Chomutov – Klášterec nO 14:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
14:2 (4:1, 4:1, 6:0)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Neděle 03.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 3. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a zase někdy u hokeje na počtěnou. (18:32:08)
     
    Je dobojováno. Velký favorit utkání, ale i celé Krajské ligy jasně přehrál i svého třetího soupeře. Piráti svého soupeře zasypali čtrnácti góly a jsou po třech zápasech stoprocentní.

    Piráti Chomutov – HC Klášterec nad Ohří 14:2 (4:1, 4:1, 6:0)
    8. Freiberg (Kostourek, Žižka), 9. Rindoš (Chlouba, Kůs), 10. Rindoš, 16. Huňady (Hartman), 24. Chlouba (Rindoš), 25. Chrpa (Mála), 28. Huňady (Kostourek, Mála), 31. Chrpa (Mála, Kuncl), 41. Chlouba (Charousek, Bártek), 47. Řezníček (Freiberg, Kostourek), 48. Huňady (Mála, Chrpa), 54. Kůs (Bártek, Rindoš), 55. Kostourek (Hartman), 58. Žižka (Řezníček, Kostourek) – 6. Dejmek (Týr), 26. Kulich (Tenkáč, Toman).
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Vít Procházka dostával přihrávku do ofsajdu, ale i tak svůj pohyb již nezastavil. V posledních vteřinách dnešního utkání se vhazuje ještě ve střední třetině.
     
    59:02
    Na startu poslední minuty utkání to dvakrát zkoušel junior Cestr, ale ani jedna jeho střela od modré čáry se mezi tři tyče nedostala.
     
    58:22
    Roman Chlouba přihrávkou zpoza branky hledal Tomáše Klapku, který zakončoval na první tyčku. Puk se mu ale do branky nakonec nepvoedlo dostat.
     
    57:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti hráli přesilovou hru a velice rychle ji využili. MICHAL ŽIŽKA dostal přihrávku zpoza branky mezi kruhy, kde hned plácl do kotouče a přidal již čtrnáctý domácí gól v utkání. Asistence: Radim Řezníček a Milan Kostourek.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Jaroslav Hartman.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Jiří Vlastník – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Kuncl – 2 min., hrubost).
     
    57:02
    Hned po vhazování se do sebe pustili Miroslav Kuncl a Jiří Vlastník. Hostující hráč pak pokřikoval na všechny strany a velice aktivně na něj koukal obrovitý Petr Freiberg.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 505 diváků.
     
    56:53
    Velmi povedená akce hostujícího Jiřího Vlastníka! Hráč Tygrů se po stahovačce dostal přes posledního bránícího hráče a zakončoval do vzdálenější šibenice, ale trefil jen spojnici břevna a tyčky! Tato akce si zasloužila gól...
     
    55:30
    Piráti to nyní neuvěřitelně přehráli. Domácí celek si už dělá na ledě co chce. Trojice hráčů před brankou to překombinovala a do útoku jde Klášterec.
     
    54:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také MILAN KOSTOUREK se dnes ještě neprosadil, a tak to nyní napravil a ke třem asistencím přidal gól. Domácí osmaosmdesátka zakončovala na pravém kruhu do prázdné branky poté, co Hrdina vyrazil puk jen před sebe. Asistence: Martin Hartman.
     
    53:25
    Za cenu zakázaného uvolnění se osvobodili Tygři. Šest a půl minut před koncem utkání se bude vhazovat u branky Petra Hrdiny.
     
    53:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se dnes za Piráty prosazuje také dvorní nahrávač a hráč, co většinou tvoří hru. JAROSLAV KŮS dostal nabito na pravý kruh, odkud se z voleje trefil přímo do bližší šibenice. Asistence: Robert Bártek a Josef Rindoš.
     
    52:56
    Klášterec nad Ohří se pokoušel dostat do útočné třetiny, ale nahození z obrany nikdo nezachytil, a tak se píská další zakázané uvolnění.
     
    52:07
    Šilar teď připravil gólovku pro Freiberga, ale ten z prostoru mezi kruhy zakončoval jen vedle branky.
     
    51:38
    Tygři se po delší době chtěli dostat do útočné třetiny, ale zastavil je u střídaček ofsajd. Pokračovat se bude vhazováním ve středním pásmu.
     
    50:45
    K Františkovi Málovi se nyní odrazil puk, když byl u levé tyčky. Domácí borec plácl do kotouče, ale ten skončil nad brankou Hrdiny.
     
    49:48
    Piráti jsou při chuti a obrana Tygrů jen přihlíží. Petr Hrdina v brance Klášterce nyní tak trochu dostál svému příjmení a několik zajímavých šancí pochytal.
     
    48:37
    Ladislav Dejmek prošel podél levého mantinelu a u levého kruhu se odhodlal k obrovské bombě. Puk skončil na helmě brankáře Hanuljaka.
     
    47:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dnešní utkání má první hattrick! František Mála pěkně našel PATRIKA HUŇADYHO u modré čáry, který hned zakončoval a nyní Petr Hrdina úplně čisté svědomí mít nebude. Chytat se to určitě dalo. Asistence: František Mála a Jakub Chrpa.
     
    47:35
    Miroslav Hanuljak zachytil nahazovaný kotouč, který letěl vysoko, do své lapačky. Nakonec ani nerozehrál, protože byl pod tlakem hostů.
     
    47:10
    Robert Bártek si nyní sjel od levého kruhu až do střelecké pozice a měl před sebou úplně volný prostor. Petr Hrdina si ale připsal další solidní zákrok!
     
    46:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ale nyní to RADIM ŘEZNÍČEK udělal vskutku parádně. Chomutovský útočník dostal přihrávku k pravé tyčce a šel do kličky na tu vzdálenější. Pohyb se mu povedl a v kabině dnes zaplatí o něco více. Asistence: Petr Freiberg a Milan Kostourek.
     
    46:10
    Milan Kostourek nyní ujel všem a hnal se sám na branku. Nikdo z hráčů ale asi nechce dát desátý gól. Hrdina jeho ránu parádně vyrazil do ochranné sítě!
     
    45:35
    František Mála dostal nabito mezi kruhy a tvrdě zakončoval po ledě. Petr Hrdina byl ovšem připraven a puk schoval mezi svými betony.
     
    45:04
    Mála se krásně prokličkoval a do prázdné branky přihrával na Chrpu, který ovšem nezakončil na dlouhou hokejku. Nakonec přišla rána od modré čáry od stejného hráče, ale Hrdina puk chytil.
     
    44:47
    Domácí v plném počtu.
     
    44:20
    V oslabení ujel Jaroslav Kůs, který před brankou hledal najíždějícího si Šilara ale ten na jeho přihrávku nakonec nedosáhl.
     
    43:54
    Dvougólový střelec utkání za pomoci spoluhráčů a v předklonu opustil ledovou plochu a usedl za pomoci ošetřovatelky na střídačku. Vhazuje se po levici Hanuljaka.
     
    43:54
    Po minutě byla zastavena hra v útočné třetině Tygrů. Jeden z domácích hráčů leží na ledě a nezvedá se. Vypadá to na Josefa Rindoše.
     
    43:31
    Martin Strunz se dostal ke střeleckému pokusu na pravém kruhu, ale jeho rána nakonec skončila na pozorném Hanuljakovi.
     
    42:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., napadení).
     
    42:20
    Domácí jsou opět v útoku a pokouší se přidat desátý gól v zápase. Nyní si ale na levé straně najeli do ofsajdu a pokračovat se bude vhazováním.
     
    40:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROMAN CHLOUBA zlomil smůlu ze druhé třetiny a stává se již čtvrtým dvougólovým střelcem v utkání. Kamil Charousek jej povedenou žabičkou našel na Chlouba svižným zakončením skóroval! Asistence: Kamil Charousek a Robert Bártek.
     
    40:17
    Hned po vhazování a přejetí modré čáry se dostal ke střeleckému pokusu Lukáš Tenkač, ale Hanuljak vyrážečkou zakročil. Piráti následně vyhodili na icing.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Klášterec nad Ohří: ze hřiště odchází Jiří Tichý, přichází Petr Hrdina.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina skončila stavem 4:1 pro domácí celek. Piráti byli od prvních minut lepším celkem a bylo jen otázkou času, kdy a kolik branek nasází. Chomutov dal již osm gólů, ale to jen díky brankáři Tichému, který předvádí opravdu úžasný výkon.

    Třetí třetina začne v 17:47

    Po druhé třetině:
    Piráti Chomutov – HC Klášterec nad Ohří 8:2 (4:1, 4:1, -:-)
    Branky:
    8. Freiberg (Kostourek, Žižka), 9. Rindoš (Chlouba, Kůs), 10. Rindoš, 16. Huňady (Hartman), 24. Chlouba (Rindoš), 25. Chrpa (Mála), 28. Huňady (Kostourek, Mála), 31. Chrpa (Mála, Kuncl) – 6. Dejmek (Týr), 26. Kulich (Tenkáč, Toman).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Další tutovka pro domácí celek, která zůstala nevyužita. Jiří Tichý v posledních sedmi minutách chytil asi osm gólů! Kůs nyní našel u pravé tyčky Chloubu, jenž nakonec trefil brankovou konstrukci!
     
    39:01
    Chomutov je opět nastěhován před brankou Klášterce a hostující obranu včetně brankáře zasypává velkým počtem střeleckých pokusů.
     
    37:47
    Další útok se domácímu celku nevyvedl a píská se icing. Vhazovat se tak bude po dlouhé době před Miroslavem Hanuljakem.
     
    37:16
    Hosté v plném počtu.
     
    37:00
    Jiří Tichý naprosto neuvěřitelně čaruje a už dnes chytil dalších minimálně pět gólů! Další dva Piráti si na něm v přesilovce vylámali zuby!
     
    36:05
    Jaroslav Kůs nabral rychlost a u pravé tyčky našel úplně volného Chloubu, který před sebou měl prázdnou klec. Tu ale trestuhodně netrefil!
     
    35:41
    Roman Chlouba následně dostal přihrávku k pravé tyčce, kde byl sám a stačilo mu jen přehodit beton brankáře. Jiří Tichý se ale předvedl krásným zákrokem!
     
    35:24
    Jaroslav Kůs zakončoval z pravé strany do betonu a Freiberg chtěl dorážet, ale na kotouč nakonec nedosáhl. Klášterec vyhodil.
     
    35:16
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Miroslav Koblitz – 2 min., podrážení).
     
    35:09
    Domácí v plném počtu.
     
    33:48
    Kostourek s Řezníčkem ujeli v oslabení a druhý jmenovaný zakončoval. Přes bránícího hráče se mu ale Tichého v brance ohrozit nepovedlo.
     
    33:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Kuncl – 2 min., držení).
     
    32:21
    Piráti se nyní dostali do ofsajdu a hra bude pokračovat po komerční pauze. Vhazovat se bude ve středu ledové plochy za stavu 8:2 pro domácí.
     
    31:38
    Piráti opět zamkli svého soupeře ve třetině a měli velký tlak. Do střelecké pozice se ale nikdo nedostal, Klášterec po dlouhé době nakonec vyhodil kotouč.
     
    30:07
    Oddechový čas pro hosty.
     
    30:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na úplném startu druhé poloviny utkání dostal přihrávku před branku JAKUB CHRPA, který chtěl udělat kličku, ale kotouč se mu od hokejky odlepil a skončil v brance. Josef Tichý nemá čisté svědomí. Asistence: František Mála a Miroslav Kuncl.
     
    29:40
    Roman Chlouba připravil střeleckou pozici pro Tomáše Klapku, ale tomu moc nesedla a odrazila se od bránícího hráče.
     
    28:44
    Domácí se nyní nedomluvili. Přihrávka Charouska nebyla přesná a píská se snad první domácí icing v utkání.
     
    28:27
    Vojtěch Bárta se dostal skrz obranu do útoku a zakončoval. Jeho rána šla jen do rukavice připraveného Miroslava Hanuljaka, který spustil komerční přestávku.
     
    27:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesto domácí celek využívá svou první přesilovku v utkání a vede již 7:2. Přihrávku zpoza branky přímo na hokejku dostal PATRIK HUŇADY, jenž z první nedal jedinou šanci Tichému. Asistence: Milan Kostourek a František Mála.
     
    27:10
    Přesilovka Pirátů nicméně pokračuje. Miroslav Kuncl svižně střílel od modré čáry a spíše čekal na teč spoluhráčů. Puk skončil v rukavici Tichého.
     
    26:43
    Vít Procházka v oslabení najel do brankáře Hanuljaka, který se po něm ohnal společně s obráncem Charouskem. Vylučovat se nakonec nebude na žádné straně.
     
    26:23
    Piráti sehráli přesilovku přihrávkou na Petra Freiberga, který se mezi kruhy dostal ke střele. Domácí útočník ale trefil jen prvního hráče před sebou.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Martin Strunz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:31
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hodně nečekaně se vzápětí prosazuje také Klášterec. Nahození od levého mantinelu Hanuljak hokejkou vyrazil, ale jen do útočníka před sebou, který dal jeden z nejlepších gólů své kariéry. Střelec nakonec je JAROSLAV KULICH. Asistence: Lukáš Tenkáč a Josef Toman.
     
    24:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov dává další branku a už vede o pět fíků. František Mála nyní připravil gól pro JAKUBA CHRPU, jakoby jeho skryté jméno bylo Connor McDavid. Střelec jen zakončoval do prázdné klece. Asistence: František Mála.
     
    24:15
    Následně se domácí dostali do další střelecké pozice a Tygři raději vyhodili černou gumu na zakázané uvolnění.
     
    23:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    V Chomutově odbila pátá a Novák leze po jabloni. ROMAN CHLOUBA dostal přihrávku do útoku, na levém kruhu obešel obránce a střelou na první tyčku tak trochu nachytal Tichého na hruškách. Asistence: Josef Rindoš.
     
    23:20
    Hned po vhazování to zkusil obránce Charousek, ale jeho rána šla vysoko nad branku a Tichý máchnutím lapačky schoval všechno potřebné.
     
    23:14
    Tygři se poté uvolnili vyhozením přes všechny čáry. Za pár sekund budou ale muset být opět v pozoru, vhazuje se po pravici Jiřího Tichého.
     
    22:50
    Domácí byli hodně aktivní v útočném pásmu, ale pátou branku se jim vstřelit nepovedlo. Tygři se nakonec osvobodili vyhozením kotouče z pásma.
     
    21:45
    Martin Hartman měl na hokejce tutovku! Parádní přihrávku dostal zpoza branky, ale zakončoval jen do připraveného Tichého v brance!
     
    21:15
    Klášterec se dostal do útočné třetiny a celou akci zakončil Daniel Týr pokusem od modré čáry. Kotouč neletěl moc rychle a skončil v rukavici Hanuljaka.
     
    20:23
    Druhou část rozjel Bártek, který nahazoval na branku Tichého. Ten puk zachytil a zpracoval jej pro spoluhráče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči jsou zpátky na ledové ploše. Druhá třetina může začít!
     
    Je za námi první třetina třetího kola Krajské ligy Ústeckého kraje mezi Chomutovem a Kláštercem. Tygři vstoupili do utkání aktivně a brzy vedli. Po této brance ale dominovali domácí, kteří mohli dát mnohem více branek než čtyři.

    Druhá třetina začne přibližně v 16:51.

    Po první třetině:
    Piráti Chomutov – HC Klášterec nad Ohří 4:1
    Branky: 8. Freiberg (Kostourek, Žižka), 9. Rindoš (Chlouba, Kůs), 10. Rindoš, 16. Huňady (Hartman) – 6. Dejmek (Týr).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Nyní se Roman Chlouba zjevil sám mezi kruhy a poslal dělovku na branku Klášterce. Jeho tvrdá rána ovšem skončila na zadním mantinelu a skóre se nemění ani nyní!
     
    18:52
    Roman Chlouba se uvolnil přes posledního obránce a v blízkosti brankáře zakončoval bekhendem. Ten si ale ramenem poradil.
     
    18:32
    Domácí fanoušci byli ještě natěšení, ale Radim Řezníček jel na branku sám po postavení v ofsajdu. Pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    17:59
    František Mála se rychle rozjel a těsně před brankou párkrát zamíchal pukem. Nakonec z toho bylo zakončení bekhendem, ale Tichého beton byl na místě!
     
    17:59
    Aktuálně se zotavoval ze zákroku brankář Jiří Tichý a nyní se ještě upravuje branka. Černé kůly pod tyčemi jsou lehce poničené po posledním ataku.
     
    17:59
    František Mála parádně ujel hostující obraně, ale těsně před brankou byl nakonec faulován. Sudí zkřížil ruce a ukazuje trestné střílení!
     
    16:48
    Miroslav Kuncl nyní dostal přihrávku do stoprocentní šance. Domácí bek byl sám před Tichým, ale nakonec nechal kotouč za sebou a nezakončil.
     
    16:06
    Klášterečtí nahodili puk do útoku a ten se od zadního mantinelu odrazil před branku. Jeden z hráčů následně trefil tyčku domácí branky!
     
    15:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dělovka Martina Hartmana od modré čáry se odrazila od brankové konstrukce. PATRIK HUŇADY přispěchal s dorážkou a navýšil vedení domácího celku na 4:1! Asistence: Martin Hartman.
     
    14:48
    František Mála našel přihrávkou zpoza branky Jakuba Chrpu, který stál u levé tyčky. Jiří Tichý ale jeho ránu mezi betony zachytil a připsal si další dobrý zákrok!
     
    14:12
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    12:59
    Na druhé straně byl sám před Hanuljakem Jiří Vlastník, který po kličce zakončoval na zadní tyčku, ale domácí jednička jej vychytala!
     
    12:26
    Martin Hartman si parádně vyměnil kotouč s Kostourkem a střílel od levého mantinelu na branku. Tichý ale parádně zakročil.
     
    12:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Šilar – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Ondřej Koblitz – 2 min., podrážení).
     
    12:04
    Další útočná akce domácích byla ukončena ofsajdem. Vhazovat se bude po uplynutí druhé komerční přestávky.
     
    11:36
    V další střelecké pozici byl na levém kruhu Jakub Chrpa, ale tomu se další gól Chomutova přidat nepovedlo. Střílel jen do dobře postaveného Tichého.
     
    10:30
    Nyní si šel stejný hráč pro hattrick, ale jeho zakončení bekhendem u pravé tyčky skončilo jen na boční síti!
     
    09:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský odchovanec JOSEF RINDOŠ, který minulý rok hrál Chance ligu, prošel skrz bránící hráče jako nůž máslem a se štěstím prostřelil hostujícího brankáře Tichého. Bez asistence.
     
    09:19
    V další střelecké pozici byl Martin Videv, který se zjevil mezi kruhy osamocený. Miroslav Hanuljak ale hostujícího útočníka vychytal.
     
    09:08
    Piráti si nepřihráli ideálně a Vít Procházka unikal podél pravého mantinelu. Nakonec střílel na první tyčku, ale Hanuljak byl pozorný.
     
    08:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Bleskový obrat Pirátů. Hned po vhazování se domácí dostali do útoku a zasypali Tichého salvou puků. Nakonec se ujala dorážka JOSEFA RINDOŠE, který se trefil bekhendově po ledě. Asistence: Roman Chlouba a Jaroslav Kůs.
     
    07:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se ale domácí celek již prosazuje a srovnává velice rychle na 1:1! PETR FREIBERG obdržel přihrávku zpoza branky a svižně zakončil nad ledem. Brankář Tichý se nestihl ani otočit. Asistence: Milan Kostourek a Michal Žižka.
     
    06:55
    Piráti se nastěhovali před branku Tichého, ale do zakončení se nedostali. Tygři zvládli vyhodit až k Hanuljakovi.
     
    05:45
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Nyní se hosté již prosazují, využívají přesilovku a vedou 1:0! LADISLAV DEJMEK dostal parádní přihrávku mezi kruhy, odkud se z první trefil přímo do pravé šibenice. Asistence: Daniel Týr.
     
    05:25
    Ondřej Koblitz poslal první pokus v přesilovce, ale nahozený kotouč skončil jen na betonech pozorného Hanuljaka.
     
    05:10
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radim Řezníček – 2 min., hákování).
     
    04:16
    Patrik Huňady chtěl překvapit hostujícího brankáře Tichého, ale po stahovačce se pokusem z pravého kruhu neprosadil. Puk šel nad branku.
     
    03:37
    Vojtěch Bárta tečoval nahození od modré čáry v brankovišti, ale Hanuljak celou situaci vyřešil zákrokem betony.
     
    03:05
    Za další minutu hry se přerušuje. Domácím nevyšlo obtočení kolem branky a do útoku šli Tygři. Jejich zakončení od mantinelu ale nebylo nikterak nebezpečné.
     
    02:05
    Piráti uklidnili hru a zakombinovali v útočné třetině. Milan Kostourek posílal kotouč do brankoviště, kde ale ke správné teči nedošlo.
     
    01:10
    Domácí pokus o vybojování útočné třetiny skončil icingem, a tak se hra vrací opět před Hanuljaka. Ten bude čelit vhazování po své pravici.
     
    00:49
    První střelecký pokus vyslal na branku Miroslava Hanuljaka hostující Jaroslav Kulich. Ten ale střílel jen do lapačky bývalého extraligového brankáře.
     
    00:12
    Úvodní vhazování vyhrál hostující celek, který se hned podél pravého mantinelu hnal do útoku. Piráti ale první útočnou akci zachytili.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zatímco hostující Klášterec je na ledové ploše již několik minut, domácí hráči se před solidně zaplněné publikum dostávají na ledovou plochu právě nyní.
     
    Krásný den všem fanouškům. Ve třetím kole Krajské ligy mužů Ústeckého kraje se v Chomutově potkají neporažení Piráti a hostující Klášterec nad Ohří. Zápas v ROCKNET ARÉNĚ se hraje od 16:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Klapka, Kuncl, M. Hartman, Žižka, Cestr, Ferbas – Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek – D. Šilar.

    HC Klášterec nad Ohří: Hrdina (Tichý) – Kosina, Blažek, Týr, O. Koblitz, M. Koblitz, Boháč, J. Hartman – Tenkáč, Kanický, Bárta – Strunz, Kulich, Dejmek – Danyo, Vlastník, Procházka – Videv, Prokeš, Toman.

    Rozhodčí: Goltsch – Janíček, Zítka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Freiberg (Kostourek, Žižka), 9. Rindoš (Chlouba, Kůs), 10. Rindoš, 16. Huňady (Hartman), 24. Chlouba (Rindoš), 25. Chrpa (Mála), 28. Huňady (Kostourek, Mála), 31. Chrpa (Mála, Kuncl), 41. Chlouba (Charousek, Bártek), 47. Řezníček (Freiberg, Kostourek), 48. Huňady (Mála, Chrpa), 54. Kůs (Bártek, Rindoš), 55. Kostourek (Hartman), 58. Žižka (Řezníček, Kostourek) – 6. Dejmek (Týr), 26. Kulich (Tenkáč, Toman)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Klapka, Kuncl, M. Hartman, Žižka, Cestr, Ferbas – Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek – D. Šilar.
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Tichý (41. Hrdina) – Kosina, Blažek, Týr, O. Koblitz, M. Koblitz, Boháč, J. Hartman – Tenkáč, Kanický, Bárta – Strunz, Kulich, Dejmek – Danyo, Vlastník, Procházka – Videv, Prokeš, Toman.

    Rozhodčí: Goltsch – Janíček, Zítka

    Diváci: 1 505
    thejrc.org