Plzeň – Chomutov 2:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Piráti Chomutov
Pondělí 11.10.2021, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
    59:42 Adam TITLBACH - 2:4
     
    59:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Josef Eichler poslal ránu jen do nohou ADAMA TITLBACHA, ten posléze získal kotouč ve středním pásmu a černý nesmysl dokázal dostat až do opuštěné klece. Bez asistence.
     
    58:22
    Daniel Jansa zůstává na střídačce, domácí Škodovka to zkusí v šesti!
     
    49:59
    Obrovská šance pro Adama Benáka. Čtrnáctiletý talent českého hokeje si našel odražený kotouč, jenomže ten z osy hřiště místo do brány poslal jen do zadního mantinelu.
    44:26 Tomáš KOKMAN - 2:3
     
    44:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté poprvé v zápase vedou. TOMÁŠ KOKMAN získal na modré čáře kotouč díky špatné domácí rozehrávce, s pukem se následně dokázal probít až mezi kruhy, odkud vyslal přesnou střelu k pravé tyči. Hostující hráč se tak dokázal prosadit ve svém prvním zápase za Piráty, kvůli trvalé marodce přišel do kádru Severočechů před tímto duelem z Klášterce nad Ohří. Bez asistence.
    31:25 POSPÍŠIL - 2:2
     
    31:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    LOGSPEED CZ Aréna podruhé hlásí vyrovnáno. David Grosskopf získal ztracený kotouč, následně u druhé tyče viděl volného JAROSLAVA POSPÍŠILA, který skrz beton dokázal procpat puk do brány. Asistence: David Grosskopf, Dominik Mišovic.
     
    30:38
    Další velká možnost Chomutova, sám před Jasnou se ocitl Robin Vondrášek, hostující hráč to zkoušel bekhendem, jenomže Jansa ho dokázal vybruslit.
     
    27:35
    Hosté se dostali do brejku dvou na jednoho, odpovědnost na sebe vzal David Grosskopf, jeho ránu ovšem Jansa dokázal vytěsnit mimo své území.
     
    25:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Žižka – 2 min., podrážení).
    23:38 Tomáš PITTR - 2:1
     
    23:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si berou zpět svůj náskok. Lučanova rána byla nepříjemně pro brankáře tečovaná, Perůtka puk vyrazil na poslední chvíli, leč na dorážku TOMÁŠE PITTRA již byl krátký. Asistence: Antonín Lučan.
     
    22:45
    Nenápadná střela Lučana od modré čáry se otřela o pravou tyč, Perůtka měl nyní štěstí.
     
    18:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Žižka – 2 min., hrubost).
     
    15:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    V Plzni máme vyrovnáno. ROBIN VONDRÁŠEK překvapil Jansu svou střelou a puk jen o pár milimetrů překročil brankovou čáru. Asistence: David Grosskopf.
     
    10:48
    Adam Benák ukázal své šikovné ruce, následně na brankovišti oslovil Jana Bílka, ten ovšem poté poslal puk jen do brankové konstrukce.
    08:26 Aleš HOFRAJTR - 1:0
     
    08:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka jde do vedení. Řehoř přihrál mezi kruhy volnému ALEŠE HOFRAJTROVI, který poté našel mezeru mezi betony. Asistence: Denis Řehoř.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 9. Hofrajtr (Řehoř), 24. Pittr (Lučan) – 16. Vondrášek (Grosskopf), 32. Pospíšil (Grosskopf, Mišovic), 45. Kokman, 60. Titlbach


    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mečl) – Tolar, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler (C) – Bílek, Beran, Mazanec, Řehoř, Hofrajtr, Pittr, Kučera, Benák, Makovec.
    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, Svoboda, Záhorec, Hynek (C), Ibl, Žižka – Kokman, Dautovský, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach (A), Mišovic (A), Čihař.

    Rozhodčí: Malá – Malý, Charvát

    Diváci: 42
    thejrc.org