Chomutov – Louny 17:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
17:4 (5:0, 3:2, 9:2)
HC Slovan Louny
Neděle 10.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Krajská liga: Ústecký kraj • 4. kolo
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (18:19:46)
     
    Chomutovští diváci vyvolávají lounského soupeře, hostující hráči jim na oplátku zatleskali. Piráti předvedli, že v této soutěži nemají co pohledávat a nasypali soupeři hned sedmnáct gólů. Tři body jim tak zajišťují osamostatnění na vedoucí pozici Ústecké krajské ligy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští stále nemají dost a přidávají sedmnáctou trefu! Zprava naznačil střelu Milan Kostourek, který přihrál na střed, odkud zamířil přesně do odkryté klece RADIM ŘEZNÍČEK. Asistence: Milan Kostourek.
     
    59:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyhrané vhazování mířilo na osu hrací plochy, odkud přesně vystřelil JAKUB JAROŠ. Asistence: František Mála.
     
    58:54
    Domácí u lounské branky hráli doslova bago, až se na to nemohl dívat Robert Bártek, jehož pumelice zamířila do výstroje Dominika Dorna.
     
    58:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají také patnáctou trefu! Přihrávku na zadní tyčku dostal MILAN KOSTOUREK, jenž puk jen trefil do hostujícího brankáře, od kterého putoval do sítě. Asistence: Jakub Chrpa a Radim Řezníček.
     
    57:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Daniel Dittrich – 2 min., sekání).
     
    57:32
    Velmi kvalitní háčkování předváděl Milan Kostourek, jemuž v rozhodujícím momentu přizvedl hůl. Ovšem malý štírek pokračoval dál, když objel branku, ale u tyče našel už brankářův beton.
     
    57:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyhozený kotouč po mantinelu zachytil na modré čáře MARTIN HARTMAN, který dále pokračoval mezi kruhy a bekhendem mířil přesně do horní poloviny branky. Bez asistence.
     
    55:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tu velmi rychle potrestaná přesilová hra a také další hattrick! Po vhazování se do kotouče opřel KAMIL CHAROUSEK, který jej poslal přesně pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    55:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Adam Szakal – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:25
    Slovan právě vstřelil branku!
    Také Louny se dočkali ještě jedné trefy! Vlastimil Salač, který trefil Dominika Svobodu, kterému kotouč vypadl. Ležící puk našel v brankovišti ještě dojíždějící DOMINIK TARANT, který už neměl problém trefit prázdnou klec – 12:4. Asistence: Vlastimil Salač.
     
    53:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kamil Charousek prohodil puk za obranu, kam se vydal JOSEF RINDOŠ. Tomu se brankář pokusil vypíchnout puk holí a šel na zem, ovšem mladý útočník jej zkušeně přehodil. Asistence: Kamil Charousek.
     
    53:03
    A znovu zvonilo na časy! Po vhazování z mezikruží vystřelil Roman Chlouba, jenž orazítkoval horní tyčku!
     
    52:29
    Cink! Za obranou Loun se nacházel Jakub Chrpa, který si přebral krásnou přihrávku z vlastního pásma. Chomutovský odchovanec následně zamířil do levé tyče!
     
    52:11
    Dnešní utkání sleduje 1 616 diváků.
     
    51:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští znovu ujížděli do přečíslení a znovu potrestali Louny. František Mála prohodil obránce a z pravého kruhu se napřáhl MIROSLAV KUNCL, po jehož ráně se marně natahoval Dominik Dorn – 11:3. Asistence: František Mála.
     
    51:19
    Na druhé straně vystřelil nepřesně od modré čáry Martin Knobloch.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Chlouba (Kůs, Josef Rindoš), 10. Charousek (Kůs), 13. Chrpa (Kuncl), 18. Kostourek (Mála, Chrpa), 19. Chlouba (Josef Rindoš), 31. Charousek (Josef Rindoš, Chlouba), 31. Řezníček (Kostourek), 35. Kostourek (Kuncl, Huňady), 44. Kostourek (Řezníček), 45. Huňady (Ferbas), 52. Kuncl (Mála), 54. Josef Rindoš (Charousek), 56. Charousek (Kůs), 58. Hartman, 59. Kostourek (Chrpa, Řezníček), 60. Jaroš (Mála), 60. Řezníček (Kostourek) – 34. Salač (TS), 34. Tarant (Kastner, Vavrica), 47. Salač (Šafařík), 55. Tarant (Salač)


    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Hanuljak) – Bártek, Charousek, Ferbas, Kuncl, Hartman, Žižka, Novák – Josef Rindoš, Kůs (C), Chlouba (A) – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek (A) – Jaroš.
    HC Slovan Louny: Dorn (M. Charvát) – Knobloch, Kašpar, Kastner, Kunrt, Vavrica, Šedivý – Růžek, Šafařík, Hofrichter, Gebelt, Kabounek, Doskočil, Tarant, Veselý, Csonka, Salač, Szakal (C), Dittrich.

    Rozhodčí: Domský – Ševic, Bláha

    Diváci: 1 616
    thejrc.org