Ústí n/L – Šumperk 1:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Poruba 2011 1:5 (kon.)
Sokolov – Jihlava 1:3 (kon.) | Havířov – Kolín 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Třebíč – Vsetín 5:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 09.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Tomáš HAVRÁNEK - 1:3
     
    58:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Tomáš Šmerha nastřelil jednoho z bránících hráčů a k odraženému puku se v neutrální zóně jako první dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK, který jej dovedl až do branky. Asistence: Peter Lichanec.
     
    58:16
    Oldřich Cichoň míří na domácí střídačku, ze které skáče šestý hráč Sokolova. Baník hraje přesilovku 6 na 3!
     
    56:50
    Domácí trenér Martin Štrba si bere oddechový čas! Jeho tým bude hrát dvě minuty ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    56:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Antti Kauppila – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Ján Niko – 2 min., vražení na hrazení).
     
    56:40
    Zpoza branky nahazoval kotouč do brankoviště Vít Jiskra. Puk poskakoval před brankou a odpálil jej až lapačkou Maxim Žukov!
     
    54:46
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., sekání).
     
    52:01
    Za obranu Baníku si najel Jiří Fronk, který si výborně položil domácího brankáře. Ovšem následně nepřehodil jeho beton, a tak Jihlava nedává definitivní tečku zápasu.
    47:12 Vladislav HOUŠKA - 1:2
     
    47:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav zápasu nevydržel dlouho a Jihlava opět uniká do vedení! Chybnou rozehrávku Jana Strejčka zachytil Peter Lichanec, jehož nepřesný pokus se odrazil od zadního mantinelu k pravé tyči. Tam dojížděl VLADISLAV HOUŠKA, který do puku plácl a dostal jej překvapivě do branky Baníku. Asistence: Peter Lichanec.
    45:44 Jan POHL - 1:1
     
    45:44
    Baník právě vstřelil branku!
    V přesilové hře Baníku je vyrovnáno! JAN POHL si chvíli hledal střeleckou pozici na vrcholu pravého kruhu, odkud vyslal takovou dlouho letící střelu. Ovšem kotouč zapadl do vzdálenější šibenice branky. Trochu to vypadalo, jakoby ruský brankář moc neviděl přes clonícího spoluhráče – 1:1. Asistence: Otakar Šik a Tomáš Šmerha.
     
    44:22
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vladislav Houška.
     
    38:42
    Sám faulovaný Tomáš Vracovský se rozjel k trestnému střílení a mířil mezi brankářovy betony. Ovšem skulinku nenašel a černá guma projela jen vedle levé tyče.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – trestné střílení, držení).
     
    38:42
    Domácí přežili šanci soupeře a následně se dostali do přečíslení. Otakar Šik prohodil beka a vybídl ke skórování Tomáše Vracovského, jehož fauloval Tomáš Čachotský. Je zde další trestné střílení.
     
    36:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Radek Jeřábek – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 5 min., bitka).
     
    36:57
    A máme tu bitku! Jiří Fronk napadal domácího brankáře, který následně upadl. To nenechal být Radek Jeřábek, který jel Oldřicha Cichoně pomstít. Strhla se tak bitka, ve které měl více úderů domácí hráč.
     
    34:56
    Právě z rohu pak přišla přihrávka na zadní tyčku, kde se nacházel osamocený Jaromír Kverka. Jeho pokus mířil do bližší části branky, avšak Maxim Žukov se skvěle přesunul a na dvakrát černou gumu schoval do výstroje.
     
    33:41
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – 2 min., hákování).
    32:56 Filip SEMAN - 0:1
     
    32:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá početní výhodu a konečně mění průběžný stav zápasu! Z mezikruží nepřesně zamířil Tomáš Harkabus, ovšem puku se zmocnil Tomáš Čachotský, který našel u zadního mantinelu Petera Lichanece. ten přihrál před branku, kde Sokolov chvíli zapomněl FILIPA SEMANA, jenž nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Peter Lichanec a Tomáš Čachotský.
     
    31:09
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Ondřej Jurčík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:22
    Zleva se před branku natlačil Filip Kuťák, který se pokusil zasunout černou gumu pod betonem ruského brankáře. Právě Maxim Žukov udržel beton na ledové ploše, a tak se pořád hraje bez branek.
     
    26:48
    Na středu útočného pásma se nacházel zapomenutý Jakub Illéš, který mířil na brankářovu vyrážečku. V klíčové situaci si Oldřich Cichoň poradil a stal se hrdinou okamžiků. Stále tak čekáme na úvodní gól zápasu.
     
    23:10
    K trestnému střílení se postavil Jan Pohl, který stáhl kotouč do forhendu a položil si ruského brankáře. Ovšem následně vystřelil po ledě, a tak trefil jen beton Maxima Žukova!
     
    23:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – trest ve hře, hákování).
     
    22:53
    Také Baník zahrozil, když skvělou přihrávku dostal před branku Petr Hašek, který ruského brankáře nepřekonal.
     
    21:52
    Druhá třetina zatím nemá takový spád, jelikož se hra často přerušuje. Sokolov nebyl vpuštěn do vápna, a tak se hrálo před brankou Sokolova. Výborným pokusem se předvedl Matěj Zadražil a Oldřich Cichoň musel vytáhnout parádní zákrok betonem.
     
    20:49
    Jan Pohl přihrával na modrou čáru, kde byl napadán Vojtěch Tomi. Jeho pokus byl sražený do rohu hrací plochy. Jihlava následně zahrozila, když na levém kruhu byl atakovaný Tomáš Harkabus, jehož bekhendové zakončení vyrazil Oldřich Cichoň ramenem.
     
    13:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Vodička – 2 min., podrážení).
     
    11:15
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil po ledě Adam Rulík, jehož pokus vypadl brankáři vedle sebe. Za kotoučem už mířil Jaromír Kverka, jenomže Matěj Zadražil byl o trochu rychlejší a nepříjemnou situaci zažehnal.
     
    09:27
    Při vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal Marek Sloboda, který předvedl forhendovou kličku. Ovšem beton ruského brankáře už nepřehodil.
     
    08:42
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 2 min., hákování).
     
    03:46
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jakub Illéš – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 46. J. Pohl (Šik, Šmerha) – 33. F. Seman (Čachotský, Lichanec), 48. Houška (Lichanec), 59. T. Havránek (Lichanec)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Habal) – J. Novák, Klejna, J. Pohl, Strejček, Vodička, Radek Jeřábek, A. Rulík – Vracovský, Kverka (A), Šik – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Kuťák, Jiskra, Šmerha – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda.
    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Bilčík, Niko, A. Dvořák, Eliáš, Kauppila, Kowalczyk – T. Havránek, F. Seman, T. Harkabus (A) – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Helt – Vítězslav Brož, Lichanec, Houška.

    Rozhodčí: Grech, Petružálek – Horažďovský, Hnát

    Diváci: 524
    thejrc.org