Montreal – Ottawa 4:5 (1:2 po s.n.) | Tampa – Florida 6:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 0:0 (zruš.) | Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Dallas – Colorado 3:1 (kon.)
Edmonton – Vancouver 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 1:3 (kon.)
zrušeno
New Jersey Devils
0:0 (-:-, -:-, -:-)
New York Islanders
Pátek 08.10.2021, 02:00 • Prudential Center, Newark • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Utkání mezi New Jersey a New Yorkem Islanders bylo kvůli výpadku proudu zrušeno, o náhradním termínu se neuvažuje
    Začátek zápasu je odložen z důvodu výpadku proudu
     
    Začátek zápasu se odkládá, protože v Prudential Center vypadl proud. Momentálně se pracuje na opravě. (01:21:58)
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Wedgewood (Blackwood) – Bratt, De Leo, Gauthier, Geertsen, Graves, Hischier, Hamilton, Holtz, Kuokkanen, McLeod, Mercer, Šarangovič, Siegenthaler, Studenič, Tatar, Vesey, White, Wotherspoon.

    New York Islanders: Sorokin (Schneider) – Barzal, Beauvillier, Cizikas, Clutterback, Dobson, Golyšev, Greene, Gustafsson, Hickey, Chára, Johnston, Lee, Mayfield, Nelson, Pageau, Palmieri, Pánik, Pulock, Wahlstrom..
     
    New York Islanders

    New York Islanders, to je zcela jiný příběh. V základní části si tento celek s přehledem došel o postup, byť z posledního postupového čtvrtého místa, ale s velkým náskokem jedenácti bodů na New York Rangers. V osmifinále narazil na vítěze Východní konference Pittsburgh, s nímž sice po třech zápasech prohrával 1:2, ale zbylé tři střetnutí urval pro sebe. Ve čtvrtfinále si Trotzova družina vyřadila v pěti zápasech Boston a stopku jí vystavila až později mistrovská Tampa, jež zvládla sedmizápasové drama lépe, v posledním boji zvítězila těsně 1:0. V přípravě sehrál New York Islanders čtyři zápasy s bilancí tří vítězství a jedné porážky.
     
    New Jersey Devils

    Hokejisté New Jersey nebyli v loňské sezóně pasováni do role favoritů na postup a papírové předpoklady se vyplnily. Ve Východní divizi skončili na předposledním šestém místě, přičemž za sebou o osm bodů nechali Buffalo, na pátou Philadelphii pak zaostali o propastných třináct bodů. V rámci přípravy odehráli svěřenci kouče Ruffa pět zápasů a zatím se jim vede skvěle. Porážka přišla až v posledním utkání na ledě New Yorku Rangers, jinak zdolali dvakrát Washington, jednou New York Rangers a New York Islanders.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásnou pozdní noc. Vítám vás při sledování přípravy NHL, u zápasu mezi New Jersey a New Yorkem Islanders.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky:


    New Jersey Devils: Wedgewood (Blackwood) – Bratt, De Leo, Gauthier, Geertsen, Graves, Hischier, Hamilton, Holtz, Kuokkanen, McLeod, Mercer, Šarangovič, Siegenthaler, Studenič, Tatar, Vesey, White, Wotherspoon.
    New York Islanders: Sorokin (Schneider) – Barzal, Beauvillier, Cizikas, Clutterback, Dobson, Golyšev, Greene, Gustafsson, Hickey, Chára, Johnston, Lee, Mayfield, Nelson, Pageau, Palmieri, Pánik, Pulock, Wahlstrom.
    ocianews.com