Chomutov – Louny 17:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
17:4 (5:0, 3:2, 9:2)
HC Slovan Louny
Neděle 10.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Krajská liga: Ústecký kraj • 4. kolo
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (18:19:46)
     
    Chomutovští diváci vyvolávají lounského soupeře, hostující hráči jim na oplátku zatleskali. Piráti předvedli, že v této soutěži nemají co pohledávat a nasypali soupeři hned sedmnáct gólů. Tři body jim tak zajišťují osamostatnění na vedoucí pozici Ústecké krajské ligy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští stále nemají dost a přidávají sedmnáctou trefu! Zprava naznačil střelu Milan Kostourek, který přihrál na střed, odkud zamířil přesně do odkryté klece RADIM ŘEZNÍČEK. Asistence: Milan Kostourek.
     
    59:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyhrané vhazování mířilo na osu hrací plochy, odkud přesně vystřelil JAKUB JAROŠ. Asistence: František Mála.
     
    58:54
    Domácí u lounské branky hráli doslova bago, až se na to nemohl dívat Robert Bártek, jehož pumelice zamířila do výstroje Dominika Dorna.
     
    58:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají také patnáctou trefu! Přihrávku na zadní tyčku dostal MILAN KOSTOUREK, jenž puk jen trefil do hostujícího brankáře, od kterého putoval do sítě. Asistence: Jakub Chrpa a Radim Řezníček.
     
    57:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Daniel Dittrich – 2 min., sekání).
     
    57:32
    Velmi kvalitní háčkování předváděl Milan Kostourek, jemuž v rozhodujícím momentu přizvedl hůl. Ovšem malý štírek pokračoval dál, když objel branku, ale u tyče našel už brankářův beton.
     
    57:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyhozený kotouč po mantinelu zachytil na modré čáře MARTIN HARTMAN, který dále pokračoval mezi kruhy a bekhendem mířil přesně do horní poloviny branky. Bez asistence.
     
    55:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tu velmi rychle potrestaná přesilová hra a také další hattrick! Po vhazování se do kotouče opřel KAMIL CHAROUSEK, který jej poslal přesně pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    55:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Adam Szakal – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:25
    Slovan právě vstřelil branku!
    Také Louny se dočkali ještě jedné trefy! Vlastimil Salač, který trefil Dominika Svobodu, kterému kotouč vypadl. Ležící puk našel v brankovišti ještě dojíždějící DOMINIK TARANT, který už neměl problém trefit prázdnou klec – 12:4. Asistence: Vlastimil Salač.
     
    53:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kamil Charousek prohodil puk za obranu, kam se vydal JOSEF RINDOŠ. Tomu se brankář pokusil vypíchnout puk holí a šel na zem, ovšem mladý útočník jej zkušeně přehodil. Asistence: Kamil Charousek.
     
    53:03
    A znovu zvonilo na časy! Po vhazování z mezikruží vystřelil Roman Chlouba, jenž orazítkoval horní tyčku!
     
    52:29
    Cink! Za obranou Loun se nacházel Jakub Chrpa, který si přebral krásnou přihrávku z vlastního pásma. Chomutovský odchovanec následně zamířil do levé tyče!
     
    52:11
    Dnešní utkání sleduje 1 616 diváků.
     
    51:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští znovu ujížděli do přečíslení a znovu potrestali Louny. František Mála prohodil obránce a z pravého kruhu se napřáhl MIROSLAV KUNCL, po jehož ráně se marně natahoval Dominik Dorn – 11:3. Asistence: František Mála.
     
    51:19
    Na druhé straně vystřelil nepřesně od modré čáry Martin Knobloch.
     
    50:18
    Chomutovští začínají přehrávat situace! Tentokrát Jaroslav Kůs přihrál před branku, kde se nacházel zcela osamocený Josef Rindoš. Ten zamíchal s pukem a chtěl jej poslat k zadní tyči, avšak hostující brankář stihl zareagovat.
     
    49:29
    Na pravém kruhu dostal hodně času Josef Rindoš, který si zpracoval kotouč a pak jej poslal kousek vedle bližší tyče.
     
    48:54
    Do útočného pásma se řítil Milan Kostourek, ovšem nestihl se vrátit Jakub Chrpa, a tak rozhodčí odpískali ofsajd.
     
    47:47
    K odraženému puku se na pravém kruhu dostal Jakub Jaroš, který hledal mezeru mezi brankářovou rukou a tělem. Ovšem Dominik Dorn ji rychle utěsnil a podržel Slovan.
     
    46:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Chomutovští signalizují vysokou hůl, ale branka Loun bude platit! Za obranu se dostal VLASTIMIL SALAČ, který si položil brankáře Pirátů a se štěstím přehodil jeho beton. Asistence: Marek Šafařík.
     
    45:28
    Za obranu se dostal tentokrát Rezníček, který už byl sám před brankářem. Ovšem nechtělo se mu vystřelit, a tak zajel za branku, odkud dával přihrávku před branku, ale ani jeden z dvojice spoluhráčů černou gumu netrefil.
     
    44:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Publikum si žádalo desátou branku Chomutova a právě ji uvidělo! PATRIK HUŇADY se protáhl kolem beka do pravého kruhu, odkud přesně zamířil na zadní tyčku, když našel místečko pod brankářovou vyrážečkou – 10:2. Asistence: Dominik Ferbas.
     
    43:58
    Od modré čáry vypálil Robert Bártek, jehož snažení skončilo nad brankou. Lounský brankář si následně ještě dva úspěšné zákroky.
     
    43:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, čepice na led, máme zde hattrick! Kotouč šel od zadního mantinelu do předbrankového prostoru, kde do něj jen tak plácl MILAN KOSTOUREK. Jeho snažení přeletělo brankářovu lapačku a znovu rozjásalo chomutovské publikum. Asistence: Radim Řezníček.
     
    41:18
    Z levého kruhu se napřáhl František Mála, jehož pokus srazil bránící hráč. Následně přišlo zakončení také z druhé strany, ale Dominik Dorn zasáhl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Čtyřicet minut zápasu mezi Chomutovem a Louny je minulostí a už jsme viděli deset branek. Spokojenější jsou Piráti, kteří vedou už 8:2. V momentech, kdy domácí potřebují zabrat, tak rozdíl mezi oběma soupeři je velmi znatelný. Slovan občas zazlobí v útočném pásmu a také se dvakrát radoval.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Jakub Chrpa nabral velkou rychlost ve středním pásmu a dostal se až k brance, kde přihrával na zadní tyčku. Milan Kostourek se snažil zakončit po ledě, ovšem vzdálenější tyčku minul.
     
    38:42
    Roman Chlouba vymýšlel těžkou přihrávku přes osu, kterou Lounští zachytili. Následně hru dostali do středního pásma, kde přišla nepřesná nahrávka.
     
    38:21
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Dominik Tarant – 2 min., podrážení).
     
    37:01
    Za chomutovskou obranou se nacházel Vlastimil Salač, jenž neměl rychlost, a tak natáhl ke golfáku. Ovšem branku Dominika Svobody přestřelil.
     
    36:05
    Do samostatného úniku se dostal Roman Chlouba, který strhl směr jízdy na pravou stranu, ale forhendem brankáře nepřekonal.
     
    35:23
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Brankostroj se v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ rozjel na jedničku! Zakončením se prezentoval Miroslav Kuncl, jehož pokus se odrazil k pravé tyči, kde se nacházel MILAN KOSTOUREK, jenž nedal golfákem brankáři šanci zasáhnout – 8:2. Asistence: Miroslav Kuncl a Patrik Huňady.
     
    34:42
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ondřej Kašpar.
     
    33:32
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tohle byla trochu šťastná branka pro lounský Slovan! DOMINIK TARANT totiž přihrával před branku na spoluhráče. Avšak kotouč trefil dojíždějícího bránícího hráče, od něhož zapadl do pirátské klece. Asistence: Matěj Kastner a Jakub Vavrica.
     
    33:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se rozjel VLASTIMIL SALAČ, který si zkušeně položil Dominika Svobodu a zasunul puk do branky za jeho betonem. Bez asistence.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Novák – trestné střílení, nesportovní chování).
     
    33:01
    Ve středním pásmu propadl Martin Hartman, a tak lounští jeli ve dvou na brankáře. Přihrávku na zadní tyč dostal Vlastimil Salač, jenž chomutovského brankáře nepřekonal. Puk poté zamířil do brankoviště, odkud jej jeden z Pirátů vyhodil rukavicí. Rozhodčí nařídil trestné střílení.
     
    32:20
    Tentokrát to zkusil Adam Szakal, jenž měl před sebou na chvíli odkrytou branku. Ovšem trvalo mu než puk zpracoval, a tak se Dominik Svoboda stihl vrátit na správné místo.
     
    31:31
    Z levého kruhu vypálil Vlastimil Salač, proti němuž vyjel domácí maskovaný muž, který zasáhl.
     
    30:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Patrik Huňady – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Ferbas – 2 min., podrážení).
     
    30:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští si dělají absolutně co chtějí! Zpoza branky přihrával Milan Kostourek, jenž na pravém kruhu našel RADIMA ŘEZNÍČKA, jehož pokus propadl až za brankovou čáru. Asistence: Milan Kostourek.
     
    30:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující brankář měl asi přílišné sebevědomí a byl okamžitě potrestán, jelikož střelu chtěl zastavit hokejkou. Od modré čáry vystřelil k levé tyči KAMIL CHAROUSEK, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě.. Asistence: Roman Chlouba.
     
    29:59
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Vlastimil Salač – 2 min., hákování).
     
    29:49
    Zakončení od modré čáry tečoval Jakub Jaroš, kotouč od jeho hole zamířil kousek vedle levé tyče.
     
    28:41
    Přes tři soupeře projel na pravé straně Jakub Chrpa, který na zadní tyči viděl Františka Málu. Puk se otřel o brankářův beton, a tak zakončení do odkryté branky nepřišlo.
     
    28:02
    Slovan vyhodil za cenu zakázaného uvolnění, ale dva kroky z branky udělal Dominik Svoboda, a tak se mohlo hrát dál.
     
    26:09
    V oslabení se za lounskou obranu jel sám na brankáře Petr Freiberg, který nic nevymýšlel a mířil na brankářovu lapačku. Ovšem tentokrát se stal hrdinou okamžiku Dominik Dorn.
     
    25:43
    Z levé strany vystřelil Michael Hofrichter, jehož pokus domácímu brankáři vypadl. Stejný hráč pokračoval k brance, avšak puk sebral chomutovský obránce.
     
    24:46
    Miroslav Kuncl vyhazoval středem a jeho vyhození tečoval ještě soupeř. Puk vyletěl o trochu výše a padal pod břevno, ovšem Dominik Dorn zasáhl lapačkou.
     
    24:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., držení).
     
    24:13
    Nyní to vypadalo, jakoby Chomutov hrál v početní výhodě! Zprava přihrával před branku Jaroslav Kůs, který viděl před brankou osamoceného spoluhráče. Avšak Robert Bártek přestřelil až do ochranné sítě.
     
    23:26
    Na levé straně dostal hodně prostoru Josef Rindoš, který se napřáhl a jen o kousek minul vzdálenější tyčku.
     
    22:22
    Milan Kostourek a Radim Řezníček ujížděli na posledního obránce Loun! Druhý jmenovaný se dostal k zakončení, které mu nesedlo a puk zamířil jen nad branku.
     
    21:00
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Kamil Charousek, jehož pokus trefil spoluhráče před brankou. Jakubu Chrpovi se na nohy moc nechtělo.
     
    20:27
    Jaroslav Kůs s pukem na hokejce najel do vlastního brankoviště, kde byl napadal, avšak výpad za branku zvládl na jedničku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sledovali jsme úvodní třetinu zápasu Ústecké krajské ligy, v níž Chomutovští dominovali. Mezi střelce se dvakrát zapsal Roman Chlouba, jehož ještě doplnili jednou trefou Kamil Charousek, Jakub Chrpa a Milan Kostourek. Ovšem abychom Piráty jen nechválili, tak Louny se dvakrát nacházeli v úniku a z jednoho z nich bylo nařízené trestné střílení, které neproměnil Daniel Dittrich.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    K trestnému střílení se rozjel Daniel Dittrich, který se pokusil o bekhendový blafák a následně mířil pod horní tyčku. Ovšem Dominik Svoboda situaci ustál a černou gumu vyrazil.
     
    19:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (František Mála – trestné střílení, hákování).
     
    18:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Lounská obrana je děravá stejně jako známý sýr! Za obranu se dostali Josef Rindoš a ROMAN CHLOUBA, do zakončení se dostal právě obávaný střelec, jenž nedal brankáři šanci zasáhnout – 5:0. Asistence: Josef Rindoš.
     
    18:26
    Josef Rindoš trochu přidal a hned se nacházel za lounskou obranou. Už se nacházel sám před brankářem, ale ještě nepřesně přihrával na zadní tyč.
     
    17:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je vidět, že MILAN KOSTOUREK nic ze svých předností neztratil. Maličký útočník se vytočil zpoza branky a následně vystřelil přesně nad Dornovo rameno. Asistence: František Mála a Jakub Chrpa.
     
    16:22
    Úplně sám před brankou se nacházel Milan Kostourek, který naznačil několikrát, že vystřelí, ovšem překombinoval situaci.
     
    15:24
    Od modré čáry to tentokrát zkoušel Kamil Charousek, jehož pokus se odrazil od zadního mantinelu před branku, kde kotouč nejprve netrefil Josef Rindoš. Po něm to ale zkusil Petr Freiberg, jenž zamířil do gólmana Slovanu.
     
    14:35
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Martin Kunrt – 2 min., podrážení).
     
    14:15
    Do přečíslení se dostali František Mála a Jakub Chrpa, oba si několikrát puk vyměnili, ovšem prvně jmenovaný branku přestřelil. Následně to z druhé vlny zkoušel ještě Dominik Ferbas, jenž mířil do brankáře.
     
    13:39
    Za chomutovskou obranou se nacházel Daniel Dittrich, který nezvládl zpracování, ale v akci pokračoval dál. Jeho pokus od levého mantinelu mířil k bližší tyči, kde byl připravený Dominik Svoboda.
     
    12:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští znovu udeřili, když proměnili přesilovou hru! Na vrcholu pravého kruhu se nacházel JAKUB CHRPA, jenž našem mezeru mezi brankářovými betony – 3:0. Asistence: Miroslav Kuncl.
     
    12:18
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Dominik Dorn – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    12:08
    Máme zde další přerušení, jelikož Roman Chlouba před modrou čárou zpomalil, čímž vystavil Josefa Rindoše do ofsajdu.
     
    11:38
    Domácí v plném počtu.
     
    10:18
    Od modrá čáry pálil Martin Kunrt, jehož pokus před brankou ještě tečoval Ondřej Kašpar. Puk ale letěl pouze vedle pravé tyče chomutovské klece.
     
    09:50
    Za brankou Chomutova operoval Vlastimil Salač, který přihrál na úplně volného Marka Šafaříka. Jeho pokus z mezikruží chytil Dominik Svoboda.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Kuncl – 2 min., podrážení).
     
    09:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak a už to máme o dva kousky! Za brankou vybojoval kotouč Jaroslav Kůs, který přihrával před branku, kam si z modré čáry sjel KAMIL CHAROUSEK, jenž vymetl levý horní roh branky. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    08:34
    Dlouhou přihrávku zpracoval ve středním pásmu Josef Rindoš, který najel až na levou stranu útočného pásma, odkud přihrával na druhou stranu. Odtud pálil Jaroslav Kůs, ale Dominik Dorn se stihl přesunout.
     
    08:02
    Na pravé straně se nacházel Milan Kostourek, jemuž se nepovedlo vystřelit. O pár chvil později to zkusil od modré čáry Michal Žižka a o dorážku se pokoušel Petr Freiberg. Jenomže Dorn ještě předtím přikryl kotouč lapačkou.
     
    06:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivita domácího celku se vyplácí a stav zápasu se poprvé mění! Jaroslav Kůs zavezl kotouč do pásma a poté jej přihrával do druhé vlny. ROMAN CHLOUBA pak předvedl, proč je obávaným střelcem, když přesně zamířil do pravé šibenice. Asistence: Jaroslav Kůs a Josef Rindoš
     
    05:49
    Domácí nahodili kotouč na zadní mantinel, následně se ho chopil Dominik Dorn, jenž sám vyhodil. Po chvíli hostující gólman znovu sám vyhodil.
     
    05:14
    Chomutovští jsou velmi aktivní, ale musejí si dávat pozor na okénka v obraně. Louny se tentokrát osvobodili a Piráti následně vyhodili na icing.
     
    03:40
    Po pasu z vlastního pásma jel sám na chomutovského brankáře Šafařík, který si stáhl kotouč na forhend. Ovšem Dominik Svoboda celou situaci ustál a pokus zneškodnil.
     
    03:13
    Do pásma najel Růžek, který měl před brankou dva spoluhráče. Ovšem vzal situaci na sebe a přihrával už velmi pozdě.
     
    02:02
    Od modré čáry nahazoval kotouč proti brance Michal Žižka, jehož snažení zastavil hostující brankář betonem.
     
    01:11
    Od pravého mantinelu našel Patrik Huňady před brankou osamoceného Chrpu, který poslal černou gumu po ledě vedle pravé tyče.
     
    00:28
    Chomutovští byli na kotouči a Jaroslav Kůs si prohodil obránce. Ovšem u zadního směru změnil pohyb a puk nechal za sebou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Hanuljak) – Bártek, Charousek, Ferbas, Kuncl, Hartman, Žižka, Novák – Josef Rindoš, Kůs (C), Chlouba (A) – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek (A) – Jaroš.

    HC Slovan Louny: Dorn (M. Charvát) – Knobloch, Kašpar, Kastner, Kunrt, Vavrica, Šedivý – Růžek, Šafařík, Hofrichter, Gebelt, Kabounek, Doskočil, Tarant, Veselý, Csonka, Salač, Szakal (C), Dittrich.

    Rozhodčí: Domský – Ševic, Bláha.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního střetnutí, tentokrát už z chomutovské ROCKNET ARÉNY. Střetnutí startuje zhruba za padesát minut, a tak je na čase představit si sestavy obou soupeřů.
     
    Souboj mezi Piráty a Louny startuje v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ od 16 hodin. Ze zápasu je pro vás připravená podrobný textový přenos, kterým vás provede Michal Luxa. Očekává se hodně gólů, a tak doufejme, že se společně budeme bavit dobrým hokejem!
     
    NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI

    Piráti Chomutov

    Roman Chlouba 14 bodů (7+7)
    Jaroslav Kůs 13 bodů (5+8)
    Josef Rindoš 12 bodů (4+8)

    HC Slovan Louny

    Marek Šafařík 11 bodů (3+8)
    Ondřej Kašpar 7 bodů (4+3)
    Vlastimil Salač 6 bodů (2+4)
     
    Pokud se podíváme na tabulky krajské soutěže zjistíme, že oba celky mají devět bodů, takže ještě nepoznaly hořkost porážky. Na vedoucí pozici se nacházejí Chomutovští, kteří soupeřům nasázeli už dvaačtyřicet branek. Soubor trenéra Petra Martínka disponuje velmi kvalitním kádrem, vždyť v něm figurují hráči, kteří ještě nedávno nastupovali v Chance lize. Řeč je například o Jaroslavu Kůsovi, Romanu Chloubovi nebo Jakubu Chrpovi, ale také brankáři Miroslavu Hanuljakovi. Piráti dobře namíchali mix zkušeností a dravého mládí. Navíc také vyhlásili ambice na postup do vyšší soutěže. Chomutov dnes bude favoritem, ovšem Louny nedají svou kůži lacino a budou chtít Piráty hodně potrápit. Pokud budeme hledat největší hrozby Slovanu, musíme se zaměřit na Marka Šafaříka nebo obránce Ondřeje Kašpara. V brankovišti je ale pozice jedničky nejistá, po duelu se do brány postavili Tomáš a Martin Charvátové, a také Dominik Dorn.
     
    Vítám všechny příznivce chomutovského nebo lounského hokeje. Dnes je totiž na programu čtvrté kolo Ústecké krajské ligy. ROCKNET ARÉNA uvidí souboj dvou neporažených celků, a tak bude jistě zajímavé sledovat, kdo se utrhne do čela tabulky.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Chlouba (Kůs, Josef Rindoš), 10. Charousek (Kůs), 13. Chrpa (Kuncl), 18. Kostourek (Mála, Chrpa), 19. Chlouba (Josef Rindoš), 31. Charousek (Josef Rindoš, Chlouba), 31. Řezníček (Kostourek), 35. Kostourek (Kuncl, Huňady), 44. Kostourek (Řezníček), 45. Huňady (Ferbas), 52. Kuncl (Mála), 54. Josef Rindoš (Charousek), 56. Charousek (Kůs), 58. Hartman, 59. Kostourek (Chrpa, Řezníček), 60. Jaroš (Mála), 60. Řezníček (Kostourek) – 34. Salač (TS), 34. Tarant (Kastner, Vavrica), 47. Salač (Šafařík), 55. Tarant (Salač)


    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Hanuljak) – Bártek, Charousek, Ferbas, Kuncl, Hartman, Žižka, Novák – Josef Rindoš, Kůs (C), Chlouba (A) – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek (A) – Jaroš.
    HC Slovan Louny: Dorn (M. Charvát) – Knobloch, Kašpar, Kastner, Kunrt, Vavrica, Šedivý – Růžek, Šafařík, Hofrichter, Gebelt, Kabounek, Doskočil, Tarant, Veselý, Csonka, Salač, Szakal (C), Dittrich.

    Rozhodčí: Domský – Ševic, Bláha

    Diváci: 1 616
    thejrc.org