Kobra – Písek 4:3 (po pr.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 2:1 (2:1 po s.n.)
Kralupy n. Vltavou – Chrudim 4:2 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 0:3 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 03.10.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásný den z přerovské MEO Arény! V rámci sedmého kola Ligy juniorů se zde uskuteční zápas mezi týmy HC ZUBR Přerov a HC RT TORAX Poruba.
     

    HC RT TORAX Poruba
    Poruba se v tabulce východní skupiny druhé nejvyšší juniorské soutěže momentálně nachází na posledním, šestém místě. První bod si připsala v pátečním zápase proti Šumperku, ve kterém padla 1:2 po samostatných nájezdech. Slezané museli v podhůří Jeseníků dotahovat, prosadili se v závěru třetí třetiny z trestného střílení zásluhou Kacpera Maciase. Ten je momentálně nejproduktivnějším hráčem porubského celku (3+2).

    Jinak svěřenci trenéra Tomáše Sršně v základní hrací době nestačili na Techniku Brno, Vsetín, Kobru Praha a brněnské Warriors. Kromě posledně jmenovaného soupeře (0:2) ale prohráli vždy pouze o gól – s Technikou a Vsetínem 3:4, s Kobrou 2:3. Jednobrankovým rozdílem skončil také duel prvního kola Ligy juniorů mezi Porubou a Přerovem. Více než jedna trefa tehdy v Ostravě k vidění nebyla, zkraje druhého dějství se o ni postaral přerovský útočník Fencl.

     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov je zatím nejlepším týmem Ligy juniorů. Skupinu Východ vede a na „Západě" není protivníka, který by nasbíral více bodů. Zubři jich v šesti zápasech zapsali šestnáct. Jediným celkem, který je v dosavadním průběhu soutěže dokázal porazit, jsou Mladí Draci ze Šumperka. I v krajském souboji ale Hanáci bodovali, prohráli totiž po samostatných nájezdech (3:4). Z dalších utkání pak vyšli stoprocentní – zdolali Porubu (1:0), brněnské kluby Warriors (7:0) a Techniku (5:2), Písek (5:1) a naposledy na Lapači Vsetín (6:1).

    Proti Valachům sice svěřenci trenérů Pavla Neumana a Petra Dočkala inkasovali jako první, krátce před první přestávkou ale vyrovnali a poté skóre pěti přesnými zásahy „překlopili" na svou stranu. O jednu ze šesti branek se postaral i druhý nejproduktivnější hráč Ligy juniorů Jan Fencl (6+5), který v první polovině září rozhodl střetnutí v Porubě. Dvakrát rozvlnil síť za vsetínských brankářem Tkadlecem Radim Kolařík, jemuž v kanadském bodování Přerova patří druhá pozice (3+6).

     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Hanáček (Žurek) – Gréč, Holík, Hanák (C), Koblížek, Němec, Pekr, Billa – Fencl, Kolařík (A), Mašek, Šilhavý, Hyža, Štíbr (A), Švejda, Hradil, Buršík, Kleniar

    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (Pawlas) – Fišara, Macias, Kelnar, Topolanský (C), Dinmukhammed, Ludvík – Barčák, Mikula, Halata (A), Prokeš, Plevka, Koudelný, Siekierka, Žák, Elze

    Rozhodčí: Blaha – Bezděk, Přecechtěl.
     
    Oba týmy absolvují rozbruslení na hrací ploše, domácí Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, hosté z Poruby v červenobílých dresech.
     
    Oba týmy nastupují na led, utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly utkání vyhráli domácí.
     
    00:17
    První útok Přerova se dostal za branku Slíže, tam ale o puk přišel.
     
    00:44
    Také hosté se poprvé podívali do útočné třetiny – bez většího úspěchu.
     
    01:15
    Fencl si na obranné modré čáře sklepl kotouč a poté s ním projel do útočného pásma. U pravého mantinelu poté přihrál Štíbrovi, který zboku otestoval pozornost Slíže. Porubský brankář zasáhl lapačkou.
     
    01:57
    Kousek od modré čáry vystřelil v útočném pásmu obránce Billa, Slíž kotouč vyrazil k zadnímu mantinelu.
     
    02:23
    Další střelecký pokus přerovského beka. Na pravou stranu útočné třetiny si najel Němec, Slíž vytrčil pravý beton. Poté se dral do zakončení Kleniar, ztroskotal ale na posledním soupeři, který jej ještě poslal k zemi.
     
    02:46
    Po vyhraném buly v obranném pásmu pronikl dopředu Plevka. Od zadního mantinelu posílal kotouč před přerovskou bránu, kde ovšem situaci vkleče vyřešil Hanáček.
     
    03:17
    Holík vyhrál hned tři souboje u mantinelu v obranném pásmu. Přerov díky tomu bez větších potíží ustál krátkodobý nápor soupeře.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Žák – 2 min., hákování).
     
    03:46
    Po vyhraném buly si nad pravý kruh najel obránce Němec, jeho pokus proletěl nad porubskou bránou.
     
    04:25
    Přerov držel útočné pásmo, ale Kleniarova nahrávka z pravé strany byla dvakrát sražená a poté už Zubři nic nevymysleli. Začínat tak musejí z vlastního obranného pásma.
     
    05:20
    V rohu kluziště bojovali o puk Fencl a Štíbr, hosté se ale dokázali osvobodit. Zanedlouho projel až do střelecké pozice Gréč, Slíž v pokleku chytil.
     
    05:42
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    06:19
    Útok Poruby se zastavil ve středním pásmu, kde posléze narazili také Zubři.
     
    07:00
    Kolem dvou soupeřů projel ve středním pásmu kapitán Přerova Hanák, při přechodu modré čáry se ale nacházel v ofsajdu. Ten rozhodčí také píská.
     
    07:22
    Plevka předstihl na pravém křídle Gréče, ale jeho bekhendová nahrávka před bránu nikoho ze spoluhráčů nenašla.
     
    08:04
    Střela Holíka z levé strany proletěla vedle hostující branky, Slíž zasahovat nemusel.
     
    08:35
    Po sklepnutí kotouče se tlačil před branku Prokeš, ale zradilo jej další zpracování. Vystřelit se nicméně podařilo Barčákovi. Hanáčkovi kotouč vypadl z lapačky, ale vzápětí ho s pomocí spoluhráčů odehrál.
     
    09:46
    Němcův dlouhý pas sklepl ve středním pásmu Kleniar, kterého ale vzápětí zastavila dvojice soupeřů.
     
    10:08
    Velká šance domácích. Před branku pronikl Němec, Slíže ale nepřekonal. Hostující brankář kotouč ramenem vytěsnil mimo a dál drží čistý štít.
     
    10:47
    Poruba ujela do přečíslení tří na jednoho, to ale zastavil vyseknutím puku přerovský bek Koblížek. Dlouhé nahození z pravé strany poté ukryl do lapačky Hanáček a hra se přerušuje.
     
    11:13
    Buršík u zadního mantinelu uplatnil své centimetry a pronikl s kotoučem k pravé tyči porubské brány. Slíž si tam situaci s pomocí vyrážečky pohlídal.
     
    11:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se ujímají vedení. Hanák našel z pravé strany volného Kleniara, který si najel hlouběji mezi kruhy a vystřelil. Slíž sice pravou rukou vyrazil puk před sebe, na dorážku dojíždějícího MICHALA ŠILHAVÉHO ale stačit nemohl. Přerovský útočník dorážel do odkryté brány. Asistence: Patrik Kleniar a Tomáš Hanák.
     
    12:37
    Poruba se snažila rychle odpovědět, Plevka ale bekhendovou přihrávkou z pravé strany nikoho ze spoluhráčů před brankou nenašel. Naprázdno vyzněl také následný krátkodobý nápor hostů.
     
    12:57
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Koudelný – 2 min., podrážení).
     
    13:30
    Zubři si vytvořili tlak v útočném pásmu. Slíž nejprve kryl ránu Hanáka, poté si poradil s dvěma pokusy Němce. Buly v útočném pásmu domácího týmu.
     
    13:45
    Holík vypálil z pravé strany křížem, puk kotouč byl ještě tečovaný a skončil na zadním tvrzeném skle.
     
    14:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci využívají přesilovku. ADAM HOLÍK obdržel přihrávku od kolegy z obrany Gréče a na pravém kruhu si počkal na pohyb Slíže na opačnou stranu. Pokusem směřujícím mimo beton porubského brankáře poté rozvlnil síť a zapříčinil, že se Koudelný vrátí z trestné lavice o 45 sekund dříve. Asistence: Matyáš Gréč a Radim Hradil.
     
    15:30
    Na pravé straně se protáhl ke střele Kleniar, Slíž vyrazil před sebe. Poté se do šance probíjel Fencl, nicméně dvojice bránících hráčů jej srazila k zemi.
     
    16:28
    Zatím největší možnost Poruby v utkání. Halata unikl Koblížkovi a ocitl se sám před Hanáčkem. Toho ale nepřekonal, domácí brankář proti střele do horní části klece vytáhl zákrok lapačkou. Hosté ještě reklamovali, že Halata byl při zakončení nedovoleně atakován, rozhodčí ovšem trestné střílení pískat nebude.
     
    17:39
    Další slibná šance Poruby. Elze mohl na hranici levého kruhu dorážet do volné části branky, Hanáček se ovšem natáhl betonem a puk vyrazil. Opět výborný zákrok brankáře Zubrů.
     
    18:31
    Hosté nyní nemohli hrát, protože ale útočné pásmo neopustili a do hry se zapojili, čárový rozhodčí jim píská ofsajd. Stejná situace se po chvíli opakuje.
     
    18:39
    Hradil po buly ve středním pásmu projel do střelecké pozice, Slíž zakročil lapačkou a hra se opět přerušuje.
     
    19:02
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    19:04
    Švejda se kličkou u útočné modré čáry zbavil bránícího Ludvíka a najížděl si více doleva. Hostující bek jej však dostihl a nedovolil mu vystřelit. Slíž ale do práce nakonec přece jen musel, pokus z levé strany v pokleku zachytil.
     
    19:42
    Osmnáct sekund před sirénou se píská zakázané uvolnění Poruby.
     
    19:59
    Se sirénou ještě přichází nebezpečná střela Štíbra, po které se Slíž natahoval betonem. Zasahovat ovšem nakonec nemusel, kotouč byl obráncem Poruby ztečován mimo branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi juniorkami Přerova a Poruby je u konce. Domácí Zubři po ní vedou 2:0, když se z dorážky trefil Michal Šilhavý a v početní převaze Adam Holík. Ostravané měli možnosti ke snížení, Hanáčka v brance Hanáků ovšem překonat nedokázali. Druhá třetina začne zhruba v 16:44.
     
    Oba týmy se vracejí na led, za malou chvíli začne druhá třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Úvodní buly druhé části vyhráli domácí.
     
    20:19
    První vyhození kotouče od zadního mantinelu pryč z obranné třetiny ještě hostům nevyšlo, to druhé ale už ano.
     
    20:50
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Fišara – 2 min., podrážení).
     
    21:05
    Poruba vyhrála buly v obranném pásmu a po vyhození se dral za pukem Prokeš, u mantinelu jej ovšem zastavil vracející se Gréč.
     
    21:43
    Zubři se usadili v útočném pásmu, Štíbrův pokus byl ale ztečován a Slíž tak zasahovat nemusel.
     
    22:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si podruhé v krátkém časově sledu vytvořili přesilovkový „zámek" a ten tentokrát znamená třetí gól v síti Slíže. Po pokusu Gréče od pravého mantinelu se přesnou tečí z předbrankového prostoru prosazuje PATRIK KLENIAR. Asistence: Matyáš Gréč a Michal Šilhavý.
     
    22:58
    Domácí sice vyhodili kotouč jen na zakázané uvolnění, po buly v obranné třetině se ale dokázali rychle osvobodit.
     
    23:19
    Pomalá přihrávka Šilhavého prošla kolem vkleče klouzajícího hráče Poruby až ke Kleniarovi, který lehce z levé strany zamířil do hrudního koše klečícího Slíže.
     
    23:58
    Němec sice u hrazení vkleče nezastavil průnik soupeře, vážné ohrožení pro branku Hanáčka to ovšem nakonec neznamenalo. Následné zakázané uvolnění Přerova sudí odvolává, buly se tak uskuteční ve středovém kruhu.
     
    24:46
    Gréč si v rohu obranného pásma poradil s Halatou, dalekonosný pokus Hradila poté vyrazil mimo branku betonem Slíž. Ten pokryl také zakončení od modré čáry, které vyprodukoval zřejmě Billa.
     
    25:32
    Hosté obsadili útočné pásmo, ovšem nahrávku z rohu kluziště si dojíždějící Buršík pohlídal tak, že kotouč ukryl do své moci pozorný Hanáček.
     
    25:43
    Kolařík odehrál puk ze střední třetiny za bránu Slíže, Poruba musí začínat zase takzvaně od píky.
     
    26:20
    Slížovi se nyní příliš nepovedlo odehrát kotouč hokejkou, čehož chtěl využít dojíždějící Šilhavý. Zblízka nicméně zakončil mimo levou tyč hostující brány. V podstatě za stejné pozice poté nadvakrát zakončoval Fencl, ani on ale nebyl úspěšný.
     
    27:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo. Buršík napodruhé prostrčil kotouč u modré čáry na Hyžu. Ten pronikl před Slíže a nejprve jej nepřekonal. Porubský gólman ale puk v lapačce neudržel a pohotový PATRIK HYŽA ho zblízka dopravil za brankovou čáru. Zřejmě i za přisnění Štíbra. Asistence: Miroslav Štíbr a David Buršík.
     
    27:18
    Poruba reaguje střídáním brankářů, místo Slíže nastupuje Pawlas.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Buršík – 2 min., krosček).
     
    28:08
    Poruba nyní byla blízko snížení, i za přispění faulu domácích se jí však Hanáčka zblízka překonat nepovedlo. Navzdory tomu, že kotouč se pohyboval nebezpečně blízko brankové čáry. Hosté si alespoň zahrají přesilovku – první v zápase.
     
    29:25
    Barčákova střela z prostoru nad kruhy proletěla nad horní tyčí domácí klece.
     
    30:08
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    31:35
    Pawlas pokryl dvě dalekonosné střely z pravé strany. Poté zasáhl také proti pokusu Kleniara z levé strany, kotouč zastavil na své hrudi.
     
    32:23
    Před branku Poruby projel Kleniar a roztáhl si Pawlase, puk za jeho záda nicméně nedostal. Skórovat se vzápětí nepodařilo ani dojíždějícímu obránci Němcovi. Pawlas s rozštěpem na brankové čáře náporu Zubrů odolal.
     
    33:06
    Zakončení letící z levé strany pokryl u bližší tyčky pozorný Hanáček.
     
    33:35
    Dobrý manévr předvedl Barčák, který si kličkou najel z pravé strany do středu hřiště. Jeho pokus směřující do pravého horního rohu přerovské klece vytěsnil vyrážečkou mimo tři tyče Hanáček, který měl na celou situaci vcelku komfortní výhled.
     
    34:52
    Hru přerušuje zákrokem lapačkou Hanáček, buly v útočném pásmu Poruby.
     
    35:37
    U pravé tyče se ke střele „vymotal" Plevka, klečícího Hanáčka ale zakončením po ledě nepřekonal. Domácí gólman zakročil pravým betonem.
     
    35:56
    Dobrá možnost i na druhé straně kluziště. Sám před Pawlasem se zjevil Štíbr, ale ani nadvakrát jej neprostřelil. Hostující brankář si proti střele bekhendem a následné dorážce připsal dva kvalitní zákroky.
     
    37:07
    Na útočné modré čáře si o přihrávku hlasitě klepal hokejkou o led Žák, který by šel sám na bránu. Spoluhráč ale jeho signál nevyslyšel a Porubští šli střídat.
     
    37:40
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Macias – 2 min., podrážení).
     
    38:03
    Nad pravým kruhem vystřelil Kleniar, ale hosté jeho pokus zablokovali. Proti další možnosti Kleniara pak zasáhl přesunující se Slíž.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:42
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    39:52
    Zakázané uvolnění Poruby.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhé dějství zápasu je minulostí. Přerov v něm stejně jako v první třetině dvakrát skóroval, když se v přesilovce trefil Patrik Kleniar a po něm při hře v pěti další Patrik – Hyža. Poruba zareagovala střídáním brankářů, dvojku Pawlase zatím Zubři nepřelstili. Třetí perioda začne zhruba v 17:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Úvodní buly třetí části vyhráli domácí.
     
    40:27
    Z prostoru kousek od modré čáry to zkusil Hanák, Pawlas zakročil vyrážečkou.
     
    41:15
    Zubří pětice už byla na ledě dlouho, proto jen tak vyhodila puk ze středního pásma za hostující bránu.
     
    41:34
    Na ledě zůstává ležet jeden z hráčů Poruby a rozhodčí přerušuje hru.
     
    41:34
    Jednalo se o útočníka Plevku, který v doprovodu dvou spoluhráčů putuje na střídačku. Snad bude v pořádku.
     
    42:01
    Sudí píská přihrávku rukou, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    42:33
    Halata překonal střední pásmo, jeho průnik ovšem za útočnou modrou čárou zastavil zády další z hráčů Poruby.
     
    43:23
    Fencl s Hradilem se snažili vymyslet něco kloudného v útočném pásmu, úspěšní ale nebyli.
     
    43:37
    Daleko lépe si počínal obránce Holík, který si najel na pravý kruh. Pawlas měl co dělat, aby mu puk nevypadl zpod betonů zpátky do hry. Ošemetný pokus Holíka si nicméně nakonec zvládl pohlídat.
     
    44:05
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Billa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:11
    Zubři krátce po buly v obranném pásmu vyhazují puk až na opačný konec hřiště.
     
    44:32
    A další přerovské vyhození.
     
    44:55
    Gréč a Šilhavý nyní sice nedokázali dostat kotouč pryč z obranné třetiny, po dobré práci Holíka se nicméně hosté ocitli v ofsajdu.
     
    45:42
    Pravděpodobně Siekierka tečoval pokus obránce Poruby od modré čáry nad přerovskou klec.
     
    46:08
    Jeden z bránících hráčů Zubrů si u obranné modré čáry připsal dobrý blok, kterým svůj tým osvobodil.
     
    46:08
    Sotva jedna přesilovka Poruby skončila, druhá začne.
     
    46:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., krosček).
     
    47:03
    Zubři vyhráli souboj o puk u levého mantinelu a vyhodili do útočného pásma.
     
    47:32
    O další vyhození domácího celku se postaral obránce Holík.
     
    47:47
    Porubě se nedaří vytvořit si tlak v útočném pásmu, Přerov ji nyní nepustil přes útočnou modrou čáru.
     
    48:08
    Přerov hraje v plném počtu.
     
    48:15
    Zakázané uvolnění Hanáků.
     
    48:26
    Hradil se ve středním pásmu u levého mantinelu prodral přes soupeře, který ztratil stabilitu. Poté si nabruslil do prostoru mezi kruhy, střelou tahem ale branku Pawlase minul.
     
    49:21
    Velkou šanci měl nyní, tuším, Mašek. Ten se dostal sám před Pawlase a pokusem po ledě chtěl dostat kotouč do brány. Zakončení do protipohybu hostujícího brankáře mu nicméně nevyšlo, přesouvající se Pawlas betonem stačil srazit kotouč vedle brány.
     
    50:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Dinmukhammed – 2 min., krosček).
     
    50:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (hráčská lavice – 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Siekierka.
     
    50:59
    Pawlas si připisuje další dobré zákroky. Nejprve u levé tyče zastavil Hradilem tečovaný pokus Gréče. Následně zasáhl proti tvrdému projektilu Gréče a střele Fencla z prostoru nad kruhy.
     
    51:47
    Hosté se při dvojnásobném oslabení dokázali osvobodit, Zubři už jsou ale znovu v útočném pásmu.
     
    52:08
    Nad levým kruhem tentokrát zakončil Němec, Pawlas schoval puk do své lapačky.
     
    52:23
    S koncem přesilové hry pět na tři vystřelil z pravého kruhu Kleniar, Pawlas si puk našel a schoval ho na hrudi.
     
    52:23
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    52:44
    Po buly v útočném pásmu vystřelil zřejmě Němec, Pawlas vyrazil.
     
    53:12
    Velká šance hostů. Ti jeli dva na nikoho, přesouvající se Hanáček ale zakončení Plevky k pravé tyči dokázal betonem zneškodnit!
     
    53:37
    Před bránu pronikal na druhé straně zleva Fencl, jeho přihrávku vytěsnil Pawlas betony mimo dosah Přerovanů.
     
    54:13
    Zakázané uvolnění Poruby.
     
    54:16
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, rána Billy byla zastavena hostujícími hráči.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Barčák – 2 min., krosček).
     
    55:16
    Kleniar u útočné modré čáry přišel o kotouč, brejk dvou proti jednomu se ale Slezanům nepovedl. Alespoň však mohou ušetřit cenné vteřinky.
     
    56:04
    Z obranného pásma projel až do šance Hradil. Jeho prudkou střelu Pawlas vyrazil před sebe a poté si poradil i s dorážkou přerovského útočníka.
     
    56:17
    Přízemní pokus vyslal zblízka Štíbr, Pawlas ale zasahuje betonem. Následná dorážka Fencla prostor mezi třemi tyčemi minula.
     
    56:58
    Obrovskou šanci měl nyní Buršík, zblízka ale kotouč mimo dosah Pawlase neposlal. Následně se píská Buršíkovo postavení v brankovišti.
     
    57:19
    Hosté už jsou kompletní.
     
    57:32
    Z levé strany vystřelil najetý Buršík, Pawlas pravým ramenem přizvedl puk nad úroveň horní tyče své branky.
     
    58:06
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:21
    Halata procpal puk na Plevku, ten ovšem nezakončil.
     
    58:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté s nulou v kolonce vstřelených branek z Přerova neodcestují. Pokusem po ledě z pravé strany se prosadil MATĚJ HALATA, jenž našel volné místo pod betonem přesouvajícího se Hanáčka. Asistence: Isin Dinmukhammed a Jakub Plevka.
     
    59:50
    Bekhendem mohl Hanáčka ještě překonat Mikula, domácí brankář ale zasáhl vyrážečkou a zamezil tak dalšímu gólu ve své síti.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce. Přerov další góly ve třetí třetině nepřidal, i když šancí k tomu měl víc než dost. Kvalitním výkonem se prezentoval střídající brankář Poruby Pawlas. Ostravané těsně před koncem duelu kosmeticky upravili skóre, Hanáčka prostřelil Matěj Halata. Zubři tak vítězí 4:1.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (18:07:06)
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 12. Šilhavý (Kleniar, Hanák), 15. Holík (Gréč, Hradil), 23. Kleniar (Gréč, Šilhavý), 28. Hyža (Štíbr, Buršík) – 59. Halata (Dinmukhammed, Plevka)


    HC ZUBR Přerov: Hanáček (Žurek) – Gréč, Holík, Hanák (C), Koblížek, Němec, Pekr, Billa – Fencl, Kolařík (A), Mašek, Šilhavý, Hyža, Štíbr (A), Švejda, Hradil, Buršík, Kleniar
    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (28. Pawlas) – Fišara, Macias, Kelnar, Topolanský (C), Dinmukhammed, Ludvík – Barčák, Mikula, Halata (A), Prokeš, Plevka, Koudelný, Siekierka, Žák, Elze

    Rozhodčí: Blaha – Bezděk, Přecechtěl

    Diváci: 218
    thejrc.org