Mladá Boleslav – Zürich 0:1 (kon.) | Jastrzębie – Frisk Asker 4:3 (kon.) | Skellefteå – Tappara 6:1 (kon.)
IFK Helsinky – Frölunda 2:3 (kon.) | TPS – Växjö 3:1 (kon.) | Leksands IF – Fribourg 2:5 (kon.)
Eisbären – Lugano 6:3 (kon.) | Mnichov – Zug 3:4 (kon.) | Salzburg – Bolzano 3:5 (kon.)
SønderjyskE – Rögle BK 2:3 (kon.)
konec
SønderjyskE Ishockey
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Rögle BK
Úterý 05.10.2021, 20:35 • Frøs Arena, SønderskyjE • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany definitivně vše. Děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit, na počtenou a přeji dobrou noc! (22:46:17)
     
    Máme dobojováno! Domácí hokejisté ztráceli ve třetí třetině jeden gól, ale obrana Rögle byla velmi pozorná a nedovolila svému soupeři vyrovnání. Švédský celek si po výhře 3:2 nad svým dánským protivníkem připisuje do tabulky další cenné tři body, SønderjyskE zůstává bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Hosté udrželi kotouč u mantinelu, kde se do souboje zapojilo několik hráčů. Domácí hokejisté vyrovnat už nestihnout, o vítězi utkání je již rozhodnuto!
     
    59:41
    Domácí trenéři si v tomto čase vzali oddechový čas na poradu, aby naordinovali svým svěřencům poslední pokyny před vyvrcholením utkání!
     
    59:18
    Brady Ferguson vystihl soupeřovu rozehrávku na modré čáře a v klidu odpálil kotouč daleko od své branky. Domácím utíká čas velmi rychle.
     
    58:29
    Brankář domácího týmu Henriksen je už na střídačce, domácí hokejisté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli. Vhazovat se bude po pravici gólmana Clanga.
     
    58:07
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Mattias Sjögren střílel z bezprostřední blízkosti, ale domácí brankář Henriksen si kotouč pohlídal a přerušil hru.
     
    57:42
    Hosté dobře zapracovali u modré čáry ve středním pásmu a zastavili rodící se šanci svého soupeře. Brankář Henriksen musí být znovu v pozoru.
     
    56:39
    Frank obdržel přihrávku do středního pásma a obránce Petersen se dostal ke střele! Druhý jmenovaný vystřelil svižně, ale jeho ránu Clang pokryl.
     
    55:51
    Rögle si pečlivě hlídá svůj náskok a domácím hokejistům pro změnu ubíhá čas na vyrovnání. Mattias Sjögren našetřil v útočném pásmu další cenné vteřinky.
     
    54:53
    Johannesson rozehrál další akci svého celku z obranného pásma a blízko ke kotouči měl Kasper. Hostující útočník v dobré pozici kotouč nezachytil.
     
    54:51
    Ludvig Larsson udržel kotouč na své hokejce pro své spoluhráče, ale hosté se k další střele už nedostali. Domácí hokejisté se na druhé straně provinili ofsajdem.
     
    53:55
    Adam Tambellini čekal na přihrávku u pravého kruhu, ale případnou střelu měl přes ruku a kotouč mu sjel z čepele k mantinelu. Little je zpět na ledě.
     
    52:55
    Anton Bengtsson útočil na hattrick, ale hostující útočník svou střelou z prostoru před brankou nastřelil jen tyčku domácí branky. Škoda pro hosty.
     
    52:08
    Hosté se okamžitě zabydleli v útočném pásmu a střela jednoho z obránců byla hodně razantní! Brankář Henriksen se za dráhou kotouče jen ohlédl.
     
    51:40
    Lantoši ujel do samostatného úniku a Michael Little (SON) na poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu, jelikož svého soupeře přidržel a už sedí na lavici hanby.
     
    51:04
    Domácí hokejisté se na chvíli usadili v útočném pásmu a nadvakrát zkusili štěstí od modré čáry. V obou případech se ovšem nejednalo o úspěšné střely.
     
    50:08
    Ekeståhl Jonsson udělal pár kroků na střed kluziště, ale jeho střela byla zablokovaná clonícím protihráčem. Domácí hráči dostávají hru do neutrální zóny.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 11. Holzmann (O´Donnell), 39. Frank – 20. Bengtsson (Kasper, Kelleher), 20. Bengtsson (Lesund), 35. Johannesson (Tambellini, Jonsson)


    SønderjyskE Ishockey: Henriksen (P. Galbraith) – Holzmann, Little, Petersen, Hansen, Gatz, D. Galbraith, Larsen – Frank, Szmatula, Salhany – Eskildsen, Foget, Boysen – Eller, O´Donnell, M. Borring – J. Borring, Müller.
    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Lesund, McKiernan, Sund, Ekeståhl Jonsson, Jonsson, Johannesson, Wallinder, Granath – Bentgsson, Ferguson, Lantoši – Everberg, Brithen, Tambellini – Sjördin, Larsson, Kelleher – Kasper, Sjögren, Stål Lyrenäs.

    Rozhodčí: Christensen, Lundsgaard – Haurum, Krøyer
    thejrc.org