Jihlava – Prostějov 1:4 (kon.) | Vsetín – Sokolov 3:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:1 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 1:2 (4:5 po s.n.) | Přerov – Slavia 5:3 (kon.)
Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Baník Sokolov
Pondělí 11.10.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:08
    Chvíle vzruchu připravil místním divákům Adam Zeman, když se po individuálním průniku dostal až před Habala, k dokonalosti chybělo už jen přesné zakončení.
     
    47:16
    Vodička ovšem nyní uvolnil Kverku a ten se zcela osamocen řítil na Málka, vsetínský brankář však výborně zasáhl lapačkou a vysloužil si ovce domácích fanoušků!
     
    45:08
    Dnešní utkání sleduje 2010 diváků.
     
    39:31
    Po střele Roba se puk odrazil k Půčkovi, ten už mohl mířit do prázdné branky, ale těsně klec Sokolova minul, obrovské štěstí pro hosty!
     
    38:31
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vít Jiskra – 2 min., vražení na hrazení).
    36:50 Adam HOŘANSKÝ - 3:1
     
    36:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kýžená třetí branka se pro Vsetín přeci jen dostavila! ADAM HOŘANSKÝ sice napoprvé před Habalem neuspěl, ale akce domácích pokračovala a podruhé už se vsetínský borec nemýlil a Valaši znovu vedou o dvě branky. Asistence: David Vítek.
     
    35:00
    Další slibná akce domácího celku! Do přečíslení dva na jednoho vyrazil Vít Jonák s Lubošem Robem, střelu druhého jmenovaného zastavila pozorná lapačka brankáře Habala!
     
    31:21
    Krásna akce v podání domácího dua Rob – Indrák, druhý jmenovaný si narazil puk a byl v ideální střelecké pozici, zdálo se, že Habal však dokázal betonem vytěsnit slibnou příležitost domácího útočníka!
     
    29:41
    Vsetínu se podařilo vstřelit třetí branku, ale rozhodčí okamžitě rozpažil, neboť jejímu vstřelení předcházela hra vysokou holí v podání Radima Kucharczyka. Radost domácích tak byla předčasná.
    28:08 Denis ZEMAN - 2:1
     
    28:08
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo vydolovat puk u mantinelu a ten se dostal na hůl DENISE ZEMANA, jenž překonal Málka povedenou trefou nad lapačku. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    25:01
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Šmerha – 2 min., podrážení).
     
    20:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Luboš Rob – 2 min., sekání).
     
    15:46
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., podrážení).
    14:26 David BŘEZINA - 2:0
     
    14:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují do dvoubrankového vedení! Na pravý kruh dostal nabito od Zemana DAVID BŘEZINA a přesnou střelou z voleje umístil puk za brankáře Habala. Druhá formace Valachů dnes hraje opravdu dobře. Asistence: Adam Zeman, Roman Vlach.
     
    12:11
    Roman Půček ujížděl osamocen na branku Sokolova, snažil se hostujícího brankáře překonat kličkou do forhendu, ale puk zvedl až příliš.
    05:51 Adam ZEMAN - 1:0
     
    05:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín sice v početní výhodě úspěšný nebyl, ale hned po jejím konci se prosadil při hře pět na pět. Akce začala prudkou střelou Indráka, kterou sice Habal ještě zneškodnil, domácí však pokračovali v kombinaci a přesnou střelou z hranice kruhu se prezentoval ADAM ZEMAN. Asistence: Miroslav Indrák, Jan Berger.
     
    03:49
    Vsetín si zahraje první přesilovou hru, průnik Indráka zastavil hostující Tomáš Vracovský jen za cenu faulu. V signalizované výhodě pálil Šimon Jenáček, trefil však lapačku brankáře Habala.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. A. Zeman (M. Indrák, Berger), 15. D. Březina (A. Zeman, R. Vlach), 37. Hořanský (Vítek) – 29. D. Zeman (Kverka)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Jerofejevs, Buchta, Ondračka, Smetana, Hryciow, Š. Jenáček, J. Jenáček – M. Indrák, Jonák (C), Rob – D. Březina, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk, Klímek – Hořanský, Berger, Vítek.
    HC Baník Sokolov: Habal (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, A. Rulík, D. Zeman, Vodička – Vracovský, Kverka (A), Šik – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Kuťák, Jiskra, Šmerha – Křemen, M. Sloboda.

    Rozhodčí: Mrkva, Marek – Měkýš, Gančařík

    Diváci: 2010
    bahis siteleri