Kobra – Písek 4:3 (po pr.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 2:1 (2:1 po s.n.)
Kralupy n. Vltavou – Chrudim 4:2 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 0:3 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 03.10.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    58:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté s nulou v kolonce vstřelených branek z Přerova neodcestují. Pokusem po ledě z pravé strany se prosadil MATĚJ HALATA, jenž našel volné místo pod betonem přesouvajícího se Hanáčka. Asistence: Isin Dinmukhammed a Jakub Plevka.
     
    27:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo. Buršík napodruhé prostrčil kotouč u modré čáry na Hyžu. Ten pronikl před Slíže a nejprve jej nepřekonal. Porubský gólman ale puk v lapačce neudržel a pohotový PATRIK HYŽA ho zblízka dopravil za brankovou čáru. Zřejmě i za přisnění Štíbra. Asistence: Miroslav Štíbr a David Buršík.
     
    22:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si podruhé v krátkém časově sledu vytvořili přesilovkový „zámek" a ten tentokrát znamená třetí gól v síti Slíže. Po pokusu Gréče od pravého mantinelu se přesnou tečí z předbrankového prostoru prosazuje PATRIK KLENIAR. Asistence: Matyáš Gréč a Michal Šilhavý.
     
    14:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci využívají přesilovku. ADAM HOLÍK obdržel přihrávku od kolegy z obrany Gréče a na pravém kruhu si počkal na pohyb Slíže na opačnou stranu. Pokusem směřujícím mimo beton porubského brankáře poté rozvlnil síť a zapříčinil, že se Koudelný vrátí z trestné lavice o 45 sekund dříve. Asistence: Matyáš Gréč a Radim Hradil.
     
    11:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se ujímají vedení. Hanák našel z pravé strany volného Kleniara, který si najel hlouběji mezi kruhy a vystřelil. Slíž sice pravou rukou vyrazil puk před sebe, na dorážku dojíždějícího MICHALA ŠILHAVÉHO ale stačit nemohl. Přerovský útočník dorážel do odkryté brány. Asistence: Patrik Kleniar a Tomáš Hanák.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 12. Šilhavý (Kleniar, Hanák), 15. Holík (Gréč, Hradil), 23. Kleniar (Gréč, Šilhavý), 28. Hyža (Štíbr, Buršík) – 59. Halata (Dinmukhammed, Plevka)


    HC ZUBR Přerov: Hanáček (Žurek) – Gréč, Holík, Hanák (C), Koblížek, Němec, Pekr, Billa – Fencl, Kolařík (A), Mašek, Šilhavý, Hyža, Štíbr (A), Švejda, Hradil, Buršík, Kleniar
    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (28. Pawlas) – Fišara, Macias, Kelnar, Topolanský (C), Dinmukhammed, Ludvík – Barčák, Mikula, Halata (A), Prokeš, Plevka, Koudelný, Siekierka, Žák, Elze

    Rozhodčí: Blaha – Bezděk, Přecechtěl

    Diváci: 218
    thejrc.org