:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, jelikož hosté ujeli ve třech a proti sobě měli jediného beka! S přihrávkou dlouho otálel Daniel Vachutka, který viděl na pravé straně spoluhráče. LUKÁŠ ŽÁLČÍK už na nic nečekal a prostřelil bezmocného Oldřicha Cichoně. Asistence: Daniel Vachutka a Ondřej Hrachovský.
     
    51:48
    Hodně prostoru dostal na pravé straně útočného pásma Jakub Řezáč, jehož dělovka se jemně otřela o domácího brankáře a zamířila do tyče!
     
    48:24
    Po chybě Tomáše Vracovského se před branku Sokolova tlačil Rok Macuh, jenž předvedl dlouhou kličku a už se snažil přihrávat na dojíždějícího Tomáše Vildumetze. Jenomže skvěle zasáhl Oldřich Cichoň, který už ležel na břiše!
     
    47:13
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Petr Antoníček – 2 min., sekání).
     
    46:20
    Dnešní utkání sleduje 607 diváků.
     
    45:25
    Pěknou akcí se prezentoval Daniel Vachutka, který se zleva natlačil až před branku. Místo střely volil ještě přihrávku, ale zakončení nepřišlo. Poté hra musela být přerušena, protože domácímu brankáři vypadl nůž z brusle!
     
    43:52
    Před hostující svatyní bylo pořádně rušno! Na hranici brankoviště se nacházel důrazný Vojtěch Tomi, jemuž postupně přijížděli na pomoc spoluhráči. Ovšem kotouč brankovou čáru nepřešel, ikdyž Vojtěch Tomi ještě diskutuje s rozhodčím!
     
    43:04
    Z levého kruhu se zakončením prezentoval Tomáš Šmerha, jehož pokus zamířil jen těsně nad břevno. Sokolov výrazně přidal, ovšem kontaktní gól nepřichází.
     
    41:56
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Tomáš Drtil – 2 min., sekání).
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází Adam Beran, přichází Oldřich Cichoň.
    39:45 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:4
     
    39:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Ještě před závěrečnou sirénou druhé periody přichází další branka Šumperku! Nepřesnou přihrávku přes osu si vzal střelec z povolání LUKÁŠ ŽÁLČÍK, který se otočil a z vrcholu kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Rok Macuh a Tomáš Vildumetz.
     
    39:17
    Také Šumperk si zahraje ve dvojnásobné výhodě, která bude trvat minutu a jednadvacet vteřin.
     
    39:17
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Šmerha – 2 min., držení).
     
    38:38
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Beran – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Marek Sloboda.
     
    37:37
    Velmi pěkně to udělal Adam Scheuter, jenž přihrál do tandemu, kde se nacházel osamocený Daniel Spratek. Jeho zakončení z pravého kruhu mířilo na první tyčku, kde byl se zákrokem připravený Adam Beran.
     
    29:46
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Strejček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Vojtěch Šilhavý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:32
    Před brankou se nacházel Adam Křemen, který druhým pokusem přestřelil odkrytou branku. Šumperk měl obrovské štěstí na své straně.
    27:48 Vojtěch ŠILHAVÝ - 2:3
     
    27:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci udeřili při dvojnásobném oslabení, domácí brankář se pod maskou musí hodně červenat! Střední pásmo přejel VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který se napřáhl těsně před modrou čárou a ranou pod břevno nachytal Adama Berana. Asistence: Jakub Březák a Tomáš Drtil.
     
    27:19
    Pořádnou dělovku pod horní tyčku vyslal od modré čáry Jan Pohl, jehož pokus vyrazil ramenem Vojtěch Mokry. Ten se rychle vracel do branky, jelikož nevěděl, kde se černá guma nachází!
     
    26:52
    Sokolov bude hrát minutu a šest vteřin dvojnásobnou přesilovou hru!
     
    26:52
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Petr Antoníček.
     
    25:57
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Daniel Spratek – 2 min., nesportovní chování).
    24:34 Tomáš VILDUMETZ - 2:2
     
    24:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Dlouhá přihrávka mířila až na útočnou modrou čáru, kde se nacházel Vojtěch Šilhavý, jenž kotouč přenechal na levém kruhu do tandemu. Střelou na zadní tyč se pak činil TOMÁŠ VILDUMETZ, který proti bývalým spoluhráčům znovu vyrovnává. Asistence: Vojtěch Šilhavý a Štěpán Dudycha.
     
    23:30
    Mezi kruhy si najížděl Petr Kratochvíl, který také převzal přihrávku od mantinelu. Hostující útočník byl blízko brankáři, kterého tak nepřekonal.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Rok Macuh – 2 min., držení).
     
    21:06
    Z levého kruhu zamířil na brankářovo rameno Tomáš Šmerha, jenž orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    18:16
    V předbrankovém prostoru se nacházel Marek Sloboda, jehož našel Tomáš Vracovský. První jmenovaný už byl blízko brankáři, kterého z dobré pozice neprostřelil.
     
    16:56
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Daniel Spratek – 2 min., podrážení).
    16:20 Vít JISKRA - 2:1
     
    16:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov v závěru třetiny opět uniká do vedení! Jeden z hostujících obránců nechal puk za sebou, a tak přišla přihrávka před branku, kde se nacházel osamocený VÍT JISKRA. Jeho pokus z jedné zamířil do pravé části branky. Asistence: Tomáš Jandus a Marek Sloboda.
     
    13:29
    Zakončení zprava bylo před brankou sražené bránícím hráčem. Domácí maskovaný muž měl obrovské starosti, aby se vrátil do správné pozice a zareagoval betonem.
     
    12:47
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Jandus – 2 min., podrážení).
    12:11 Tomáš VILDUMETZ - 1:1
     
    12:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Sokolov se poprvé nacházel pod tlakem a hned je z toho vyrovnávací branka! Dávid Kohút stáhl sebou obránce za branku, kde kotouč přenechal spoluhráči. Jan Bernovský následně přihrával před branku, kde zůstal osamocený TOMÁŠ VILDUMETZ. Asistence: Jan Bernovský a Dávid Kohút.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Dávid Kohút – 2 min., vražení na hrazení).
    01:00 Vojtěch TOMI - 1:0
     
    01:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu předvedl před vlastní brankou Jakub Březák. Sám na brankáře se pak hnal VOJTĚCH TOMI, který naznačil kličku do forhendu, ovšem stáhl si puk do bekhendu a po ledě přesně zamířil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    00:30
    Mezi kruhy si nabruslil Tomáš Vracovský, který rychle přihrával za sebe, kde se nacházel Tomáš Šmerha. Tomu dlouhou trvalo než kotouč zpracoval a dostal se ze střelecké pozice.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Tomi, 17. Jiskra (T. Jandus, M. Sloboda) – 13. Vildumetz (Bernovský, Kohút), 25. Vildumetz (Šilhavý, Dudycha), 28. Šilhavý (Březák, Drtil), 40. Žálčík (Macuh, Vildumetz), 59. Žálčík (Vachutka, Hrachovský)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (41. Cichoň) – A. Rulík, J. Novák (A), J. Pohl, Strejček, Klikorka, Ra. Jeřábek, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Šmerha – Šik, T. Rohan (C), Tomi – T. Jandus, Jiskra, M. Sloboda – D. Novotný, Hašek, Křemen.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, Řezáč, L. Rutar – Žálčík (C), Macuh, Vachutka – Bernovský, Šilhavý, Vildumetz – P. Kratochvíl, Kohút, A. Furch – Antoníček, Spratek, Scheuter.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment

    Diváci: 607
    thejrc.org