Vyšehrad – Písek 0:4 (kon.) | Sokolov – Příbram B 2:2 (kon.) | Motorlet – Admira Praha 3:2 (kon.)
Benešov – Plzeň B 1:1 (kon.) | Králův Dvůr – Rakovník 3:0 (kon.) | Povltavská – Slavia B 1:2 (kon.)
konec
FK Baník Sokolov
2:2 (2:2)
FK Příbram B
Sobota 09.10.2021, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • Česká fotbalová liga (A) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Konec zápasu. (12:03:05)
     
    87
    Žlutou kartu dostává Hajdo (FK Baník Sokolov).
     
    85
    Žlutou kartu dostává Dubnický (FK Baník Sokolov).
     
    81
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Petr Řezáč, přichází Matyáš Dubnický.
     
    81
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Patrik Švestka, přichází Lukáš Vostárek.

    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jiří Vlček, přichází Sreten Cmijlanovič.
     
    76
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Vojtěch Čermuš, přichází Jiří Mlika.

    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Daniel Kovář, přichází Daniel Martinec.
     
    72
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Václav Neudert, přichází Nutsu Stan.

    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Petr Bílek, přichází Marin Olah.
     
    71
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jakub Schindler, přichází Vojta Jelínek.
     
    62
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Denis Budínský, přichází Jan Vokřínek.
     
    62
    Vypadá to, že máme problémy s technikou, tak vám nyní budeme přinášet jen změny stavu!
     
    60
    Žlutou kartu dostává Švestka (1. FK Příbram B).
     
    59
    Dlouhá přihrávka byla k vidění i na druhé straně, avšak s podobným koncem. Šla až za obranu Příbrami, která soupeře nenechala k míči doběhnout.
     
    58
    Štrunc se vydal pomoci svým spoluhráčům, když dlouhý balón šel do území nikoho. Příbram následně napadala, avšak k balónu se nedokázala dostat.
     
    56
    Sokolov si rozehraje během krátké chvilky druhý rohový kop. Viděli jsme přihrávku, až poté centr. S tím si obrana poradila a Sokolov ihned šel napadat.
     
    55
    Obrovské šance na domácí straně! Daniel Kovář se tísněn dostal až před gólmana, který jeho pokus vyrazil. Následovaly ještě dvě dorážky do hodně rozhozené obrany, přesto ani jedna střela neprošla do brány!
     
    54
    Emmanuel Antwi si vzal na starost autové vhazování nedaleko brány soupeře. Hosté tam ale nic nevymysleli a budou se muset rychle vracet do obrany.
     
    53
    Jenže ten k ničemu zajímavému nevedl, balón totiž postupně doskákal až ke gólmanovi hostujícího celku. Ten tak neměl žádnou těžkou práci.
     
    52
    Fotbalisté v bílých dresech se provinili faulem na útočné polovině, a tak se oba týmy přesouvají na tu durhou. Štrunc totiž pošla daleký nákop od brány.
     
    51
    Příbramští fotbalisté drží balón na svých kopačkách a celkem rychle se dostal až do vápna. Tam se míč odrážel, ale nikdo jej do brány nedostal.
     
    50
    Je za námi pět minut druhého poločasu, které nám přinesly celkem aktivní fotbal.
     
    49
    Příbram se trochu snaží uklidnit hru a obránci si přihrávají jen mezi sebou. Baník se ale vydal napadat a nechybělo mu mnoho, aby se k balónu dostal.
     
    48
    Domácí během chvilky vybojovali standardní situaci a míč šel z centru do toho největšího ohně. Tam si však hosté poradili a nepustili soupeře do zakončení.
     
    47
    A druhý poločas nám před několika okamžiky odstartoval! Zatím je stav vyrovnaný, jak to bude dál?
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas dnešního duelu, ve kterém jsme se dočkali rovnou čtyř branek. Jako první se dostali do vedení domácí zásluhou Kryštofa Kýčka. Příbram poté převzala iniciativu a během tří minut otočila stav duelu díky brankám Jiřího Vlčka a Víta Koláře. O remízový stav se osm minut před koncem postaral Petr Bílek střelou z šestnácti metrů.

    Další poločas začne přibližně v 11:17.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Kryštof Kýček šikovně obešel svého soupeře a posunul míč na spoluhráče. Ten chtěl poslat přízemní centr před bránu, ale jeden z hostí míč odvrátil na roh.
     
    43
    Fotbalisté v zelených dresech se po delší době dostali s míčem do blízkosti vápna. Tam však nic velkého nevymysleli a Bleha bude moci rozehrávat.
     
    41
    Hned následoval další rohový kop, akorát z druhé strany. Tentokrát už žádná větší šance k vidění nebyla, jelikož Baník dostal balón do bezpečí.
     
    40
    Příbram by si chtěla vzít ztracené vedení zpět. A nebylo k tomu vůbec daleko! Po rohovém kopu se totiž hlavička odrazila od tyče!
     
    39
    Zatím v utkání vidíme průměr jedné branky na deset minut, s čímž spokojení být musíme. Hra se nám navíc celkem zvedla, takže se dá sledovat.
    37. Petr BÍLEK - 2:2
     
    37
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Gólové hody nám pokračují! PETR BÍLEK se dostal na hranici vápna k odraženému míči, který napálil z halfvoleje. Jeho rána mířila po zemi na zadní tyč, kam se Štrunc nemohl dostat včas.
     
    36
    Příbram měla k dispozici volný kop na obranné polovině. Pro balón si doběhl Bleha, který si vzal tuto rozehrávku na starost, skoro na polovině hřiště.
     
    35
    Do konce prvního poločasu nám chybí nějakých deset minut, my jsme se dočkali už tří branek, což není špatné. O jednu se postarali domácí, o dvě hosté.
     
    34
    Vedení hostů je, nutno říci, zasloužené. Středočeši navíc pokračují v aktivním výkonu a po rohu tu byla další velká možnost, ta skončila střelou vedle.
    32. Vít KOLÁŘ - 1:2
     
    32
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Hosté během několika minut otáčejí stav zápasu ve svůj prospěch! VÍT KOLÁŘ si vzal na starosti přímý kop. Ten kopl okolo zdi přesně k levé tyči, kam se brankář nedokázal natáhnout.
     
    31
    V pokutovém území zůstává ležet jeden z hostujících hráčů, ale penalta se pískat nebude. Nedovolený zákrok byl totiž odpískán o chvilku dříve.
    29. Jiří VLČEK - 1:1
     
    29
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Středočeši se právě dočkali zaslouženého vyrovnání! Na centr z pravé strany si naskočil JIŘÍ VLČEK, který svou hlavičku poslal nechytatelně do sítě.
     
    28
    Zajímavý lob předvedl jeden z hostujících hráčů. Příbram z toho následně vybojovali autoví vhazování, které není nijak daleko od brány domácího gólmana.
     
    27
    Po žlutém faulu mohli domácí hráč rozehrávat standardní situaci. Centr byl trochu přetažený, posléze se míč vrátil zpět. S tím si Příbram poradila v pohodě.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Antwi (1. FK Příbram B).
     
    25
    Daniel Kovář se vydal napadat rozehrávku soupeře na polovinu, kde žádné úspěchy neslavil.
     
    24
    V posledních minutách nesledujeme zrovna zajímavý zápas... Snad se nám to ještě zlepší.
     
    22
    Už to vypadalo na moc pěknou kombinaci hostujícího celku na jeden dotek, leč přišla nepřesnost. Následoval proto špatná přihrávka a rychlý návrat do obrany.
     
    21
    Baník nyní trochu zhustil prostor okolo poloviny hřiště, kde se mu daří zachytávat balóny. Tak uvidíme, jak dlouho bude tato strategie fungovat.
     
    20
    Avšak Sokolov toho nedokázal nijak využít. Viděli jsme dlouhou přihrávku, ke které to měl nejblíže Bleha. Ten míč zachytil a rychle ho rozehrál na obránce.
     
    19
    Už to vypadalo, že Dominik Vott si troufne na nějakou individuální akci, ale nakonec si to rozmyslel a jen posunul míč na pravou stranu. Tam přišla ztráta.
     
    18
    Jeden z domácích si nabíhal dobře za obranu, kam na něj mířil takový lob. Dobře si to však hostující obrana pohlídala, jelikož byla u míče o něco dříve.
     
    16
    Středočeši zatím mají převahu ve hře, ovšem nedokáží jí využít až k vytvoření si nějaké šance. Jejich akce většinou končí ještě před šestnáctkou.
     
    15
    Je za námi úvodní čtvrthodinka dnešního duelu. Ve vedení jsou od osmé minuty domácí fotbalisté, kteří jsou ale od té doby stažení v obraně. Udrží vedení?
     
    14
    Fotbalisté v bílých dresech vybojovali další rohový kop. Ten byl rozehrán celkem zajímavým stylem, ale Baník si v obraně znovu poradil bez problémů.
     
    13
    Z něj však žádné větší nebezpečí před bránu domácího gólmana nepřišlo. Sokolov se u balónu dlouho neudržel, a tak může Příbram znovu kombinovat.
     
    11
    Hostující fotbalisté si jdou za vyrovnáním, nyní do svých statistik vybojovali první rohový kop.
     
    10
    Na úvodní branku dnešního duelu jsme tak nemuseli čekat vůbec dlouho. Je to trochu rána pro příbramské hráče, kteří dosud působili lepším dojmem.
    8. Kryštof KÝČEK - 1:0
     
    8
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté jdou jako první do vedení. Střelu z nějakých dvaceti metrů vyslal KRYŠTOF KÝČEK, a ta zapadla do sítě. Brankář neměl šanci na zákrok!
     
    7
    Jakub Schindler se ukázal na pravé straně na druhé straně. Vyslal zajímavý centr někam na penaltu, kde jej dokázala obrana odvrátit do bezpečí.
     
    6
    Matěj Majka dostal přihrávku na levé straně a prokličkoval se až na hranici vápna. Následoval pas do druhé vlny a střela, která ovšem nebyla vůbec přesná.
     
    5
    Nakonec z toho bylo něco mezi centrem a přímou střelou na bránu. Štrunc navíc nepředvedl dobrý zákrok a musel míč zkrotit rovnou nadvakrát.
     
    4
    Středočeši vybojovali standardní situaci. Na hřišti se ale objevily dva míče, a tak se rozehrávka pozdrží.
     
    3
    Nyní už ale vznikly komplikace ve vápně domácího celku! Míč se několikrát odrazil, gólman se dostal mimo svou pozici... Celou situaci zachránil odkop.
     
    2
    O úvodní výkop se postarali hostující fotbalisté, kteří od té doby drží balón na svých kopačkách. K ohrožení brány Štrunce se však ještě nedostali.
     
    1
    A dnešní duel české fotbalové ligy právě odstartoval! Příbram dnes hraje v bílých dresech, zatímco domácí fotbalisté pro dnešek zvolili zelené svršky.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Baník Sokolov: Štrunc – Hajdo, Neudert, Čermuš, Řezáč, Kovář, Blažek (C), Majka, Kýček, Kolář, Bílek.
    Náhradníci: Stan, Dubnický, Mlika, Martinec, Olah, Richter.

    1. FK Příbram B: Bleha – Schindler, Antwi, Dvořák, Vott, Švestka, Kolář, Vlček, Budínský, Gabriel, Hájek.
    Náhradníci: Jelínek, Vokřínek, Vostárek, Cmiljanovič, Harásek.

    Rozhodčí: Švorc – Les, Opočenský.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Denisa Józsová

    Branky: 8. Kýček, 37. Bílek – 29. Vlček, 32. Kolář

    Karty:   85. Dubnický (SOK), 87. Hajdo (SOK) – 26. Antwi (PRB), 60. Švestka (PRB)


    FK Baník Sokolov: Štrunc – Hajdo, Neudert (72. Stan), Čermuš (76. Mlika), Řezáč (81. Dubnický), Kovář (76. Martinec), Blažek (C), Majka, Kýček, Kolář, Bílek (72. Olah).
    Náhradníci: Stan, Dubnický, Mlika, Martinec, Olah, Richter.

    FK Příbram B: Bleha – Schindler (71. Jelínek), Antwi, Dvořák, Vott, Švestka (81. Vostárek), Kolář, Vlček (81. Cmijlanovič), Budínský (62. Vokřínek), Gabriel, Hájek.
    Náhradníci: Jelínek, Vokřínek, Vostárek, Cmiljanovič, Harásek.

    Rozhodčí: Švorc – Les, Opočenský
    thejrc.org