Bratislava Capitals – Linz 3:1 (kon.) | Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 1:2 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 10.10.2021, 17:30 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení! MICHAL KVASNICA vypálil z vrcholu pravého kruhu a kotouč i s velkým štěstím skončil za brankovou čárou. Asistence: Josh Brittain Hunter Fejes.
    07:06 Ken OGRAJENŠEK - 1:1
     
    07:06
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí vzápětí vyrovnávají na 1:1! KEN OGRAJENŠEK zavezl kotouč středem kluziště až do útočného pásma, kde střelou z mezikruží do pravého horního růžku Kantorovy branky rozvlnil síť. Asistence: Jacob Pfeffer a Ben Blood.
    06:59 Radek PROKEŠ - 0:1
     
    06:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení! RADEK PROKEŠ se dostal ke kotouči na modré čáře. Následně ho nahodil na branku soupeře a kotouč propadl domácímu brankáři pod betony za brankovou čáru. Asistence: Jan Bartko a Sebastian Gorčík.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 8. Ograjenšek (Pfeffer, Blood) – 7. Prokeš (Bartko, Gorčík), 53. Kvasnica (Brittain, Fejes)


    Moser Medical Graz 99ers: Nussbacher (Schachenhofer) – Kirchschläger, Ackered, Kernberger, Altmann, Blood, Pfeffer, Pesendorfer, Egger – Hjalmarsson, Zalewski, Ograjenšek – Kainz, Martin, Oberkofler – Alagić, Schiechl, Gordon – Zusevics, Krainz, Rappold
    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Southorn, Haman, Bartko, Tejnor, Younan, Stránský – T. Svoboda, Němec, Luciani – Fejes, Brittain, Matuš – Gorčík, Prokeš, Köver – Kvasnica, O. Svoboda, Oščádal

    Rozhodčí: Bulovec, Ofner – Bärnthaler, Seewald
    thejrc.org