Benátky n/J – Havířov 1:3 (kon.) | Jihlava – Třebíč 4:5 (1:2 po s.n.) | Vsetín – Slavia 5:0 (kon.)
Kolín – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Šumperk – Prostějov 3:4 (1:2 po s.n.) | Kadaň – Sokolov 3:4 (kon.)
Poruba 2011 – Litoměřice 2:3 (kon.) | Přerov – Vrchlabí 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 06.10.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Jan SÜSS - 3:1
     
    59:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dělají důležitý krok za tříbodovým vítězstvím! Štěpánek dlouho čekal na pokyn trenérů a nakonec musel ještě řešit domácí přečíslení Doležala s JANEM SÜSSEM. Ten chtěl přihrát spoluhráči, puk se mu ale zamotal pod nohama a už to vypadalo, že z nadějné akce nic nebude. Při Süssovi však stála štěstěna, která nakonec zapříčinila, že puk zaplul mezi Štěpánkovy betony a za brankovou čáru. Šťastnější gól snad tento přerovský útočník v kariéře ještě nedal. Asistence: T. Doležal.
     
    55:25
    Štěpánek se teď dopustil velké hrubky, kterou však Zubři trestuhodně nevyužívají! Třetí přerovský útok měl na chvíli k dispozici úplně volnou branku, situaci však zbytečně překombinoval!
     
    53:00
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Jelínek – 2 min., držení).
     
    52:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matouš Kratochvil – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:27
    Tak teď jsme viděli zákrok večera, ne-li celého kola! Pravděpodobně Pavel Mrňa se nyní po přesné přihrávce dostal do stoprocentní šance, když měl před sebou odkrytou klec a navíc ležícího Klimeše. Ten ale jeho střelu vykopl betonem a sklidil mohutné ovace domácího publika!
     
    43:51
    A teď bylo Vrchlabí ještě blíže srovnání! Domácí nepřesnosti vedly k tomu, že se do dobré střelecké pozice dostal Matýs! Ten Klimeše prostřelil, ale puk nějakým způsobem doklouzal pouze na tyč! Jeden statečný fanoušek v sektoru hostů se tak zatím podruhé zaradovat nemohl.
     
    43:01
    Costa se po neshodě domácí obrany dostal do nájezdu na Klimeše, ten si jej ale skvěle pohlídal a zabránil mu ve srovnání skóre!
     
    37:08
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Michal Pochobradský – 2 min., podrážení).
     
    36:08
    Matěj Svoboda v rychlém brejku mohl navýšit domácí vedení, prudkou střelu ale vyslal pouze do spojnice, zatímco část stadionu už slavila třetí branku Přerova! Předčasně.
     
    35:02
    Patrik Urban byl sám zády ke Klimešovi, volného prostoru však nedokázal využít ke srovnání!
     
    33:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Robert Černý – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tadeáš Král.
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Marek Voženílek – 2 min., hrubost).
     
    31:11
    Máme tu další velmi přísné vyloučení za technický prohřešek v podobě nesportovního chování. Tentokráte si jej na straně hostů odsedí Pavel Mrňa. No, nutno konstatovat, že metr sudích začíná pomalu připomínat notoricky známou epizodu seriálu Okresní přebor.
    30:09 Robert ČERNÝ - 2:1
     
    30:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se vracejí zpátky do vedení v polovině zápasu! Roman Pšurný si při najíždění do útoku skvěle pokryl puk, natáhl na sebe obránce a zadovkou jej předal Doležalovi, kterému uvolnil prostor. Jeho střelu vyrazil Štěpánek pouze zpátky do hry, kde byl volný ROBERT ČERNÝ a mohl tak trefit odkrytou branku! Asistence: T. Doležal, R. Pšurný.
     
    29:16
    Hosté se nyní vřítili do útočného pásma, kde si skvěle povyjel Klimeš, aby pokryl střelu Costy! Vrchlabí mělo následně v chaosu prostor na dorážky, domácí obrana ale puk odklidila do bezpečí.
     
    26:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Krisl – 2 min., nesportovní chování).
     
    26:23
    Jakub Svoboda mohl přidat druhou branku večera, když vyslal tvrdou a přesnou střelu do skulinky mezi Štěpánkem a brankovou konstrukcí, hostující brankář ji ale na poslední chvíli ucpal!
     
    25:12
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (David Chalupa – 2 min., hákování).
    22:28 Tomáš KAUT - 1:1
     
    22:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Hosté se vrátili po přerovském vyhození do útočné třetiny a nedaleko levého kruhu si o přihrávku řekl TOMÁŠ KAUT. Ten pálil po pasu Linharta z prvního doteku a puk se zastavil až v Klimešově síti! Asistence: T. Linhart.
     
    21:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matyáš Hamrlík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:55
    Vrchlabí bylo blízko srovnání! V přečíslení prohodil puk přes Kubeše na Matýse Heřman, vrchlabský forvard s číslem 81 ale netrefil branku!
    19:00 Jakub SVOBODA - 1:0
     
    19:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se letos na domácí půdě v závěrech třetin daří a přesně 60 vteřin před úvodní sirénou otevírají skóre! Matouš Kratochvil stál na začátku útočné akce, kterou Zubři postupně rozložily vrchlabskou koncentraci a puk se poté dostal do rohu kluziště, odkud jej Hrabal adresoval před branku volnému JAKUBU SVOBODOVI. Ten zakončil pod horní tyč a stává se prvním střelcem dnešního zápasu! Asistence: J. Hrabal, M. Kratochvil.
     
    18:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Svoboda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jan Oliva – 2 min., hrubost).
     
    18:04
    Jan Svoboda utíkal vrchlabské obraně a i s obráncem nalepeným na zádech zkusil zakončit mezi betony brankáře Štěpánka! Ten vyšel z duelu lépe.
     
    15:51
    Hlavní sudí dává najevo, že dnes posouvání branky nebude tolerovat. Po pár minutách hry se trest za zdržování přesouvá na stranu domácích.

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Lukáš Klimeš – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Jan Svoboda.
     
    15:45
    Vrchlabí se ocitlo v první velké šanci, když do krátkého úniku ujel Australan Kale Costa! Ve forhendovém zakončení ale na Klimeše nevyzrál!
     
    11:20
    A nepovedená přesilovka Vrchalbí končí dříve, než uplynul dvouminutový trest Doležala. V přerovském brejku si Štěpánek ve svém brankovišti počínal tak, že posunul branku, což sudí vyhodnotili jako zdržování hry. Trest za něj odpyká Daniel Herčík.

    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Oliver Štěpánek – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    09:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., podrážení).
     
    08:27
    Jedovatou střelu vyslal z levého kruhu Tomáš Šoustal a hostující brankář ani nevěděl, jak se mu povedlo zakročit!
     
    08:03
    Zubři se po chybě hostů na obranné modré čáře dostali do přečíslení, které vyřešil Matěj Novák zakončením! K jeho smůle ale statistiky střelců dnes nerozepsal, jelikož pálil přímo doprostřed místa, kde stál Štěpánek.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 19. Jakub Svoboda (Hrabal, M. Kratochvil), 31. R. Černý (T. Doležal, Pšurný), 60. Süss (T. Doležal) – 23. T. Kaut (Linhart)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – R. Černý, Hrabal, Kubeš, Hamrlík, Krisl, Seemann – T. Doležal, Pšurný, Süss – Jan Svoboda, M. Kratochvil, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Herman, Tadeáš Král, T. Šoustal – Fencl.
    HC Stadion Vrchlabí: O. Štěpánek (J. Soukup) – Linhart, T. Jelínek, Kajínek, Oliva, M. Voženílek, Nedbal, J. Kynčl – Matýs, T. Kaut, Heřman – Pochobradský, Chrtek, T. Zeman – D. Chalupa, P. Urban, Mrňa – Kaplan, Herčík, Costa.

    Rozhodčí: Horák, Vrba – Vašíček, Blažek
    ocianews.com