Frisk Asker – Jastrzębie 3:7 (kon.) | Frölunda – IFK Helsinky 4:1 (kon.) | Växjö – TPS 4:2 (kon.)
Tappara – Skellefteå 4:2 (kon.) | Bremerhaven – Sparta 1:3 (kon.) | Zürich – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
Fribourg – Leksands IF 3:0 (kon.) | Bolzano – Salzburg 3:4 (po pr.) | Rungsted Seier Capital – Rouen 2:4 (kon.)
konec
ZSC Lions
7:3 (3:3, 1:0, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 12.10.2021, 19:45 • Kunsteisbahn im Chreis • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:39 Justin AZEVEDO - 7:3
     
    54:39
    Lions právě vstřelili branku!
    Ale dávají ještě jeden gól! Domácí vybojovali puk ve středním pásmu, po překonání modré čáry předvedli ťukec na jeden dotek a JUSTIN AZEVEDO už zakončoval do prázdné branky – 7:3. Asistence: Denis Hollenstein, Denis Malgin.
    49:37 John QUENNEVILLE - 6:3
     
    49:37
    Lions právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá a Lions vedou už o tři branky. Domácí nejprve trefili břevno, ale akce pokračovala, puk se opět dostal k brankovišti a JOHN QUENNEVILLE vyžil přiťuknutí spoluhráče k doklepnutí do prázdné branky – 6:3. Asistence: Marcus Krüger, Justin Azevedo.
    48:15 Sven ANDRIGHETTO - 5:3
     
    48:15
    Lions právě vstřelili branku!
    Domácí tým utíká do dvoubrankového náskoku. Hostům absolutně nevyšla rozehrávka od vlastní branky, u modré čáry puk zpracoval SVEN ANDRIGHETTO, sjel si ke kruhům a prudkou ranou pod břevno upravil na 5:3. Bez asistence.
    23:06 Marc AESCHLIMANN - 4:3
     
    23:06
    Lions právě vstřelili branku!
    Domácí tým poprvé vede. Schwarz vyrazil proti volnému puku, jenže jej nevypíchl zrovna nejlépe, navíc přes něj přepadli hned dva spoluhráči a tak po Diemově přihrávce mohl z otočky vystřelit MARC AESCHLIMANN a trefit odkrytou bránu – 4:3. Asistence: Dominik Diem.
    15:50 Sven ANDRIGHETTO - 3:3
     
    15:50
    Lions právě vstřelili branku!
    I domácí tým využívá přesilovou hru a potřetí srovnává skóre. Po kombinaci vystřelil od modré čáry SVEN ANDRIGHETTO a jeho dělovka, na kterou Schwarz přes clonící hráče moc neviděl, skončila v síti – 3:3. Asistence: Garrett Roe, Maxim Noreau.
    12:20 Miloš KELEMEN - 2:3
     
    12:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou již potřetí do vedení. Kotala převzal dlouhý pas, tím vzniklo přečíslení dva na jednoho, následovala přihrávka na volného MILOŠE KELEMENA a ten střelou nedal brankáři nárok na zákrok – 2:3. Asistence: Jakub Kotala, Pavel Pýcha.
    09:24 Denis MALGIN - 2:2
     
    09:24
    Lions právě vstřelili branku!
    I podruhé je ale bleskově srovnáno. Od mantinelu si vyjel DENIS MALGIN, přes několik hráčů si nabruslil do střelecké pozice a i on předvedl nechytatelný švih. Máme tak vyrovnáno na 2:2. Asistence: Justin Sigrist, Phil Baltisberger.
    08:51 Miloš KELEMEN - 1:2
     
    08:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je i druhá přesilovka využitá! Po akci pravou stranou přišlo přenechání puku MILOŠI KELEMENOVI, ten si zpracoval a prudkou ranou se trefil pod horní tyčku. Gólman Lions měl sice dobrý výhled, ale na tohle prostě odpověď nenašel – 1:2. Martin Pláněk, Marek Schwarz.
    05:09 Chris BALTISBERGER - 1:1
     
    05:09
    Lions právě vstřelili branku!
    Je ale opravdu bleskově srovnáno! Domácí se usadili v útočném pásmu, Roe našel zadovkou CHRISE BALTISBERGERA a ten zcela nekrytý trefil ranou z první horní růžek Schwarzovy branky – 1:1. Asistence: Garrett Roe, Sven Andrighetto.
    04:39 Adam RAŠKA - 0:1
     
    04:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá, hosté jdou do vedení. Od modré čáry vystřelil Pláněk, puk se odrazil od clonících hráčů na hůl ADAMA RAŠKY a ten trefil odkrytou část branky – 0:1. Asistence: Martin Pláněk, Pavel Pýcha.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Baltisberger (Roe, Andrighetto), 10. Malgin (Sigrist, Baltisberger), 16. Andrighetto (Roe, Noreau), 24. Aeschlimann (Diem), 49. Andrighetto, 50. Quenneville (Krüger, Azevedo), 55. Azevedo (Hollenstein, Malgin) – 5. Raška (Pláněk, Pýcha), 9. Kelemen (Pláněk, Schwarz), 13. Kelemen (Kotala, Pýcha)


    ZSC Lions: Waeber (Flüeler) – Weber, Geering (C), Noreau, Marti, Guebey, Baltisberger, Trutmann, Aeschlimann – Azevedo, Malgin, Quenneville – Baltisberger, Roe, Andrighetto – Sigrist, Krüger (A), Hollenstein – Diem, Schappi (A), Pedretti.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Rúžička) – Pláněk (A), Pýcha, Vacík, Bernad, Jasečko, Šidlík – Kotala, Raška, Kelemen – Grim, Claireaux, Dufek – Stránský (A), Závora, Eberle (C) – Snášel, Simon.

    Rozhodčí: Lemelin, Tscherrig – Schlegel, Cattaneo

    Diváci: 2 380
    bahis siteleri