Jihlava – Prostějov 1:4 (kon.) | Vsetín – Sokolov 3:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:1 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 1:2 (4:5 po s.n.) | Přerov – Slavia 5:3 (kon.)
Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
AZ Havířov
Pondělí 11.10.2021, 18:00 • Škoda Aréna, Šumperk • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A to je z dnešního zápasu vše! Draci dokázali udržet nadějný stav, který trval po 40-ti minutách a připisují další 3 body do tabulky! Vítězství proti Havířovu posouvá Draky na čtvrtou pozici v Chance lize, naopak Havířov má na předposledním místě o čem přemýšlet.

    Tímto se s Vámi dnes loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:16:39)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Draci teď měli příležitost pojistit si stav utkání, nakonec ale nedostali kotouč do branky. Po zalehnutí puku půjde odsedět zbytek utkání Jan Hudeček.
     
    59:10
    Nahození ze středního pásma prosvištělo jen kousek od havířovské branky, ale hosté mohou založit útok.
     
    58:41
    Hosté to zkusí v šesti! Štipčák na střídačce a vhazování v obranném pásmu Šumperka.
     
    58:05
    Rozběhly se nám poslední dvě minuty základní hrací doby a po zakázaném uvolnění Havířova se bude vhazovat před Štipčákem.
     
    57:10
    Lukáš Bednář se dostal do zajímavé pozice ke střele, Vojtěch Mokry byl ale včas na správném místě a kotouč schoval ve výstroji.
     
    56:38
    Hosté sbírají ještě poslední kousky síly a vehementně napadají rozehrávku soupeře. Zatím jim to přináší ovoce, po icingu se bude vhazovat před Mokrym.
     
    55:46
    Tomáš Vildumetz měl teď na hokejce branku, kterou mohl přinést klid do posledních minut utkání! Nakonec mu ale cestu v samostatném úniku zkomplikoval jeden ze soupeřů a s následnou střelou si Štipčák poradil.
     
    54:50
    Obrovské šance byly nyní na holích šumperských hráčů, ani jedna však nebyla využita! Draci ale přebírají otěže třetí třetiny.
     
    54:22
    Hosté jsou již v plném počtu, domácí ale stále drží útočné pásmo a snaží se dostat do souvislé kombinace, zatím marně.
     
    53:54
    Tentokrát to byl ofsajd, který zamezil dalšímu útočení domácího týmu. Následovat tak bude vhazování ve středním pásmu.
     
    53:24
    Draci se nyní dokonce ve vlastní přesilové hře dostali k nepovedenému přechodu do útočného pásma a vzniklo z toho pouze zakázané uvolnění.
     
    52:33
    Další tvrdý zákrok v útočném pásmu Šumperka, tentokrát byl ale celkem nepochopitelně bez trestu. Draci se mohou opět vrhnout do akce.
     
    52:12
    Alex Rašner dává další šanci Šumperku uklidnit hru a chvíli podržet kotouč na vlastních hokejkách. Dvě minuty oslabení za podrážení.
     
    51:40
    Tentokrát nebyli příliš efektivní ani hráči Šumperka, kteří se snažili vykombinovat obranu hostujícího celku, ale marně.
     
    50:30
    Třetí třetina se nám přelila do své druhé poloviny a jsou to hosté, kdo diriguje hru. Snaží se kombinovat v útočném pásmu, ale bez efektivity.
     
    49:25
    Draci si dokázali ve druhé polovině přesilovky vytvořit tlak, ale kromě šance Daniela Spratka, který možnost nevyužil, se nedostali k žádnému většímu ohrožení Štipčáka.
     
    48:05
    Za první minutu přesilovky toho ale domácí příliš nestihli, spíše museli napadat hostující hráče, kteří jsou stále na puku.
    Marken.cz

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 4. D. Kindl (Drtil, Vildumetz), 29. Vildumetz (P. Kratochvíl, D. Kindl) – 24. Paś (J. Doktor, Hudeček)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, Řezáč, L. Rutar – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Vildumetz – J. Krejsa, Kohút, A. Furch – Bernovský, Šilhavý, Scheuter – J. Horký, Spratek, Antoníček.
    AZ Havířov: Štipčák (Fučík) – F. Kočí, Rašner, M. Hlaváč, Chroboček, Lytvynov, Valenta, Korím – Severa, Pechanec, L. Bednář – Dostálek, Hudeček (A), J. Doktor – M. Hrubec, Paś, Š. Kratochvil – Stuchlík, Maruna (C), Mrva.

    Rozhodčí: Veselý, Wagner – Zídek, Hranoš
    thejrc.org