Olomouc – Chomutov 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Slavia 2:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 3:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 4:1 (kon.)
Salzburg – Havířov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 3:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (0:0, 2:0, 0:4)
HC Dukla Jihlava
Sobota 02.10.2021, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    58:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hnědožlutí potrestali chybnou rozehrávku domácích, když JOSEF VYVIAL od vlastní modré trefil prázdnou klec. Asistence: Michal Kerber, David Straka.
     
    49:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Trestné střílení si vzal na starost PATRIK ČERMÁK, který se rozjel proti Tichému, nic nevymýšlel a prostřelil hradeckého brankáře střelou nad pravý beton. Jihlava tak obrací skóre a vede 3:2.
     
    42:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Na 2:2 snížil MATYÁŠ SAPÍK, jenž využil melu na brankovišti a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Straka.
     
    40:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásná akce hostů vyústila ve snižující branku. Čermák poslal krásnou přihrávku mezi hradecké beky pro JOSEFA VYVIALA, jenž ujel sám na Tichého. Po naznačení poslal brankáře na opačnou stranu a zasunul do odkryté klece. Asistence: Patrik Čermák.
     
    28:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Idžan vypálil, ale jeho pokus byl zablokován. MATĚJ NOVOTNÝ si stáhl kotouč pro sebe a dostrkal kotouč za Krejčího, čímž zvýšil náskok na rozdíl dvou branek. Asistence: Vito Idžan, Daniel Šedivý.
     
    27:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši po krásné souhře využívají přesilovku. Kašpar z pravého kruhu střílenou přihrávkou přesně našel hokejku MARTINA JANDY, jenž se nemýlil a dostal Hradec do vedení 1:0. Asistence: Jaroslav Kašpar, Matěj Pinkas.
    Marken.cz

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 28. Janda (Kašpar, Pinkas), 29. Novotný (Idžan, Šedivý) – 41. Vyvial (Čermák), 43. Sapík (Straka), 50. Čermák (TS), 59. Vyvial (Kerber, Straka)


    Mountfield HK: Tichý (Dřínovský) –⁠ Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Perička –⁠ Šimek, Kašpar (C), Matěj Beneš, Jirků, Novotný, Idžan, Janda, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš.
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) –⁠ Kerber, Sapík (A), Zeman, Vovsík, Matějíček, Šabatka –⁠ Bačkovský, Zdarsa, Vyvial (C), Jungwirth, Menšík, Rauš, Čermák, Straka, Bulík, Nevšímal, Doležal.

    Rozhodčí: Glanc –⁠ Hájková, Brož
    thejrc.org