Česká Lípa – Olympik Mělník 5:3 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
5:3 (4:2)
SK Olympik Mělník
Středa 06.10.2021, 20:30 • MSH Česká Lípa • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost, hezký zbytek dne. (22:18:43)
     
    Čistý hattrick zaznamenal Milan Bialek a pravda je ta, že měl několik šancí na to, jak přidat i další branky.
     
    V 1. FUTSAL lize už je stoprocentní pouze Chrudim. Mělník prohrál utkání v České Lípě hlavně díky špatné defenzivě a nedobrému bránění standardních situací. Ve chvíli, kdy se dostal za kontakt a za stavu 4:3 tlačil soupeře, tak zaspal při rohu a Fichtner o tyč uklidnil Českou Lípu. Ta i kvůli skvělému Lukáši Lecjaksovi neinkasovala při závěrečné powerplay a může slavit třetí výhru v řadě za sebou a zároveň v letošní sezoně.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Gabčo neměl postavený míč na lajně při autu z levé strany.
     
    40
    Zapletal tečoval Gabčovu střelu z levé strany na vzdálenější tyč. Pak bývalý hráč Benaga nebo Sparty nezpracoval nahrávku.
     
    40
    Bialek byl po křižné nahrávce na pravé straně ve vyložené šanci, ale Vokoun v dresu brankáře ve skluzu ještě udržel naděje pro Mělník na alespoň bod.
     
    39
    Hosté vykombinovali obranu soupeře, Zdržálek nahrál zprava pod sebe Nečasovi a proti jeho střele křížem vykopl Lecjaks pravou nohu!
     
    39
    Gabčo centroval z pravé strany na bližší tyč, kde Zdržálek nechtěně zasáhl Lecjakse a hned kontroloval, zda je v pořádku.
     
    39
    Novotný předložil míč zleva do pravé poloviny brankoviště Gabčovi do stoprocentní šance, ale Lecjaks ve skoku na svou levou stranu zachránil Českou Lípu!
     
    38
    Po centru zprava na levou stranu chytil Lecjaks pokus hlavou Novotného. Poté vykopl do stropu haly.
     
    38
    Nečas byl při souboji s Fichtnerem na levé straně s míčem už v autu.
     
    37
    Vokoun sklepl patou na Gabča na levé straně, ten střílel z dálky vedle bližší tyče.
     
    36
    Mělník postavil powerplay, Vokounův pokus z pravé strany v dresu brankáře zlikvidoval Lecjaks, Havrda z otočky minul levou tyč.
     
    36
    Oddechový čas pro hosty.
     
    36
    Zapletal vzal míč Prejsovi, ten ho hned poté podrazil, na fauly 2:4.
     
    35
    Havrda vypíchl míč Zdržálkovi z pravé strany a běžel do brejku tři na jednoho, ránu do kratší šibenice vytahoval skákající Šanda!
    34. FICHTNER - 5:3
     
    34
    Démoni právě vstřelili branku!
    Mělník nezvládl bránění Maurova rohu z pravé strany, tři hráči neuhlídali TOMÁŠE FICHTNERA a ten o přední tyč skóroval. Asistence: Matěj Maur.

    Vít Muzikář

    Branky: 4. Bialek (Havrda), 7. Bialek, 15. Bialek (Fichtner), 20. Fichtner (Havrda), 34. Fichtner (Maur) – 6. Zdržálek (Vokoun), 6. J. Babovák (Vokoun), 32. Prejsa (Gabčo)

    Karty:   20. Gabčo (MEL)


    FC Démoni Česká Lípa: Lecjaks (Kirov) – Fichtner, Havrda, Bialek, Maur – Rott (C), Demjančuk, Klimt, Zapletal, Potoček, Rozboud.
    SK Olympik Mělník: Šanda (Žežulka) – Nečas, Šmejkal, Lehner, Novotný – Vokoun (C), Gabčo, J. Babovák, Prejsa, Zdržálek, Šup.

    Rozhodčí: Nagy, Vlašič – Řeháček

    Diváci: 150
    thejrc.org