HC UP Olomouc – BO Ostrava 0:0 (odl.) | Black Dogs Budweis – Engineers Prague 0:2 (kon.)
odloženo
HC Univerzita Palackého v Olomouci
0:0 (-:-, -:-, -:-)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Pondělí 11.10.2021, 17:00Univerzitní liga ledního hokeje • 3. kolo
Partner:
     
    Utkání je odloženo kvůli Ostravskému derby univerzit. Nové datum zatím nebylo stanoveno. (16:34:36)
     
    BO Ostrava Vítkovice Steel

    Celek BO Ostrava Vítkovice Steel může být, na rozdíl od dnešního soupeře, se vstupem do sezóny poměrně spokojený. V Tipsport UNI Cupu sehrál šest zápasů s vyrovnanou bilancí tří vítězství a tří porážek. První kolo nového ligového ročníku sice nezvládl, když padl 2:6 na stadiónu Akademiků z Plzně, ale chuť si spravil o týden později, kdy v hlavním městě Praze porazil v těsném souboji výběr hráčů z Univerzity Karlovy 5:4.
     
    HC Univerzita Palackého v Olomouci

    Hokejistům Univerzity Palackého v Olomouci se zatím nedaří navazovat na povedený předsezónní turnaj Tipsport UNI Cup, který dokonce celý ovládli, když ve finále porazili 5:4 hráče z Masarykova Univerzity. Jenže přišel začátek ligové sezóny Olomoučtí po dvou zápasech čekají na první vítězství. Nejprve v Uničově prohráli vysoko 3:8 s týmem UK Praha, načež padli po divoké přestřelce 5:6 po prodloužený v Pardubicích proti Riders.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný pondělní podvečer. Vítám vás při sledování 3. kola Univerzitní ligy ledního hokeje, u zápasu mezi Univerzitou Palackého v Olomouci a Ostravou Vítkovice Steel.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz
    Branky a nahrávky:


    HC Univerzita Palackého v Olomouci:
    BO Ostrava Vítkovice Steel:
    ocianews.com