Liberec – Motor ČB 3:2 (kon.) | Pardubice – Zlín 5:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 05.10.2021, 18:00 • Liberec, Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu předehrávka čtrnáctého kola extraligy, ve kterém změří síly týmy Bílí Tygři Liberec a Motor České Budějovice.
     
    Bílí Tygři Liberec

    Liberečtí hokejisté se zatím nepotýkají s dobrou formou a jdou od porážky k porážce. V tabulce je najdeme na jedenáctém místě se ziskem jedenácti bodů. Naposledy se z výhry radovali 17. září, kdy doma porazili 3:2 Kladno. Od té doby šestkrát v řadě za sebou prohráli a toto prokletí už by rádi prolomili. V posledních třech odehraných duelech nestačili na Třinec, Pardubice a Plzeň. Dnes v domácím prostředí budou chtít uspět proti českobudějovickému Motoru, rozhodně to ale Tygři nebudou mít jednoduché.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Filippi 4+5
    Jakub Klepiš 2+2
    Jaroslav Vlach 2+2
     
    Motor České Budějovice

    Hosté jsou na tom lépe. Nacházejí se v extraligové tabulce na sedmém místě a dosud zapsali šestnáct bodů. Motor měl dvě výhry za sebou, kdy porazil Kometu Brno a Spartu Praha. Naposledy ale na domácím ledě nestačil na Litvínov, jenž po výhře 3:0 prolomil dlouhou šestizápasovou proherní šňůru. Hosté jsou tedy odhodláni tento neúspěch odčinit na ledě tápajících Tygrů. Půjde o zajímavý duel. Prolomí Liberečtí nepříznivou bilanci a vyhrají nebo budou úspěšnější hosté?

    Nejproduktivnější hráči

    Lukáš Pech 2+11
    Milan Gulaš 8+4
    Jindřich Abdul 5+2
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly čtyřikrát a pokaždé se z výhry radoval Liberec. Motor získal pouze jeden bod. Má tedy svému soupeři dnes co vracet.
    Vítěznou radost si Liberec už dlouho neužil. Přijde dnes?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, L. Šmíd (A), Melancon, M. Rosandić, M. Ivan, Derner – Ordoš, Filippi, Birner (A) – M. Zachar, Gríger, J. Vlach – Faško-Rudáš, Klepiš, A. Najman – J. Šír, P. Jelínek (C), Rychlovský – Klapka.

    Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Piskáček (A), Šenkeřík, Bindulis, Percy, Štencel, Vráblík, Štich – Abdul, M. Toman, Valský – J. Ondráček, L. Pech (A), Gulaš (C) – Venkrbec, D. Voženílek, Karabáček – M. Beránek, M. Hanzl, Holec.

    Rozhodčí: Hejduk, Obadal – Rampír, Bohuněk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté se hned po buly ve středovém kruhu dostali do útočného pásma, kde rychle pálil Jindřich Abdul. Ale nakonec Kváču neohrozil.
     
    00:50
    Nyní už to před soupeřovou klecí zkoušeli také Blílí Tygři, střelu Jaroslava Vlacha ale chytil jeho někdejší spoluhráč Dominik Hrachovina. Ten je stále pod menším tlakem.
     
    01:29
    Dlouho se liberečtí Bílí Tygři drželi v útočném pásmu a na Hrachovinu šla další střela, hosté ale tlak domácího týmu ustál a pokouší se po zisku puku projít na druhou stranu.
     
    02:12
    Po chvilce se ale puku zmocnil znovu Liberec, který zakombinoval před Dominikem Hrachovinou, ten však mohl být v klidu, střelu Marka Zachara z pravé strany pokryl levým betonem.
     
    02:37
    Odražený kotouč si našel Martin Hanzl, nakonec však střílející Jan Piskáček z prostoru mezi kruhy Petra Kváču neprostřelil.
     
    03:41
    Jaroslav Vlach potáhl puk do útočného pásma, ten si u zadního mantinelu našel Dávid Gríger, avšak proti Dominiku Hrachovinovi neuspěl.
     
    04:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Marek Zachar – 2 min., podrážení).
     
    04:19
    Dobrý tlak Liberce je u konce, Marek Zachar fauloval soupeře a už sedí na trestné lavici. Hosté se usadili v pásmu Liberce a kombinovali, po chvilce střílel Milan Gulaš, ale Kváča předvedl důležitý zákrok.
     
    04:50
    Velká šance Liberce ve vlastním oslabení. Dva na jednoho jeli Adam Najman s Jakubem Klepišem. Druhý jmenovaný pak dostal přihrávku a nebezpečnou střelou z levé strany ohrozil Hrachovinu, který ale nakonec neinkasuje!
     
    05:51
    Hosté už jsou zase před brankou Petra Kváči, mají dobrý pohyb a snaží se otevřít skóre. Ale také Petr Kváča je ve svém brankovišti pozorný.
     
    06:00
    Liberec je v plném počtu.
     
    06:48
    Michal Birner neprošel přes Jana Štencela, ovšem domácí kotouč udrželi ještě před brankou Dominika Hrachoviny, příliš dlouho to ale netrvalo. Do akce tak pádí zase Motor.
     
    07:41
    Z vrcholu pravého kruhu se ke střele napřáhl Michal Ivan a jeho ránu pak bezpečně kryje Dominik Hrachovina. Hra je přerušena a následuje první komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před českobudějovickou klecí.
     
    07:47
    T.J. Melancon okamžitě po buly dostal přihrávku na modrou čáru, odkud okamžitě vystřelil. Trefil ale pouze Jakuba Valského, který tak patrně zabrzdil střelu libereckého obránce.
     
    08:25
    Milan Gulaš se zjevil u volného kotouče a poté zblízka střílel na Patrika Kváču, jeho střela ale neměla takovou razanci a nekončí za zády Petra Kváči.
     
    08:49
    Agilní Milan Gulaš si znovu počínal před libereckou brankou nebezpečně, domácí celek ale další nebezpečí zvládl bez úhony a dostává kotouč do neutrální zóny.
     
    09:16
    Nahození od modré čáry z hole Adama Klapky končí jen na Dominiku Hrachovinovi, který raději ukrývá kotouč do lapačky a přerušuje hru. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    10:09
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ladislav Šmíd – 2 min., držení).
     
    10:37
    Dalším vyloučeným hráčem je Ladislav Šmíd a to znamená jediné, druhá přesilová hra pro Motor v tomto utkání. Dokáží ji hosté tentokráte využít?
     
    11:15
    Po zisku puku ho domácí vyhazují až před hostující klec a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    11:55
    Jakub Valský se snažil zblízka zakončit před Kváčou, další někdejší liberecký Bílý Tygr ale nepřesně nezakončil.
     
    12:09
    Liberec je v plném počtu.
     
    12:24
    Další komerční přestávka.
     
    12:43
    Holce zastavila liberecká obrana a dostala puk do středního pásma, tam o něj vznikl souboj, ve kterém byli úspěšnější hosté a ti po vystřídání jdou do další útočné akce před Petra Kváču.
     
    13:31
    Ondřej Vitásek se nebezpečně zjevil před Dominikem Hrachovinou, který se znovu dobře ve svém brankovišti zorientoval a zakročil. Připsal si tak další pozorný zákrok.
     
    14:09
    Další faul libereckého týmu, hosté mají ponechanou výhodu. Tygři jsou zatím v první třetině zbytečně nedisciplinovaní a dávají hostům možnost otevřít skóre utkání.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Faško-Rudáš – 2 min., hákování).
     
    14:48
    Lukáš Pech nad pravým kruhem vyslal tvrdou střelu na libereckou klec, kde byl připravený se zákrokem Petr Kváča. Následně je hra přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    15:00
    Budějovičtí hrají svou přesilovku velmi dobře, opět se dostali do zakončení, tentokráte z levé strany, ovšem střelu Šenkeříka pokryl opět Petr Kváča.
     
    15:32
    Daniel Voženílek dostal před branku Kváči přihrávku a po jeho střele pak znovu domácí zakročili a nedovolili soupeři jít do vedení. Nicméně stále se Motor drží před Kváčou.
     
    16:12
    Martin Faško-Rudáš je na ledové ploše a Liberec je potřetí kompletní a opět neinkasoval.
     
    16:24
    Michal Birner se přihnal do útočného pásma, následovala střela Ladislava Šmída z levého kruhu, která ale zaletěla jen vedle protější tyče.
     
    17:11
    Jindřich Abdul od zadního mantinelu skončil před Petrem Kváčou, ale ten chytá další pokus soupeře.
     
    17:25
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., sekání).
     
    17:25
    Další vyloučený liberecký Bílý Tygr. Jaroslav Vlach se sice zlobil směrem k hlavním sudím, ovšem jeho sekera byla zcela jasná a je tu další zbytečné oslabení.
     
    18:06
    Lukáš Derner převzal puk a okamžitě ho poslal až před hostující branku. Hosté tak jdou do další akce od své branky.
     
    18:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Čtvrtou přesilovou hru už hosté využívají a otevírají účet dnešního duelu. DANIEL VOŽENÍLEK proskočil mezi hráči Liberce a skrze ně pak na pravé straně švihl do puku, který nakonec končí za Kváčou, který to zřejmě vůbec nečekal – 0:1. Asistence: Jindřich Abdul a Stuart Percy.
    18:22 Daniel VOŽENÍLEK - 0:1
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:44
    Liberec to ještě zkoušel před hostující brankou, obrana Motoru ale nedovolila, aby soupeř vyrovnal. Puk nyní mají hráči Motoru a už se nikam neženou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Libercem a Českými Budějovicemi je minulostí. Do něho vstoupili lépe hráči Liberce, kteří měli několikrát tlak před klecí hostů. Ale ten poté utnulo první zbytečné vyloučení Bílých Tygrů a ti se pak zpět do tempa horko těžko dostávali znovu. Navíc následovaly další tři fauly a čtvrtou přesilovou hru už hosté přetavili v úvodní gól. Daniel Voženílek si všiml volného puku u domácí branky a i když u něho byli hráči soupeře i ležící hůl, zakončil nakonec přesně. Domácí tak mají o čem přemýšlet, jejich krize se prohlubuje a nyní mají v zádech manko, které čítá jeden inkasovaný gól. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 18:55.
     
    Střely na branku: 7 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Hned po buly v útočném pásmu pálil od modré čáry Ladislav Šmíd a jeho dělovku pokryl Dominik Hrachovina. Ten hru raději přerušil a vhazuje se před jeho klecí.
     
    20:36
    Další šance Liberce, ta tentokráte končí jen na boční konstrukci Hrachovinovy branky.
     
    21:10
    Petr Kváča nyní vyhodil puk do hlediště a dostane za to dvě minuty za zdržování hry. Další početní výhoda pro Motor.
     
    21:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Kváča – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Tomáš Filippi.
     
    21:55
    Lukáš Pech nyní schytal vyhození puku domácích a inkasoval pukem do obličeje. Hned se dostal na střídačku a je třeba jeho ošetření. Doufejme, že hostující hráč bude v pořádku.
     
    22:09
    Hosté se nastěhovali před branku Liberce, z pravé strany střílel Daniel Voženílek, ale puk byl sražen do rohu. Následovala střela Milana Gulaše, která končí vedle Kváčovy branky.
     
    22:55
    Další závar před domácí brankou, střílel Abdul a Gulaš, obě rány ale končí mimo tři tyče. Nyní je hra přerušena a vhazovat se bude opět před Petrem Kváčou.
     
    23:10
    Liberec je v plném počtu.
     
    23:40
    Tomáš Filippi pálil na hostující branku, ale na Hrachovinu si nepřišel, a to ani poté Ondřej Vitásek.
     
    24:39
    T.J. Melancon se nabízel před hostující brankou, nakonec se přihrávky nedočkal. Nicméně domácí celek stále hrozí před Hrachovinou, který zatím drží čisté konto i těsný náskok Motoru.
     
    25:31
    Liberec má ponechanou výhodu a pokud neskóruje, zahraje si první přesilovou hru v utkání.
     
    25:35
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Kristofers Bindulis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:08
    Liberečtí jsou nastěhováni v pásmu soupeře, ale zatím na Dominika Hrachovinu nevyslali žádnou nebezpečnou střelu. Po chvilce se k puku dostali hosté a vyhazují ho hodně daleko.
     
    26:51
    Za brankou Liberce svedly oba týmy souboj o kotouč, nakonec ho získali Tygři. Do akce se dostával Jakub Klepiš, který se ale zamotal do svých kliček a hned pak o puk přišel. Ten Motor vyhazuje před Kváču.
     
    27:35
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    27:56
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:56
    Liberečtí nevyužili početní výhodu i díky několika dobrým zákrokům Dominika Hrachoviny. Jejich trápení tak pokračuje dále.
     
    28:10
    Zachar nabral rychlost a prodral se s pukem do útočné třetiny, ale tam se domácí znovu nedostali do nebezpečného zakončení.
     
    28:34
    Lukáš Pech už je na ledě, po ošetření je tedy v pořádku a pokračuje ve hře.
     
    29:11
    Jakub Klepiš se vydal se spoluhráči do útočné akce, ale hosté svého soupeře dobře pokryli a opět Liberci nedovolili před Dominikem Hrachovinou zakončit.
     
    30:05
    Polovina základní hrací doby je minulostí, hosté stále drží těsný náskok. Liberec má snahu srovnat, ale zatím je to z jeho strany hodně bezzubé.
     
    31:01
    Vhazovalo se před brankou hostů, kde nyní operují liberečtí Bílí Tygři. Ovšem opět se do přesnějšího zakončení před Dominikem Hrachovinou nedostávají.
     
    31:35
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Milan Gulaš – 2 min., sekání).
     
    32:01
    Tomáš Filippi střílel z pravého kruhu a obětavě proti jeho střele zakročil Petr Šenkeřík. Poté kotouč hosté poslali až před branku Petra Kváči.
     
    32:53
    Další neúspěšné útočné snažení Liberce a puk je opět daleko od Dominika Hrachoviny. Na druhé straně pak částečně odkrytou Hrachovinovu klec minul Jan Ordoš.
     
    33:35
    Hosté se ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    34:05
    Dominik Hrachovina měl špatný výhled, přesto Dernerovu střelu srazil do bezpečí. Toman pak získal kotouč a hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    34:56
    Dva na jednoho jeli Ondráček s Pechem. Prvně jmenovaný poslal puk těsně před Kváču, kde ho sklepl Lukáš Pech, ale neúspěšně.
     
    35:03
    Další komerční přestávka.
     
    35:24
    Jan Piskáček podržel puk a poté střílel Martin Beránek, ale střela skončila jen na ochranné síti. Hra je zastavena buly po levé ruce Petra Kváči.
     
    35:55
    Milan Gulaš bleskově zakončil před Petrem Kváčou, ten si místo u své levé tyče pohlídal a puk zastavil. Svým zákrokem tak svůj tým podržel.
     
    36:31
    Jan Ordoš se zjevil před Hrachovinou a proti jeho střele znovu zakročil pozorný brankář Českých Budějovic. Následně pak hru nechal raději přerušit.
     
    38:04
    T.J. Melancon pálil od modré čáry, před Dominikem Hrachovinou puk tečoval Michal Birner, ale hostující brankář si připsal další povedený zákrok a podržel Motor, jenž má stále v zádech náskok o jednu branku.
     
    38:07
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Roman Vráblík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:26
    Jiří Ondráček uháněl ve vlastním oslabení směrem k brance Petra Kváči, dojel ho ale Mislav Rosandić, který akci hostů zmařil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Jelínek – 2 min., sekání).
     
    39:30
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách, Birner byl volný před Hrachovinou, ale žádná přihrávka na něho nešla.
     
    39:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před koncem druhého dějství je vyrovnáno! Z levého kruhu napálil kotouč LADISLAV ŠMÍD, jeho prudká střela se pak otřela o kalhoty jednoho z hostů a zapadla za záda Dominika Hrachoviny, který přišel o čisté konto – 1:1. Liberec je tak zpět ve hře. Asistence: Michal Birner.
    39:54 Ladislav ŠMÍD - 1:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní už to vypadalo, že se nebude vůbec měnit skóre, nakonec byl opak pravdou. Šest vteřin před koncem při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách prostřelil Hrachovinu Ladislav Šmíd a srovnal s hosty krok. Čeká nás zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:55.
     
    Střely na branku: 24 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Motor je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    40:40
    Lukáš Pech střílel z pravého kruhu, jeho pokus byl sražen mimo, ještě pak před Kváčou dorážel Jiří Ondráček, ale jeho pokus se také neujal.
     
    41:02
    Liberec je v plném počtu.
     
    42:05
    Liberečtí se usadili na chvíli v pásmu soupeře, Ladislav Šmíd opět zakončoval, ale kotouč má ve své moci Dominik Hrachovina.
     
    42:56
    Lukáš Pech zamíchal mezi kruhy kotoučem a vystřelil, ale jen vedle Kváčovy branky. Na druhé straně se pak nepovedla akce libereckým Tygrům.
     
    44:30
    Tomáš Filippi prošel s pukem do útočného pásma, následovala střela T.J. Melancona, která byla sražena do rohu hostujícího obranného pásma.
     
    44:51
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., hákování).
     
    45:38
    Liberec ze svého obranného pásma táhne přesilovkovou akci, na jejím konci byl neúspěšný pokus Michala Birnera. Následně pak puk hosté poslali do středního pásma.
     
    46:22
    Hosté se opět osvobozují vyhozením kotouče až před hostující klec. V libereckém teritoriu pak zůstal ležet na zemi Ordoš po střetu s hostujícím hráčem.
     
    46:36
    Jan Ordoš se ocitl tváří v tvář Dominiku Hrachovinovi a jeho svižná střela končí na jeho zákroku betony. Hra je přerušena a vhazuje se před jeho brankou.
     
    46:51
    Beránek je na ledě a hosté jsou tedy v plném počtu.
     
    47:01
    Velký tlak domácích, Jelínek nadvakrát nepřekonal Dominika Hrachovinu, který má puk pod kontrolou. Následuje komerční přestávka.
     
    47:39
    Další aktivita Liberce nekončí brankou, následně pak hosté vytěsnili puk do neutrální zóny a jdou střídat.
     
    48:22
    Další zákrok Hrachoviny, tentokráte proti pokusu Lukáše Dernera. Domácí fanoušci jsou nyní hodně slyšet a tlačí své hokejisty do zakončení.
     
    49:13
    Jakub Valský neudržel puk ve středním pásmu, do akce šli Liberečtí a už útočí.
     
    49:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu a nyní jsou to oni, kdo je na tom lépe. Od hrazení si na osu hřiště sjel ONDŘEJ VITÁSEK, našel si ideální pozici a poté svižnou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Bez asistence.
    49:28 Ondřej VITÁSEK - 2:1
     
    49:59
    Po vedoucí brance Liberec notně ožil a znovu se dostal do zakončení, ale Hrachovina byl proti. Tohle by mohla být cesta ke znovuzrození Bílých Tygrů.
     
    50:59
    Jan Ordoš na levé straně vystřelil, puk šel před brankoviště, kde ale Birner nedokázal dosáhnout holí a rázem bylo po další akci Liberce.
     
    51:23
    Milan Gulaš nahodil puk do útočného pásma, neměl tam ale nikoho, kdo by mohl kotouč získat a na Petra Kváčtu poslat nějakou střelu.
     
    52:14
    Jaroslav Vlach nahodil puk žabkou na Dávida Grígera, skákavý kotouč ale slovenský forward nezkrotil a ten končí na Dominiku Hrachovinovi. Hra je zastavena, na řadě je také komerční přestávka.
     
    52:58
    Bílí Tygři se znovu dostali do útočného pásma, ale dobré obranné zákroky hostů jim nedovolily žádnou další střelu před brankou Dominika Hrachoviny.
     
    53:34
    Štencl vypálil na Petra Kváču, ten zapisuje další přesný zákrok a drží liberecké barvy.
     
    54:34
    Petr Jelínek byl na levé straně a už mohl zakončovat, ale pohyb Hrachoviny ho donutil sjet k zadnímu mantinelu. Akce domácích se tak neujala.
     
    55:34
    Milan Gulaš se snažil překvapit Petra Kváču, trefila však jen boční síťku jeho branky.
     
    56:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná akce Liberce a je to 3:1. Adam Najman z otočky přenechal puk Ladislavu Šmídovi, který vypálil. Jeho pokus jen před sebe vyrazil Dominik Hrachovina a na dorážku JAKUBA KLEPIŠE už byl krátký – 3:1. Asistence: Ladislav Šmíd a Adam Najman.
    56:10 Jakub KLEPIŠ - 3:1
     
    57:07
    Daniel Voženílek si sjel až před Kváču, ten dobře vyjel k tyčce a nedovolil mu zakončit.
     
    57:31
    Branka hostů je prázdná, Motor to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    57:49
    Šenkeříkovu střelu chytá Petr Kváča a hra je zastavena. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hezká akce také na druhé straně a hosté jsou Liberci na dostřel jediné branky. Gulaš poslal přihrávku přímo k tyči pro LUKÁŠE PECHA, který nastavil hůl a trefil místo ideálně – 3:2. Asistence: Milan Gulaš.
    58:14 Lukáš PECH - 3:2
     
    58:56
    Znovu je hostující branka prázdná.
     
    59:19
    Liberečtí netrefili prázdnou branku soupeře a hra se vrací zase před branku Petra Kváči. Před ní zakončoval Voženílek, ale nepřesně.
     
    59:43
    Kváča nyní zakročil proti další Pechově střele a raději hned nechává hru zastavit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Liberec nakonec vítězí 3:2 a přerušuje černou sérii šesti porážek v řadě za sebou. Dvě třetiny se Tygrům nedařilo, ve třetím dějství po tom, co strhli vedení na svou stranu, ožili a přidali další gól. Na ten ještě zareagovali v závěru hosté, ale už šlo jen o korekci skóre. Uvidíme, zda tohle bude ten impuls k tomu, aby se Liberečtí dostali zpět do herní pohody.
     
    Střely na branku: 35 – 31
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:37:54)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 40. L. Šmíd (Birner), 50. Vitásek, 57. Klepiš (L. Šmíd, A. Najman) – 19. D. Voženílek (Abdul, Percy), 59. L. Pech (Gulaš)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, L. Šmíd (A), Melancon, M. Rosandić, M. Ivan, Derner – Ordoš, Filippi, Birner (A) – M. Zachar, Gríger, J. Vlach – Faško-Rudáš, Klepiš, A. Najman – J. Šír, P. Jelínek (C), Rychlovský – Klapka.
    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Piskáček (A), Šenkeřík, Bindulis, Percy, Štencel, Vráblík, Štich – Abdul, M. Toman, Valský – J. Ondráček, L. Pech (A), Gulaš (C) – Venkrbec, D. Voženílek, Karabáček – M. Beránek, M. Hanzl, Holec.

    Rozhodčí: Hejduk, Obadal – Rampír, Bohuněk

    Diváci: 4255
    bahis siteleri