Chomutov – Louny 17:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
17:4 (5:0, 3:2, 9:2)
HC Slovan Louny
Neděle 10.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Krajská liga: Ústecký kraj • 4. kolo
Partner:
     
    59:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští stále nemají dost a přidávají sedmnáctou trefu! Zprava naznačil střelu Milan Kostourek, který přihrál na střed, odkud zamířil přesně do odkryté klece RADIM ŘEZNÍČEK. Asistence: Milan Kostourek.
     
    59:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyhrané vhazování mířilo na osu hrací plochy, odkud přesně vystřelil JAKUB JAROŠ. Asistence: František Mála.
     
    58:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají také patnáctou trefu! Přihrávku na zadní tyčku dostal MILAN KOSTOUREK, jenž puk jen trefil do hostujícího brankáře, od kterého putoval do sítě. Asistence: Jakub Chrpa a Radim Řezníček.
     
    57:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Daniel Dittrich – 2 min., sekání).
     
    57:32
    Velmi kvalitní háčkování předváděl Milan Kostourek, jemuž v rozhodujícím momentu přizvedl hůl. Ovšem malý štírek pokračoval dál, když objel branku, ale u tyče našel už brankářův beton.
     
    57:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyhozený kotouč po mantinelu zachytil na modré čáře MARTIN HARTMAN, který dále pokračoval mezi kruhy a bekhendem mířil přesně do horní poloviny branky. Bez asistence.
     
    55:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tu velmi rychle potrestaná přesilová hra a také další hattrick! Po vhazování se do kotouče opřel KAMIL CHAROUSEK, který jej poslal přesně pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    55:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Adam Szakal – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:25
    Slovan právě vstřelil branku!
    Také Louny se dočkali ještě jedné trefy! Vlastimil Salač, který trefil Dominika Svobodu, kterému kotouč vypadl. Ležící puk našel v brankovišti ještě dojíždějící DOMINIK TARANT, který už neměl problém trefit prázdnou klec – 12:4. Asistence: Vlastimil Salač.
     
    53:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kamil Charousek prohodil puk za obranu, kam se vydal JOSEF RINDOŠ. Tomu se brankář pokusil vypíchnout puk holí a šel na zem, ovšem mladý útočník jej zkušeně přehodil. Asistence: Kamil Charousek.
     
    53:03
    A znovu zvonilo na časy! Po vhazování z mezikruží vystřelil Roman Chlouba, jenž orazítkoval horní tyčku!
     
    52:29
    Cink! Za obranou Loun se nacházel Jakub Chrpa, který si přebral krásnou přihrávku z vlastního pásma. Chomutovský odchovanec následně zamířil do levé tyče!
     
    52:11
    Dnešní utkání sleduje 1 616 diváků.
     
    51:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští znovu ujížděli do přečíslení a znovu potrestali Louny. František Mála prohodil obránce a z pravého kruhu se napřáhl MIROSLAV KUNCL, po jehož ráně se marně natahoval Dominik Dorn – 11:3. Asistence: František Mála.
     
    50:18
    Chomutovští začínají přehrávat situace! Tentokrát Jaroslav Kůs přihrál před branku, kde se nacházel zcela osamocený Josef Rindoš. Ten zamíchal s pukem a chtěl jej poslat k zadní tyči, avšak hostující brankář stihl zareagovat.
     
    46:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Chomutovští signalizují vysokou hůl, ale branka Loun bude platit! Za obranu se dostal VLASTIMIL SALAČ, který si položil brankáře Pirátů a se štěstím přehodil jeho beton. Asistence: Marek Šafařík.
     
    44:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Publikum si žádalo desátou branku Chomutova a právě ji uvidělo! PATRIK HUŇADY se protáhl kolem beka do pravého kruhu, odkud přesně zamířil na zadní tyčku, když našel místečko pod brankářovou vyrážečkou – 10:2. Asistence: Dominik Ferbas.
     
    43:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, čepice na led, máme zde hattrick! Kotouč šel od zadního mantinelu do předbrankového prostoru, kde do něj jen tak plácl MILAN KOSTOUREK. Jeho snažení přeletělo brankářovu lapačku a znovu rozjásalo chomutovské publikum. Asistence: Radim Řezníček.
     
    39:45
    Jakub Chrpa nabral velkou rychlost ve středním pásmu a dostal se až k brance, kde přihrával na zadní tyčku. Milan Kostourek se snažil zakončit po ledě, ovšem vzdálenější tyčku minul.
     
    38:21
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Dominik Tarant – 2 min., podrážení).
     
    37:01
    Za chomutovskou obranou se nacházel Vlastimil Salač, jenž neměl rychlost, a tak natáhl ke golfáku. Ovšem branku Dominika Svobody přestřelil.
     
    36:05
    Do samostatného úniku se dostal Roman Chlouba, který strhl směr jízdy na pravou stranu, ale forhendem brankáře nepřekonal.
     
    35:23
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Brankostroj se v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ rozjel na jedničku! Zakončením se prezentoval Miroslav Kuncl, jehož pokus se odrazil k pravé tyči, kde se nacházel MILAN KOSTOUREK, jenž nedal golfákem brankáři šanci zasáhnout – 8:2. Asistence: Miroslav Kuncl a Patrik Huňady.
     
    34:42
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ondřej Kašpar.
     
    33:32
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tohle byla trochu šťastná branka pro lounský Slovan! DOMINIK TARANT totiž přihrával před branku na spoluhráče. Avšak kotouč trefil dojíždějícího bránícího hráče, od něhož zapadl do pirátské klece. Asistence: Matěj Kastner a Jakub Vavrica.
     
    33:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se rozjel VLASTIMIL SALAČ, který si zkušeně položil Dominika Svobodu a zasunul puk do branky za jeho betonem. Bez asistence.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Novák – trestné střílení, nesportovní chování).
     
    33:01
    Ve středním pásmu propadl Martin Hartman, a tak lounští jeli ve dvou na brankáře. Přihrávku na zadní tyč dostal Vlastimil Salač, jenž chomutovského brankáře nepřekonal. Puk poté zamířil do brankoviště, odkud jej jeden z Pirátů vyhodil rukavicí. Rozhodčí nařídil trestné střílení.
     
    30:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Patrik Huňady – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Ferbas – 2 min., podrážení).
     
    30:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští si dělají absolutně co chtějí! Zpoza branky přihrával Milan Kostourek, jenž na pravém kruhu našel RADIMA ŘEZNÍČKA, jehož pokus propadl až za brankovou čáru. Asistence: Milan Kostourek.
     
    30:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující brankář měl asi přílišné sebevědomí a byl okamžitě potrestán, jelikož střelu chtěl zastavit hokejkou. Od modré čáry vystřelil k levé tyči KAMIL CHAROUSEK, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě.. Asistence: Roman Chlouba.
     
    29:59
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Vlastimil Salač – 2 min., hákování).
     
    26:09
    V oslabení se za lounskou obranu jel sám na brankáře Petr Freiberg, který nic nevymýšlel a mířil na brankářovu lapačku. Ovšem tentokrát se stal hrdinou okamžiku Dominik Dorn.
     
    25:43
    Z levé strany vystřelil Michael Hofrichter, jehož pokus domácímu brankáři vypadl. Stejný hráč pokračoval k brance, avšak puk sebral chomutovský obránce.
     
    24:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., držení).
     
    24:13
    Nyní to vypadalo, jakoby Chomutov hrál v početní výhodě! Zprava přihrával před branku Jaroslav Kůs, který viděl před brankou osamoceného spoluhráče. Avšak Robert Bártek přestřelil až do ochranné sítě.
     
    19:52
    K trestnému střílení se rozjel Daniel Dittrich, který se pokusil o bekhendový blafák a následně mířil pod horní tyčku. Ovšem Dominik Svoboda situaci ustál a černou gumu vyrazil.
     
    19:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (František Mála – trestné střílení, hákování).
     
    18:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Lounská obrana je děravá stejně jako známý sýr! Za obranu se dostali Josef Rindoš a ROMAN CHLOUBA, do zakončení se dostal právě obávaný střelec, jenž nedal brankáři šanci zasáhnout – 5:0. Asistence: Josef Rindoš.
     
    18:26
    Josef Rindoš trochu přidal a hned se nacházel za lounskou obranou. Už se nacházel sám před brankářem, ale ještě nepřesně přihrával na zadní tyč.
     
    17:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je vidět, že MILAN KOSTOUREK nic ze svých předností neztratil. Maličký útočník se vytočil zpoza branky a následně vystřelil přesně nad Dornovo rameno. Asistence: František Mála a Jakub Chrpa.
     
    14:35
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Martin Kunrt – 2 min., podrážení).
     
    14:15
    Do přečíslení se dostali František Mála a Jakub Chrpa, oba si několikrát puk vyměnili, ovšem prvně jmenovaný branku přestřelil. Následně to z druhé vlny zkoušel ještě Dominik Ferbas, jenž mířil do brankáře.
     
    12:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští znovu udeřili, když proměnili přesilovou hru! Na vrcholu pravého kruhu se nacházel JAKUB CHRPA, jenž našem mezeru mezi brankářovými betony – 3:0. Asistence: Miroslav Kuncl.
     
    12:18
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Dominik Dorn – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    09:50
    Za brankou Chomutova operoval Vlastimil Salač, který přihrál na úplně volného Marka Šafaříka. Jeho pokus z mezikruží chytil Dominik Svoboda.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Kuncl – 2 min., podrážení).
     
    09:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak a už to máme o dva kousky! Za brankou vybojoval kotouč Jaroslav Kůs, který přihrával před branku, kam si z modré čáry sjel KAMIL CHAROUSEK, jenž vymetl levý horní roh branky. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    06:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivita domácího celku se vyplácí a stav zápasu se poprvé mění! Jaroslav Kůs zavezl kotouč do pásma a poté jej přihrával do druhé vlny. ROMAN CHLOUBA pak předvedl, proč je obávaným střelcem, když přesně zamířil do pravé šibenice. Asistence: Jaroslav Kůs a Josef Rindoš
     
    03:40
    Po pasu z vlastního pásma jel sám na chomutovského brankáře Šafařík, který si stáhl kotouč na forhend. Ovšem Dominik Svoboda celou situaci ustál a pokus zneškodnil.
     
    01:11
    Od pravého mantinelu našel Patrik Huňady před brankou osamoceného Chrpu, který poslal černou gumu po ledě vedle pravé tyče.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Chlouba (Kůs, Josef Rindoš), 10. Charousek (Kůs), 13. Chrpa (Kuncl), 18. Kostourek (Mála, Chrpa), 19. Chlouba (Josef Rindoš), 31. Charousek (Josef Rindoš, Chlouba), 31. Řezníček (Kostourek), 35. Kostourek (Kuncl, Huňady), 44. Kostourek (Řezníček), 45. Huňady (Ferbas), 52. Kuncl (Mála), 54. Josef Rindoš (Charousek), 56. Charousek (Kůs), 58. Hartman, 59. Kostourek (Chrpa, Řezníček), 60. Jaroš (Mála), 60. Řezníček (Kostourek) – 34. Salač (TS), 34. Tarant (Kastner, Vavrica), 47. Salač (Šafařík), 55. Tarant (Salač)


    Piráti Chomutov: D. Svoboda (Hanuljak) – Bártek, Charousek, Ferbas, Kuncl, Hartman, Žižka, Novák – Josef Rindoš, Kůs (C), Chlouba (A) – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek (A) – Jaroš.
    HC Slovan Louny: Dorn (M. Charvát) – Knobloch, Kašpar, Kastner, Kunrt, Vavrica, Šedivý – Růžek, Šafařík, Hofrichter, Gebelt, Kabounek, Doskočil, Tarant, Veselý, Csonka, Salač, Szakal (C), Dittrich.

    Rozhodčí: Domský – Ševic, Bláha

    Diváci: 1 616
    thejrc.org