Jihlava – Prostějov 1:4 (kon.) | Vsetín – Sokolov 3:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:1 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 1:2 (4:5 po s.n.) | Přerov – Slavia 5:3 (kon.)
Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
HC Slavia Praha
Pondělí 11.10.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Jakub SVOBODA - 5:3
     
    59:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    O dnešním vítězi je rozhodnuto, když Přerov v poslední minutě strhává zápas na svoji stranu! Matouš Kratochvil vybojoval ve středním pásmu puk, do prázdné branky jej ale přenechal JAKUBU SVOBODOVI, který si dnes gól zasloužil! Asistence: M. Kratochvil.
    58:56 Jan SÜSS - 4:3
     
    58:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se vracejí zpátky do vedení v pro Slavii nejméně vhodnou chvíli, tedy minutu před poslední sirénou! Domácí uspěli na buly v útočné třetině, Černý pálil od modré a JAN SÜSS úspěšně dorážel z předbrankového prostoru za záda Málka! Asistence: R. Černý, R. Pšurný.
     
    52:13
    Pšurný měl obrovskou šanci, když se k němu odrazil puk v momentě, kdy byl zcela sám před Málkem! Zblízka jej ale nepřekonal!
     
    50:41
    Zubři si dnes rovněž vyzkoušejí hru proti třem, bude to ale pouze na deset vteřin. Ondráček usedá ke Knotkovi za podrážení.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Knotek – 2 min., hákování).
    47:53 Tomáš KNOTEK - 3:3
     
    47:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Zubrům se povedlo ubránit první útočný nájezd hostů, vyhozený kotouč ale doletěl pouze na hokejku TOMÁŠE KNOTKA, který hezky prostřelil Klimeše a zapisuje hattrick! Svěřenci Vebera dnes vstřelili zatím všechny góly v přesilových hrách! Bez asistence.
     
    46:25
    Počet hráčů na ledě se srovná, Josef Hrabal jde pykat na trestnou za podrážení.
     
    45:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Patrik Machač – 2 min., sekání).
     
    45:38
    Třetí útok Přerova předvedl neutuchající hlad po brance a na několikátý pokus se probojoval do pásma Matěj Novák, který ladně vymíchal několik hráčů a předhodil puk volnému Janu Svobodovi! Ten byl však až příliš blízko Málka, aby se mu povedlo jej překonat!
     
    42:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Kern – 2 min., sekání).
     
    40:54
    Skvělý Málek teď zachránil Slavii od inkasování ve vlastní přesilovce! Obraně Slavie ujel Novák, který se přes dotírání beků dostal do zakončení. Natahoval se i po puku k dorážce, ale Málek se natáhl a puk mu brankařskou holí vleže vypíchl!
     
    39:59
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., podrážení).
     
    38:11
    Jan Svoboda se v rychlém protiútoku ocitl ve velké šanci u levé tyče, ale puk promáchl!
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Filip Vlček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., podrážení).
    29:10 Tomáš KNOTEK - 3:2
     
    29:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    S neodpískaným trestním střílením si Slavia nemusí dělat starosti, využívá totiž druhou přesilovku v této třetině! Střelcem branky se pravděpodobně za přispění Hrabalovy teče stává TOMÁŠ KNOTEK, který tak Slavii opět vrací na dostřel jednoho gólu! Bez asistence.
     
    28:31
    Jeden ze Slávistů se dostal do samostatného úniku na branku, v němž byl faulován Matyášem Hamrlíkem. Byť byl osekáván, dokázal zakončit, a sudí následně situaci nevyhodnotili jako takovou, která by žádala trestné střílení. Hosté jdou za přesilovou hrou.
    27:56 Filip DVOŘÁK - 3:1
     
    27:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři znovu odskakují do dvoubrankového vedení! Jejich třetí útočná formace předvedla pěkný tah na branku a dočkala se! Novák nejprve ve velké šanci neuspěl s dorážkou, puku se ale zanedlouho chopil Kubeš, který se prokličkoval mezikružím až do zakončení. Na něj ještě Málek stačil, dorážku FILIPA DVOŘÁKA do odkryté klece už ale zneškodnit nemohl! Asistence: J Kubeš, M. Novák.
    24:28 Tomáš KNOTEK - 2:1
     
    24:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A podobně jako domácím v první třetině, Slavii netrvalo příliš dlouho přesilovku využít, konkrétně jí tedy stačilo 18 vteřin! Z levého kruhu dostal křižnou přihrávku od Kafky TOMÁŠ KNOTEK, jenž sice nestřílel z první a Klimeš se tak stíhal přesunou na opačnou stranu, přesto však našel mezi gólmanem a brankou skulinu a snížil povedenou střelou z pravého kruhu! Asistence: P. Kafka, D. Krejčí.
     
    24:09
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matěj Novák – 2 min., držení).
     
    23:10
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Svoboda – 2 min., sekání).
    20:33 Jan SÜSS - 2:0
     
    20:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři hned ze startu navyšují svoje vedení, čemuž slávistická obrana prakticky pouze přihlížela! Na levém kruhu nechala spoustu času na střelu Krislovi, který trefil Málkův beton. Od něj se puk odrazil na nehlídaného Süsse, jenž zblízka zasunul puk za brankáře a zapsal čtvrtou trefu v sezoně! Asistence: J. Krisl.
     
    17:59
    Žejdl ujel s Ondráčkem do přečíslení, druhého jmenovaného, tedy zakončujícího forvarda s číslem 36 si ale Klimeš v přesunu skvěle pohlídal!
     
    17:27
    Slavia sice vyhrála buly v útočné třetině na svoji stranu, Matouš Kratochvil toho ale rychle využil, puk uzmul a společně s Jakubem Svobodu přebruslili hostující beky! Druhý jmenovaný nebyl daleko vsítění druhé branky Přerova!
    15:48 Jakub KUBEŠ - 1:0
     
    15:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dočkali a po dlouhé době využívají přesilovou hru! Tentokráte se s tím příliš nepárali, jelikož uspěli na buly a na střeleckou misi vyslali JAKUBA KUBEŠE, který z mezikruží nádherně trefil levý horní rožek Málkovy branky! Na využití jim stačilo pouze 7 sekund. Asistence: Jakub Svoboda, J. Herman.
     
    15:41
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Robin Všetečka – 2 min., faul kolenem).
     
    14:16
    Jan Svoboda jemným přiťuknutím puku prostrčil do velké šance Tadeáše Krále, který z volného prostoru ve velké rychlosti otečkoval Málkovo rameno!
     
    08:05
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Žejdl – 2 min., hákování).
     
    00:58
    Přečíslení se objevilo na druhé straně a vypadalo mnohem nebezpečněji! Jakub Herman jej od pravého mantinelu řídil, krásnou kličkou přelstil obránce a hledal u vzdálenější tyče postaveného Kratochvila. Ten zakončoval do volného prostoru branky, ale Málek tam stihl na poslední chvíli natlačit svůj beton!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 16. Kubeš (Jakub Svoboda, M. Kratochvil), 21. Süss (Pšurný, Krisl), 28. F. Dvořák (Kubeš, Matěj Novák), 59. Süss (R. Černý, T. Doležal), 60. Jakub Svoboda (M. Kratochvil) – 25. T. Knotek (P. Kafka, Daniel Krejčí), 30. T. Knotek (P. Kafka), 48. T. Knotek


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – R. Černý, Krisl (C), Kubeš, Hrabal, Hamrlík, Seemann, Gréč – T. Doležal (A), Pšurný (A), Süss – M. Kratochvil, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, D. Indrák, Tadeáš Král.
    HC Slavia Praha: R. Málek (M. Michajlov) – Daniel Krejčí, Nilsen, T. Duda, Veber, R. Havel, Mikuláš Hovorka – P. Kafka (C), T. Knotek, R. Všetečka – Poletín (A), P. Machač, Kružík – Vlček, Žejdl, M. Ondráček – J. Doležal (A), Kern, Šteiner – Jaroslav Brož.

    Rozhodčí: Jechoutek, Šudoma – Kučera, Vašíček
    thejrc.org