Ústí n/L – Šumperk 1:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Poruba 2011 1:5 (kon.)
Sokolov – Jihlava 1:3 (kon.) | Havířov – Kolín 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Třebíč – Vsetín 5:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:2 (1:1, 0:1, 4:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 09.10.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Tomáš URBAN - 5:2
     
    59:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci v závěru přidávají pátou branku. Svoboda našel při přečíslení dobře postaveného TOMÁŠE URBANA, který střelou z levého kruhu pod horní tyč překonal Postavu. Asistence: Přemysl Svoboda a Josef Koláček.
    59:10 Lukáš VÁLEK - 4:2
     
    59:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion potvrzuje dnešní vítězství trefou do prázdné branky! Jícha našel lépe postaveného LUKÁŠE VÁLKA, který trefil odkrytou branku. Asistence: Josef Jícha.
    53:18 Josef KOLÁČEK - 3:2
     
    53:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion bleskurychle využívá přesilovou hru a jde do vedení! Urban našel křižnou přihrávkou JOSEFA KOLÁČKA, který střelou k bližší tyči překonal Postavu a rozradostnil Kalich Arenu! Asistence: Tomáš Urban a Lukáš Válek.
    42:53 Josef KOLÁČEK - 2:2
     
    42:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion v úvodu třetí třetiny vyrovnává! Svoboda si vybruslil na hranici levého kruhu a zadovkou našel JOSEFA KOLÁČKA, který si povyjel do mezikruží a přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal Postavu. Asistence: Přemysl Svoboda a Jan Výtisk.
    39:43 Tadeáš KRÁL - 1:2
     
    39:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci těsně před druhou přestávkou jdou do vedení! Hrabal nahodil od pravého mantinelu kotouč, který před brankou tečoval mimo Králův dosah TADEÁŠ KRÁL a rozradostnil hrstku hostujících fanoušků. Asistence: Josef Hrabal a Jan Svoboda.
    12:17 Jakub SVOBODA - 1:1
     
    12:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov po pěkné akci vyrovnává! Doležal vjel s pukem do pásma, natáhl na sebe obránce a přihrál křížem na JAKUBA SVOBODA, který si sjel na na levý kruh a střelou pod horní tyč překonal Krále. Asistence: Tomáš Doležal a Roman Pšurný.
    05:23 Tomáš CHLUBNA - 1:0
     
    05:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá přesilovku a jde do vedení! Urban vystřelil z pravého kruhu a Postava vyrazil kotouč před sebe, kde se ve skrumáži těl nejrychleji zorientoval TOMÁŠ CHLUBNA, který dotlačil kotouč do branky. Asistence: Tomáš Urban a Josef Koláček.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 6. Chlubna (T. Urban, Koláček), 43. Koláček (P. Svoboda, Výtisk), 54. Koláček (T. Urban, Válek), 60. Válek (J. Jícha), 60. T. Urban (P. Svoboda, Koláček) – 13. Jakub Svoboda (T. Doležal, Pšurný), 40. Tadeáš Král (Hrabal, Jan Svoboda)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – Jebavý (A), Ticháček, Výtisk (C), J. Holý (A), Pinkas, O. Baláž, Kottek – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, J. Jícha, Chlubna – T. Urban, Koláček, P. Svoboda – Rouha, Berka, Pajer.
    HC ZUBR Přerov: Postava (Schnattinger) – Sedláček, Hrabal, R. Černý, Hamrlík, Krisl (C), Seemann, Fajmon – T. Doležal (A), Pšurný (A), Süss – M. Kratochvil, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, D. Indrák, Tadeáš Král.

    Rozhodčí: Zubzanda, Jaroš – Coubal, Kokrment
    bahis siteleri